Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
U nedostatku nocne ponude moradoh da poskidam citavu da bi nabio kvotu! [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Da li je moguce otici spavati kod 2:0 za Chicago nakon 2/3 i kvota 1.06 - 10 za kp i ustat i vidit da su ispusili, i imat under 190.5 na Memphisa i ici na 10 poena manje makazice i vidit da nisu dobacili a granice oko 184.5 svo vrijeme na live se vrtile? Osama budi se ubijaj gamad!
-
- Kontakt:
Igrao sam Tsonga dobija prvi set 7:6 kv 4,79
- badblueboylivno
- Kontakt:

Očekujem da će Newcastle vratiti gubitak bodova protiv Leedsa

Rosenborg zabije u 8. minuti, ovi ih po statistici našamaraju, ali ne uspiju zabiti

Washington vodi 0-2, 1-3, kod 1-3 ima najprije dva igrača više, ništa, a Kuznjecov minutu prije kraja pogađa prečku za 3-4

Imao sam još jedan sistem na englesku petu ligu, 5/6, pogodio četiri. Dag and Red prosuo 2-0, Chester imao 2-1 u 85. i izgubio.
Hayley <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To je taj tenis...

-
- Kontakt:
Prodjeadmir12345 je napisao/la:Igrao sam Tsonga dobija prvi set 7:6 kv 4,79

-
- Kontakt:
Drugi set dobija Tsonga 3,3 kv vjerujem da ovo moze preokrenuti
Edit:E moj Tsonga
ko tebi dva puta uzima servis
Edit:E moj Tsonga

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pao za 45 unita isto na njega, zadnji tip cekao nisam htio graditi, izgleda da je Paire bio povrijedjen (ili glumio bar), a da je povrijedjen u mozak to svakako!SlevinKelevra je napisao/la:To je taj tenis...![]()
Ne znam kako ijedan dostojan teniser moze izgubiti od hebenog Tommy Haasa, taj lik iz zayebancije igra i putuje uokolo.
Cekam sad vietnamsku kosarku da uleti u makazice +18.5 -13.5 hendi, moglo bi po kvoti naki Ho Chi Minh - Soc Trang

Pa gdje ces na budalu dragi Effe po onakvoj kvoti.Effenberg je napisao/la:Pao za 45 unita isto na njega, zadnji tip cekao nisam htio graditi, izgleda da je Paire bio povrijedjen (ili glumio bar), a da je povrijedjen u mozak to svakako!
Ne znam kako ijedan dostojan teniser moze izgubiti od hebenog Tommy Haasa, taj lik iz zayebancije igra i putuje uokolo.
Cekam sad vietnamsku kosarku da uleti u makazice +18.5 -13.5 hendi, moglo bi po kvoti naki Ho Chi Minh - Soc Trang![]()
libo me tuki ne mogu izgubit nista!

Zadnja izmjena: bvb, dana/u 18 apr 2017, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da je krelac, ali dobro je igro ove sezone. Ne bi ja ni pomislio na njega igrat da nije onaj drugi Haas. A Haase istoleha Damira jos jednom danas. Ja imo +2.5 gema na Hasu al trebao igrat sa Delbonisom F(P)ederikom! 

Haso je bio poklon danas, oko 1.65 bilo ako se ne varam. I ja sam pogrijesio posteno stavivsi ovog debila Mahuta na zemlji, zaletio se jbg bez razmisljanja, a i kvota me prevarila jer realno je ovdje 1.30 3.50, a ne 1.50 2.60. Pa jbt nema goreg igraca, frajer ne moze uvezati 2 poena bez greske i to grijesi iz laganih pozicija.
Ma ja sam znao da ce ispusit Mahut totalno sam se lose organizovao sa okladama i gore uniti!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prosle sedmice Robredo, ove Haas... Sta je ovo? 2005., bokte?Effenberg je napisao/la:Pao za 45 unita isto na njega, zadnji tip cekao nisam htio graditi, izgleda da je Paire bio povrijedjen (ili glumio bar), a da je povrijedjen u mozak to svakako!SlevinKelevra je napisao/la:To je taj tenis...![]()
Ne znam kako ijedan dostojan teniser moze izgubiti od hebenog Tommy Haasa, taj lik iz zayebancije igra i putuje uokolo.!

@Slevin ja danas ne smjedoh na onog konja Mullera protiv Robreda! Reko navlaka a lagano u 2seta. Obori me sad za 60 unita igro ovog u23 huddersfielda u1.5 1.pv ceko bi berlocqa samo. Sreca gurnu na njih odmah na 5 kvotu cenera 1.pv kad izjednacise evo sad su poveli i 42.a a favoriti, al englez je to konj!
Spasilo bi me to, i da hoce wahda hid bez gola 1.pv bilo bi extra!
Spasilo bi me to, i da hoce wahda hid bez gola 1.pv bilo bi extra!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 18 apr 2017, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sivaspor tek 15 minuta kvota sa 1.6 na pocetku meca vec skocila na 2,2 

Ostavi se turaka, nema vecih simpatizera gdje Coates ne moze se to pogoditi. Lopez i Cuevas danas svima moraju bitia listicu. Nole 2:[email protected] primamljivo mislim da danas ne yede gofna i da ce lagano.admir12345 je napisao/la:Sivaspor tek 15 minuta kvota sa 1.6 na pocetku meca vec skocila na 2,2
Ovaj F.Lopez je pravov cucn'o, treba igrati Medvedeva na lajvu.
Jos uzo brejk prvi!bvb je napisao/la:Ovaj F.Lopez je pravov cucn'o, treba igrati Medvedeva na lajvu.

Ma ovo je mec igra hrast protiv mladjeg jjablana! Bog da te sacuva kakvi su ovo teniseri.
Bronhi lakse se dise! 0:0 wahda 30 unita gotov uduplano, super dodje jer imam hrpu padova. Pravo je cudo da sam uz ovako intenzivnu igru i silne padove glupe jos na nuli za danas!
Ta wahda iz Damaska, ne kontam kako se te ekipe iz ratnih zona uopste takmice tamo?
Ta wahda iz Damaska, ne kontam kako se te ekipe iz ratnih zona uopste takmice tamo?
Pajdo igraj danas na igrače Evrolige, pusti tvoje principe, to je šansa da damo gđi Coates po ušima. Civa će prije utakmica dati preporuku šta da se igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.