Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ognjen Kuzmic je odabrao Srbiju.... Jest da zbog Juke nam u buducnosti mozda i nece biti nuzno potreban, al' jedan kvalitetan igrac u rotaciji bi znacio... Al' nek ebe sad svoju mamu kao i Picikoglu u Turskoj.... Takvim vise nedati da pridju repki....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Gdje je izjavio da je odabrao Srbiju?MrMuscle je napisao/la:Ognjen Kuzmic je odabrao Srbiju.... Jest da zbog Juke nam u buducnosti mozda i nece biti nuzno potreban, al' jedan kvalitetan igrac u rotaciji bi znacio... Al' nek ebe sad svoju mamu kao i Picikoglu u Turskoj.... Takvim vise nedati da pridju repki....
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Za anamo njihove medije.. A to je potvrdio i onaj Nedovic iz Golden State Wariorsa....
Link?MrMuscle je napisao/la:Za anamo njihove medije.. A to je potvrdio i onaj Nedovic iz Golden State Wariorsa....
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Sto posto tačno bez obzira na medije. Preldžića bi trebalo zaganjati ali neće njega Turci dati. Takav nam igrač fali u rotaciji.Ethel je napisao/la:Link?MrMuscle je napisao/la:Za anamo njihove medije.. A to je potvrdio i onaj Nedovic iz Golden State Wariorsa....
igrac tipa preldzica nam stvarno puno nedostaje, ali jedini nacin da se vrati jeste (po meni) da se sam ponudi i da pojede g.ovna koja je napraviozaboljisportuBiH je napisao/la:Sto posto tačno bez obzira na medije. Preldžića bi trebalo zaganjati ali neće njega Turci dati. Takav nam igrač fali u rotaciji.Ethel je napisao/la:Link?MrMuscle je napisao/la:Za anamo njihove medije.. A to je potvrdio i onaj Nedovic iz Golden State Wariorsa....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ethel je napisao/la:Link?MrMuscle je napisao/la:Za anamo njihove medije.. A to je potvrdio i onaj Nedovic iz Golden State Wariorsa....
A uskoro stize i potvrda i kod nas....
Al nema veze ako nece.. Nikog ne treba tjerati....
Ej Aco,Aco..mogo si ga kaparisat,pa makar za nas nikako ne igrao,al zato ne bi mog'o ni za druge, pogotovo ove otimace..
http://www.nbaserbia.com/vesti/8511/kuz ... -za-srbiju" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene interesuje ko ce biti treci centar u kvalifikacijama?Jar Kuzmic odbio,a Nurkic ce preko bare..Igrace ljetnu ligu i ako im se "svidi" on se nece ni vracati ovamo..bar ja tako mislim..
Mozda se otvori prostor za Polutka kad zavrsi juniorsko ili za nekog drugog..
Nama bi vise znacilo povratak Preldzica, ma kakva picka bio, nego 10 minuta u rotaciji za drvo Kuzmica.
On ni u razvojnoj ligi ne moze da dominira.
On ni u razvojnoj ligi ne moze da dominira.
Jusuf ce igrati za seniore ovog ljeta.Lotus je napisao/la:Mene interesuje ko ce biti treci centar u kvalifikacijama?Jar Kuzmic odbio,a Nurkic ce preko bare..Igrace ljetnu ligu i ako im se "svidi" on se nece ni vracati ovamo..bar ja tako mislim..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E dobro je ipak cu vidjeti kako to uzivo izgledaneno#4 je napisao/la:Jusuf ce igrati za seniore ovog ljeta.Lotus je napisao/la:Mene interesuje ko ce biti treci centar u kvalifikacijama?Jar Kuzmic odbio,a Nurkic ce preko bare..Igrace ljetnu ligu i ako im se "svidi" on se nece ni vracati ovamo..bar ja tako mislim..
Iskreno ja nisam za to da se Emir nešto ganja i da mu se nudi mjesto u našoj reprezentaciji,momak nam je zabio nož u leđa kad smo ga možda i najviše trebali,i sad nakon što su ga Turci da izvinete odje.ba.li,da ga mi zovemo,on jeste kvalitetan igrač ali je kao čovjek za mene jedna velika 0.Ja da sam profesionalni igrač i da sam dobar u košarci,da mi neka druga zemlja ponudi milijarde ne bih nikad to prihvatio već bih vrijedno radio i očekivao poziv iz svoje domovine,jer postoji nešto što je sveto i što je vrijednije od svog bogastva ovog svijeta.Meni bude muka kad pročitam izjavu nekog "našeg" koji kaže ja volim Bosnu,Bosna mi je u srcu,ja sam Bosanac a odabere drugu državu za koju igra.Da si ti jarane moj Bosanac i Hercegovac ti bi čekao poziv iz svoje domovine i igrao za svoju domovinu a ne na prvi mig i koju milju prešao da igraš za drugu državu..
Jedan je Jusuf Nurkić
Jedan je Jusuf Nurkić
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nazalost, vrlo losa vijest. Nihad slomio prst i bice out sedam-osam sedmica..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
13.5.2014.
