Ma otrest ce Nick i Nadala ako bude ovako igrao, Nadal ima 10 puta vece sanse sa ovim lesom od Federera ako eventualno ovaj izgura ovo, al moras navijat protiv njega radi ovih likova koji ti ogade jednu ovakvu ljudinu poput RFa.Believe je napisao/la:Nekada su fanovi Nadala priželjkivali Rogera u finalu
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Believe je napisao/la:Nekada su fanovi Nadala priželjkivali Rogera u finalu
Ne znaju ni oni šta hoće
Znam samo da Rafa ne bi dobio ovakvog Kirgiosa, prosto mi djeluje da igra sa ovakvim žarom protiv Nadala kao protiv Federera da bi Nadal izgubio.
Ali eto, ja iskreno uživam i divim se Rogeru sa kakvom željom i dalje igra iako je ovaj totalni smor i ubistvo za igrati protiv, snažan, jak, ima prvi servis i gemove lagane, i mladji je dosta.
I Kirgios bi mogao dobiti opomenu.
Evo istina. Pretjeruje Kirgios, priča sa trenerom i štabom previše.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E jes puko grk 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kakva seljacina
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisu umor samo noge, najvise se ogleda na udarcima, nije na lopti kad treba, tajming mu je los vec odavno, nisu ciste loptice, mnogo mnogo agresivniji drugi servis itd.bvb je napisao/la:Kad se umara Roger danas jbt, ni traga od umora jos uvijek?
Ali ima tu rezervi, ma kad nije bio umoran u 5. setu protiv Rafe nece nikad, iako je mnogo teze igrat ove dan za dan meceve, nego na GS.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Evo iskreno sad, otkuda ovolika prava da Nik ovo radi na terenu? Mislim trebao je dobiti jedno 10 opomena zbog nekih poteza danas, neke su bile napuhane od strane publike, ali sve više i više radi poteze za koje može i treba dobiti opomene, nema smisla da se dopušta nabijanje loptica u publiku i pričanje sa štabom tokom cijelog meča bez ikakvih posljedica..
Ne znam stvarno, ako imaju kakva pravila, slaba su
Ne znam stvarno, ako imaju kakva pravila, slaba su
E jeste ova publika glupa.
Izgleda ne sjećaju se kad je babuka rekete nogom sutao.
Izgleda ne sjećaju se kad je babuka rekete nogom sutao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma hajte molim vas, kakve crne opomene, nek ljudi igraju.
Nije problem jednom, ovaj to radi konstantno..
Svaka čast za ovaj fer potez kod čiste lopte.
Svaka čast za ovaj fer potez kod čiste lopte.
61:7 u prekoracenjima onih 25 sekundi izmedju servis poena!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Postoci. 67% - 7%Effenberg je napisao/la:61:7 u prekoracenjima onih 25 sekundi izmedju servis poena!![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kod Nadala je 100%.Effenberg je napisao/la:61:7 u prekoracenjima onih 25 sekundi izmedju servis poena!![]()
Remember, remember the 5th of November.
Re: RE: Re: ATP Tour
Ma suti! Nek misle da je 61:7Unofficialpage je napisao/la:Postoci. 67% - 7%Effenberg je napisao/la:61:7 u prekoracenjima onih 25 sekundi izmedju servis poena!![]()
Kako servira pocece servis gemove za 25 sec. da zavrsava!
Coronados de gloria vivamos,
Hejteri bi rekli da gledamo servis botove upravo 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Niče, Niče ne prestaješ sa tim majmunisanjem, bezobrazno je jer sudija sada ne smije da ti pukne opomenu jer bi uništio ovakav meč, bezveze ti je ovo.
dobro servira majku mu ....i pijan to vidsim 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma hajde bježi baca svoj reket, on ga je zaradio boli ga qrac. Veći su papci ovi iz publike što konstantno pokušavaju da ga izbace iz takta.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ma nece Lahyani da kvari predstavu i ne treba, da je neki sudija kog boli qrc i koji slijepo slijedi pravila davno bi zatuko prdijahalo opomenama.
Hajde babukoooooo
Hajde babukoooooo
Roger Federer the greatest of all time!
ma nabijem ja ovo na qrac frajer se stima minutu na servis....bjezi ba
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo sad smetalo i što slavi poen
Ma hajte molim vas, nek igraju ljudi muški pa ko koga.
Kakav poen Rogera
Yebi im Kirjose mamu bezobraznu
Kakav poen Rogera
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.