Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa gdje su Zeljovci da se razmjeni koj misljenje o utakmici. Bila je utakmica ziva bas prilike golove mogla bi se prozboriti koja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Tuzlaci da su imali fer sudjenje, mogli su i do 3 boda. Hrabro, poletno, cestitke posebno ovim mladim momcima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mogli su i ovako al likovi fulaju gol sa 3 metra.belosevic28 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:08Tuzlaci da su imali fer sudjenje, mogli su i do 3 boda. Hrabro, poletno, cestitke posebno ovim mladim momcima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobra Sloboda sa ovim mladim igracima. Bas fino vidjeti da se oslanjaju na svoje mlade iz pogona. Samo im definitivno fali golgeter, sigurno bi bili medju 6 ekipa.
Ko je sada kriv? Gust raspored, korona, Vico i pitarski savez, UDBA, KGB, CIA, magla u Sarajevu, 150 navijaca iz loze, vanzemaljci, Josko Domorocki ili Sloboda koja se "zatvorila" kao Krupa i Mladost?
I jesmo li mi sada svi veliki muslimani jer slavimo remi Slobode kao sto smo bili cetalji kad smo cirkuzali na pobjedu Borca proslo kolo? Hvala na odgovoru unaprijed
I jesmo li mi sada svi veliki muslimani jer slavimo remi Slobode kao sto smo bili cetalji kad smo cirkuzali na pobjedu Borca proslo kolo? Hvala na odgovoru unaprijed

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da nemaju ovako gust raspored i da malo odmore, vidjeli bi vi kako su oni jaki
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Štilić u reprezentaciju !!
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Merakk1921
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:15Ko je sada kriv? Gust raspored, korona, Vico i pitarski savez, UDBA, KGB, CIA, magla u Sarajevu, 150 navijaca iz loze, vanzemaljci, Josko Domorocki ili Sloboda koja se "zatvorila" kao Krupa i Mladost?
I jesmo li mi sada svi veliki muslimani jer slavimo remi Slobode kao sto smo bili cetalji kad smo cirkuzali na pobjedu Borca proslo kolo? Hvala na odgovoru unaprijed![]()
Jbg necemo se kinezima prodat jeftino ko bordo qurava
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nego strumfovi, gdje se slavi večeras x da naletim? 

Nemojte molim vas, najbolji ste mi ovakviMerakk1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:18Miljacka je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:15Ko je sada kriv? Gust raspored, korona, Vico i pitarski savez, UDBA, KGB, CIA, magla u Sarajevu, 150 navijaca iz loze, vanzemaljci, Josko Domorocki ili Sloboda koja se "zatvorila" kao Krupa i Mladost?
I jesmo li mi sada svi veliki muslimani jer slavimo remi Slobode kao sto smo bili cetalji kad smo cirkuzali na pobjedu Borca proslo kolo? Hvala na odgovoru unaprijed![]()
Jbg necemo se kinezima prodat jeftino ko bordo qurava

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Merakk1921
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:19Nemojte molim vas, najbolji ste mi ovakviMerakk1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:18Miljacka je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:15Ko je sada kriv? Gust raspored, korona, Vico i pitarski savez, UDBA, KGB, CIA, magla u Sarajevu, 150 navijaca iz loze, vanzemaljci, Josko Domorocki ili Sloboda koja se "zatvorila" kao Krupa i Mladost?
Jbg necemo se kinezima prodat jeftino ko bordo qurava![]()
Ebiga ekipa smo za 5-6 poziciju realno, bice reset na zimu
- feniksptica
- Kontakt:
A sto oni sad ne salve x kad su protiv nas slavili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
sta je sad siljio o ti siouxe iz lukavca?BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:06Čestitke tuzlaci, bravo Sloboda. Zasluženo, možda ste mogli i do pobjede. Sudija je šiljio cijelu utakmicu za domaćina pa mi je ovaj bod popravio dan kao kad Sarajevo pobjedi!
Moram pohvalit ovu politiku i vođenje kluba, mladi momci, jeftinija ekipa, fini rezultati, dugovi se vraćaju.. proces ka oporavku kluba i kasnije konačno bez omče oko vrata. Sretno u nastavku tuzlaci!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U ponedeljak treba bacit protiv Famosa uvidjet gdje su grijesili
Reset je potreban.... Reset ljudi
Ta sta ke kazna?
Pobjeda protiv Famosa i bod protiv Slobode,Boga mi respect...

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 37 gostiju.