Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ko sudi mec Real Madrid-Bayern nema na soccerway,trebalo bi tu bit 6 zutih, i real vise 2,4 kvota
Utorak:admir12345 je napisao/la:Ko sudi mec Real Madrid-Bayern nema na soccerway,trebalo bi tu bit 6 zutih, i real vise 2,4 kvota
Leicester - Atletico (0:1) Gianluca Rocchi (Italija)
Real - Bayern (2:1) Viktor Kassai (Mađarska)
Srijeda:
Monaco - Borussia (3:2) Damir Skomina (Slovenija)
Barcelona - Juventus (0:3) Bjorn Kuipers (Holandija)
overi skokova NBA
monro, r.lopez i ibaka svi po 7,5 granice u bet livu
Prvi imao 15, drugi 10 i treci 14 u prvim mecevima, s tim d a mi je lopez sumnjiv jer su u prvoj previse skakali u napadu, valjda to boston malo bolje zatvori veceras, al ovako na prvu, jako realni parovi
na cenkija 60
monro, r.lopez i ibaka svi po 7,5 granice u bet livu
Prvi imao 15, drugi 10 i treci 14 u prvim mecevima, s tim d a mi je lopez sumnjiv jer su u prvoj previse skakali u napadu, valjda to boston malo bolje zatvori veceras, al ovako na prvu, jako realni parovi
na cenkija 60
Bravo Borna.
Hajde dobij meč, neće te valjda taj matorac dobiti.

Odigrao sam U 144.5 Fenera - Olymp, mislim da je vec spustena i da malo kasnim. Al nalupo na 5-6 unita svasta nesto, da Bayern prvi go zabije, pa Amman - Jaish U2.5 i Suwaiq - Zawra 1.pv U0.5Willy je napisao/la:Pajdo igraj danas na igrače Evrolige, pusti tvoje principe, to je šansa da damo gđi Coates po ušima. Civa će prije utakmica dati preporuku šta da se igra.
Kakvi crni principi Willy, moj princip su samo uniti!

Sinoc mi je ovo bukvalno iz cista mira dok sam bio u nekoj laganoj voznjici autom duhnulo, i odmah cim sam prvi semafor stao na crveno uplatio:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kad je tako pajdo odigraj igrače Evrolige. Civa najbolje na forumu poznaje evropsku košarku. Kad napiše igrače odigraj dva tiketa po 3 igrača. Mislim da bi prošao bar jedan tiket. 

Ok jel to na prijedlozima pisao tamo? Znam da Civa majstor. Imamo mi experte ovdje iz svih oblasti, gdja Coates mrzi ss.baWilly je napisao/la:Kad je tako pajdo odigraj igrače Evrolige. Civa najbolje na forumu poznaje evropsku košarku. Kad napiše igrače odigraj dva tiketa po 3 igrača. Mislim da bi prošao bar jedan tiket.

Valjal avatar pajdo? Dosta nas je prepadala Franceska!

Ja cu veceras odigrati Antetokounmpa over 23.5 i Griffina over 22.5 kao nekakav double.
Oba su prosle tekme isli preko granice, Ante zabio 28 i jednostavno ga ne mogu cuvati ovi iz Toronta a Griffin je proslu zabio 26 uz losiji sut 9-21 a veceras u reketu Jazza nema Goberta pa bi mogao i veceras preko 22. Clippersi zaostaju vec jer su im ovi napravili brejk i glavni igraci Griffin i Paul moraju povuci.
Takoder su obojica glavni igraci svojih ekipa i imaju veliku minutazu, Griffin cak 43 minute proslu tekmu dok je Antetokounmpo igrao 38 minuta.
Kasnije ako budem raspolozen napisem nesto vise o tome
Oba su prosle tekme isli preko granice, Ante zabio 28 i jednostavno ga ne mogu cuvati ovi iz Toronta a Griffin je proslu zabio 26 uz losiji sut 9-21 a veceras u reketu Jazza nema Goberta pa bi mogao i veceras preko 22. Clippersi zaostaju vec jer su im ovi napravili brejk i glavni igraci Griffin i Paul moraju povuci.
Takoder su obojica glavni igraci svojih ekipa i imaju veliku minutazu, Griffin cak 43 minute proslu tekmu dok je Antetokounmpo igrao 38 minuta.
Kasnije ako budem raspolozen napisem nesto vise o tome

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 18 apr 2017, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pisao je uopšteno o utakmicama, ali nije još igrače o/u napisao. Avatar je sjajan, priliči tebi..Effenberg je napisao/la:Ok jel to na prijedlozima pisao tamo? Znam da Civa majstor. Imamo mi experte ovdje iz svih oblasti, gdja Coates mrzi ss.baWilly je napisao/la:Kad je tako pajdo odigraj igrače Evrolige. Civa najbolje na forumu poznaje evropsku košarku. Kad napiše igrače odigraj dva tiketa po 3 igrača. Mislim da bi prošao bar jedan tiket.
Valjal avatar pajdo? Dosta nas je prepadala Franceska!

Napisao je Civa danas prijedloge šta igra.

Ma nije dosao kraj sto bi. Ove sedmice nema nikakav WTA za cudo. Ne znam kad krece Stuttgart jel slijedece sedmice nekad?Willy je napisao/la:
Pisao je uopšteno o utakmicama, ali nije još igrače o/u napisao. Avatar je sjajan, priliči tebi..Jel to došao kraj teniserkama, ili i ta maše reketom?

Prepisacu od jope ovog Griffina odmah sad u singl. 16.30 unita kod ´mene je 23.5 granica. Kasnim svugjde!
Hvala ti, promakao mi je taj post.arelinho je napisao/la:Napisao je Civa danas prijedloge šta igra.![]()

Ajde Borna po preokret

Nole yebem li ti jelenu u supak, koliko ti placaju da ne dobijas u 2 seta?
Pajdo predlažem da odigraš na mali ulog Zvezda - Partizan 0:0 i dodaj nešto sigurno.
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ne smijem. Bookie dize under kvote. 1.pv cu probat @1.45 u1.5Willy je napisao/la:Pajdo predlažem da odigraš na mali ulog Zvezda - Partizan 0:0 i dodaj nešto sigurno.
Po meni nema šanse da će biti 0:0, ali eto. Samo je jedan derbi 0:0 na svijetu. [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ako ćeš to igrati ne žali unite, to ti je sigurno. Lako moguće da prvo poluvrijeme bude bez golova.Effenberg je napisao/la:Ne smijem. Bookie dize under kvote. 1.pv cu probat @1.45 u1.5Willy je napisao/la:Pajdo predlažem da odigraš na mali ulog Zvezda - Partizan 0:0 i dodaj nešto sigurno.
Trebali ste vidit mene u po frke i prepucavanja kad je sarajevski derbi bio, tamo otiso na temu i pitam ih decki kakva je sansa da ne bude gola do kraja, jel treba da se gradim ili ne? 

10 evrica na smona i cuvam jos 3 za brejk na 4-4
yebite se vegetarijanci !
yebite se vegetarijanci !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.