BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Damirov najveci problem je taj sto neprestano zuri. Imas 8-7 za set, udahni bolan otpimplaj je ko Nole 15 puta ako treba..al djaba.
Bit ce bolje u trecem set, valjda ce se opustiti totalno. Hajmo Damire...u kost!
Nista ovo nije gotovo..sad ce ga Brejknuti
Bit ce bolje u trecem set, valjda ce se opustiti totalno. Hajmo Damire...u kost!
Nista ovo nije gotovo..sad ce ga Brejknuti

Zadnja izmjena: edoox, dana/u 26 maj 2014, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako ne kontate, pustio mu ovih 2:0 da uzmete što više keša na live klađenju. Sad će on preokrenut! Ajdeeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ljudi ba sta vam je,nema veze ovo je izvanredan rezultat do sad,nije se obrukao,velika skola za njega.
Dzumi samo ovako nastavi,i za sledeci RG neces kvalifikacije igrati

Dzumi samo ovako nastavi,i za sledeci RG neces kvalifikacije igrati

SLOBODA NAVIJAČIMA
AsharaK je napisao/la:Kako ne kontate, pustio mu ovih 2:0 da uzmete što više keša na live klađenju. Sad će on preokrenut! Ajdeeee

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U oba seta tu je negdje ali mu uvijek malo nešto fali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nista dzumi prokocko si sanse ako se moze tako nazvati i tesko da poslije 2:0 se moze vratit u mec, ovo je pobjeda Lopeza nazalost.
Naravno ovo mu je dobra skola, ipak je Lopez bolji i iskusniji igrac nista dzumi ti si opet ponos ove drzave.
Naravno ovo mu je dobra skola, ipak je Lopez bolji i iskusniji igrac nista dzumi ti si opet ponos ove drzave.

04.10.2009 !!
Ja vala isto mislim, borio se zestoko i srcano, ako nastavi i ovaj set ovako igrati mozda i uzme jedan, mec je skoro pa nemoguce, ali cuda se desavaju.ennis je napisao/la:Ljudi ba sta vam je,nema veze ovo je izvanredan rezultat do sad,nije se obrukao,velika skola za njega.
Dzumi samo ovako nastavi,i za sledeci RG neces kvalifikacije igrati![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
2 2, prekida ih mrak i sutra Damir zavrsava posao 

svim našim sportistima ili većini njih treba dobar psiholog,većina naših sportista se ukenja kad ima priliku nešto da napravi u bilo kojem sportu,to je naš gubitnički mentalitet,jer nismo navikli da radimo prave stvari,da pobjeđujemo i nije problem poraz ovdje,to je najmanje bitno,biće ih još milion,ali je problem kad ti se protivnik nudi,daje ti milion šansi i umjesto da te šanse iskoristiš, ti sve moguce profulaš..akisarajevo92 je napisao/la:ne rise.. lik daje sve od sebe, isti ovakav tie-break je dobio protiv Ghema.Željooooo je napisao/la:uzima Lopez ovo,Damir mora naći dobrog psihologa..
SET lopta!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma nema veze,dokazao je sebi da moze sasvim ravnopravno igrati protiv jednog veoma valitetnog igraca,steta sto nije bolje prosao u zdrijebu jer je ocigledno u dobroj formi.guber_90 je napisao/la:Ja vala isto mislim, borio se zestoko i srcano, ako nastavi i ovaj set ovako igrati mozda i uzme jedan, mec je skoro pa nemoguce, ali cuda se desavaju.ennis je napisao/la:Ljudi ba sta vam je,nema veze ovo je izvanredan rezultat do sad,nije se obrukao,velika skola za njega.
Dzumi samo ovako nastavi,i za sledeci RG neces kvalifikacije igrati![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
- fanatic1991
- Kontakt:
Razumjem tvoje misljenje, ali znaj da ovo vise ima sa Lopezom koji je 27. igrac na svijetu nego sa Damirovom psihom...Željooooo je napisao/la:svim našim sportistima ili većini njih treba dobar psiholog,većina naših sportista se ukenja kad ima priliku nešto da napravi u bilo kojem sportu,to je naš gubitnički mentalitet,jer nismo navikli da radimo prave stvari,da pobjeđujemo i nije problem poraz ovdje,to je najmanje bitno,biće ih još milion,ali je problem kad ti se protivnik nudi,daje ti milion šansi i umjesto da te šanse iskoristiš, ti sve moguce profulaš..akisarajevo92 je napisao/la:ne rise.. lik daje sve od sebe, isti ovakav tie-break je dobio protiv Ghema.Željooooo je napisao/la:uzima Lopez ovo,Damir mora naći dobrog psihologa..
SET lopta!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sad ce brejk i onda laganini 

Re: Odg: BiH Tenis
Slušajte me, ja sam član mafije, i imam naštimani meč, a to je ovaj. Uložio sam 10 452dolara, na kvotu 13.AsharaK je napisao/la:Kako ne kontate, pustio mu ovih 2:0 da uzmete što više keša na live klađenju. Sad će on preokrenut! Ajdeeee

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir previše griješi. Da smanji UE i bit' će bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Iskustvo, naj vise.Unofficialpage je napisao/la:U oba seta tu je negdje ali mu uvijek malo nešto fali.
Takodjer, kako da prelomi protivnika. Najvise mislim da nezna da izabere trenutak kada treba jace udariti, promjeniti ritam, itd.
Vidi se da Lopez to zna.
Damir dobro igra. Svaki poen je iskustvo za njega.
Svidja mi se danas.
Nadam se da ce uspjeti igrati sto vise ATP turnira a ne Challengera. Jedino ce tako postati odlican igrac. Ne mozes igrati protiv dobrih igraca samo svaka 3 mjeseca na GS-u. Trebas svaki vikend.
Cim udje u Top 100, bit ce sve okej, nece vise igrati ove kvalifikacije za ATP turnire, Challengere, itd.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
ti stvarno lupas glupostiBosnaSTL je napisao/la:Nema to veze sa iskustvom !Kvalitet je bitan a Lopez kad treba ima servu da se osloni na a nas Damir nema to oruzje.Vidio sam u parmeceva I kad ima sansu za break stoji 5 metara iza osnovne linije I samo vraca loptu.Damir je borac al su mu slaba oruzja .Mig_Mig je napisao/la:Eh to je tih 10 godina iskustva !
cuj to nema veze sa iskustvom
pa kvalitet se dobija iskustvom
a iskustvo ti govori kako se postavljas u odredjenim situacijama
jer si to prosao milion puta
i to za servis je glupa prica Filipusis je imao jedan od najjacih servisa na scijetu pa nista nije uradio sa karijerom posebno
IZDRZI DŽUMIIII

Semper Fidelis
Damir je do sada dovoljno uradio na ovom turniru i sve preko je samo bonus. Ostat ce zal za ovom set loptom, a svakako da tu ima dosta toga sto je Lopez mnogo kvalitetniji teniser, ali i sto Damir nije bas mnogo puta bio u ovakvim situacijama. Lagano ovo odraditi do kraja i onda se odmoriti pred nastavak sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.