Zagreb 92 - 73 GKK Šibenik / Miralem Halilović - 25 minuta, 6 poena, 4 skoka, 2 asistencije, index 9
Cedevita 106 - 63 Alkar / Jusuf Nurkić - 19 minuta, 18 poena, 5 skokova, index 21
Zadar 93 - 71 Kvarner / Marko Šutalo - 29 minuta, 18 poena, 1 asistencija, 1 skok, index 21
Ludwigsburg 85 - 83 Bayern / Nihad Đedović - 31 minuta, 23 poena, 3 skoka, 3 asistencije, index 26
Galatasaray 70 - 72 Bešiktaš / Kenan Bajramović - 32 minute, 13 poena, 3 skoka, 3 asistencije, index 5
Chalons-Reims 84 - 85 Aix-Maurienne / Muhamed Pašalić - 27 minuta, 7 poena, 2 asistencije, index 3
Rabotnički 69 - 66 Kozuv / Goran Ikonić - 38 minuta, 22 poena, 8 skokova, 3 asistencije, index 18
CSU Ploiesti 89 - 99 U-Mobitelco Cluj / Filip Adamović - 29 minuta, 7 poena, 6 asistencija, index 13
Igokea 76 - 50 Široki / Nemanja Gordić - 24 minute, 20 poena, 7 asistencija, 3 skoka, index 27
Dalibor Peršić - 33 minute, 6 poena, 6 skokova, index 9
Zagreb 92 - 73 GKK Šibenik / Miralem Halilović - 25 minuta, 6 poena, 4 skoka, 2 asistencije, index 9
Cedevita 106 - 63 Alkar / Jusuf Nurkić - 19 minuta, 18 poena, 5 skokova, index 21
Zadar 93 - 71 Kvarner / Marko Šutalo - 29 minuta, 18 poena, 1 asistencija, 1 skok, index 21
Ludwigsburg 85 - 83 Bayern / Nihad Đedović - 31 minuta, 23 poena, 3 skoka, 3 asistencije, index 26
Galatasaray 70 - 72 Bešiktaš / Kenan Bajramović - 32 minute, 13 poena, 3 skoka, 3 asistencije, index 5
Chalons-Reims 84 - 85 Aix-Maurienne / Muhamed Pašalić - 27 minuta, 7 poena, 2 asistencije, index 3
Rabotnički 69 - 66 Kozuv / Goran Ikonić - 38 minuta, 22 poena, 8 skokova, 3 asistencije, index 18
CSU Ploiesti 89 - 99 U-Mobitelco Cluj / Filip Adamović - 29 minuta, 7 poena, 6 asistencija, index 13
Igokea 76 - 50 Široki / Nemanja Gordić - 24 minute, 20 poena, 7 asistencija, 3 skoka, index 27
Dalibor Peršić - 33 minute, 6 poena, 6 skokova, index 9
14.5.2014.
Brod Svjetlost 83 - 88 VROS Darda / Mirza Hrnčić - 25 minuta, 15 poena, 5 skokova, index 16
(http://basketball.eurobasket.com/player ... arda/58305" onclick="window.open(this.href);return false;)
CSU Ploiesti 90 - 67 U-Mobitelco Cluj / Filip Adamović - 24 minute, 5 poena, 7 asistencija, 3 skoka, index 13
Brod Svjetlost 83 - 88 VROS Darda / Mirza Hrnčić - 25 minuta, 15 poena, 5 skokova, index 16
(http://basketball.eurobasket.com/player ... arda/58305" onclick="window.open(this.href);return false;)
CSU Ploiesti 90 - 67 U-Mobitelco Cluj / Filip Adamović - 24 minute, 5 poena, 7 asistencija, 3 skoka, index 13
- invincible1921
- Kontakt:
imal ikakve sanse da nadjemo boljeg stranca od wrighta ?? na kraju krajeva ako se ne moze nac kvalitetan sto ga uospte i moramo imat .... nemojte mi rec kako nemamo para ili da je wright neki kvalitetan igrac, nemaju ni drugi tipa CG, pa vala ni Hrvatska nesto posebno pa opet imaju strance koji prave prevagu na terenu , a ne igrace koji su tu prosjecni , vala kad jedan Azerbjedzan moze imat para za J. Carrola mozemo i mi vise od wrighta
=\_1921_/=
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- invincible1921
- Kontakt:
ma nebitno, ja ruku dajem u vatru da se moze nac kvalitetniji stranac koji bi igrao za iste pare ko i wright po evropskim ligama. Prije svega u italiji...PerryFred je napisao/la:Azerbajdžan ima naftu,plin ..invincible1921 je napisao/la:imal ikakve sanse da nadjemo boljeg stranca od wrighta ?? na kraju krajeva ako se ne moze nac kvalitetan sto ga uospte i moramo imat .... nemojte mi rec kako nemamo para, nemaju ni drugi tipa CG, pa vala ni Hrvatska nesto posebno pa opet imaju strance koji prave prevagu na terenu , a ne igrace koji su tu prosjecni , vala kad jedan Azerbjedzan moze imat para za J. Carrola mozemo i mi vise od wrighta
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.