San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Svidja se meni i Zion
al Culver ide u top 8 minimalno.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve znam,ali mislim da se taj pik moze dostici ponudom koju pomenuh.Raul_64 je napisao/la:Svidja se meni i Zional Culver ide u top 8 minimalno.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Michelle

Nakon ova dva upseta , jedino je logicno pobjeda Denvera od 30 razlike.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma opusteno.Mi smo svoje odradili,cilj je iskustvo mladih.Sve ostalo je bonus,barem meni.Raul_64 je napisao/la:Nakon ova dva upseta , jedino je logicno pobjed Denvera od 30 razlike.

Isto mislimo.Raul_64 je napisao/la:Nakon ova dva upseta , jedino je logicno pobjeda Denvera od 30 razlike.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
White!!
Najbolji nas igrac na terenu bio,iako umalo izgubismo tekmu koju smo vodili od starta.LMA i DDR imali lose suterske veceri,ali me najvise iznervirao Gay sa svojom dekoncentracijom kad je def.skok u pitanju.Zamalo je sve upropastio.Mladi igraci bili odlicni i to je lijep znak.
Bilo kako bilo,uradili smo posao u DEN,ali mora ovo jos bolje.

Najbolji nas igrac na terenu bio,iako umalo izgubismo tekmu koju smo vodili od starta.LMA i DDR imali lose suterske veceri,ali me najvise iznervirao Gay sa svojom dekoncentracijom kad je def.skok u pitanju.Zamalo je sve upropastio.Mladi igraci bili odlicni i to je lijep znak.
Bilo kako bilo,uradili smo posao u DEN,ali mora ovo jos bolje.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 apr 2019, 07:07, ukupno mijenjano 1 put.
Isto sam pomislio haha. Bravoo.. zamal da prospemo, derik ne uze cistu trojku ali smo se iscupali nekako. BravooYaSSaL je napisao/la:Isto mislimo.Raul_64 je napisao/la:Nakon ova dva upseta , jedino je logicno pobjeda Denvera od 30 razlike.
Max Allegri
Uspjeli smo povesti 1:0 i to je velika stvar. Sad mozemo s manje pritiska igrati.
White fantastican opet. Ono jedno zakucavanje je bilo do balcaka. Forbes takodje fino pogodi vazne trojke. Bertans u svom stilu isto. Uglavnom, i kad prve dvije zvijezde ne odigraju bas najbolje, ima ko povuci.
A sta reci za Popa...

White fantastican opet. Ono jedno zakucavanje je bilo do balcaka. Forbes takodje fino pogodi vazne trojke. Bertans u svom stilu isto. Uglavnom, i kad prve dvije zvijezde ne odigraju bas najbolje, ima ko povuci.
A sta reci za Popa...

Uzeli najvazniju tekmu. 

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
U prvom startu nadigraj bekove Denvera sve? ok , Jos zakucavanje je donijelo takav momentu,trica je isla za egal tekmu.
Mislim pobjeda je divna al dobit ovakve partije Derricka je jos bitnije.
Jos nije dobio zeleno svjetlo Popa al dogodine ima da se vise igre vrti preko njega.
Imamo seriju definitivno al lagano,samo je prva tekma,ovo se moze lako vratit 2:2 nazad u Colorado.
No uzivati u ovoj prvoj tekmi.
Mislim pobjeda je divna al dobit ovakve partije Derricka je jos bitnije.
Jos nije dobio zeleno svjetlo Popa al dogodine ima da se vise igre vrti preko njega.
Imamo seriju definitivno al lagano,samo je prva tekma,ovo se moze lako vratit 2:2 nazad u Colorado.
No uzivati u ovoj prvoj tekmi.
Tacno se vijdelo PO neiskustvo Derricka kad nije uzeo onaj otvoreni sut za 3p 20sec do kraja. Bukvalno su mu svi sugerisali da je trebao uzet sut, nadam se da ce nastavak PO igrat sa jos vise samopouzdanja.
Max Allegri
Ali ovo kucanje White-a.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasan je sinoc bio,iako je napravio nekoliko gluposti zbog neiskustva,koje nas nisu kostale,a itekako su mogle.
Brza 2 faula je napravio odmah na samom pocetku,to se ne smije desavati.Previse je bitan.Onda ne sutira u cistoj situaciji u 2/4,komplikuje i u tom napadu LMA dobija 3.licnu gresku.Zatim ova pomenuta trojka na kraju gdje oklijeva i onda uzima puno tezi sut.Nadam se da ce mu Pop ukazati na sve ovo.
Brza 2 faula je napravio odmah na samom pocetku,to se ne smije desavati.Previse je bitan.Onda ne sutira u cistoj situaciji u 2/4,komplikuje i u tom napadu LMA dobija 3.licnu gresku.Zatim ova pomenuta trojka na kraju gdje oklijeva i onda uzima puno tezi sut.Nadam se da ce mu Pop ukazati na sve ovo.
- Interista02
- Kontakt:
Ide metla ovdje glat. Samo se nadam da ce Portland proci na drugoj strani 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je NBA,nije gotovo ni ova tekma,a kamo li o metli pricati...Interista02 je napisao/la:Ide metla ovdje glat. Samo se nadam da ce Portland proci na drugoj strani
- Interista02
- Kontakt:
Ma ne moze ovaj Denver meda. Ako se uzme ova (a 99% hoce), onda je metla
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta kazes prijatelju?Interista02 je napisao/la:Ma ne moze ovaj Denver meda. Ako se uzme ova (a 99% hoce), onda je metla
Choke job cijele ekipe u zadnjih nekoliko minuta,ali ko im je kriv.Ne mozes 2 puta prosuti 19 razlika.Kazna mora doci i bzv ih vracamo u seriju.
- Interista02
- Kontakt:
Gay već drugu zaredom mi ide na neku stvar. Neće oni ništa moći u naredne 2, tu sam miran. Samo da se poslije toga ne zasere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.