Otkrio se on sada. Nije on save već savo.Chinaglia je napisao/la:dosta sam ga trpio, hajde ti sine na ignore
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Sigh...
Chinaglia@ Kako staviti ovog wannabe Selimovica/Andrica bosanskog sporta na ignore?
Jos sam se slagao sa nekim stvarima misleci da djeli konstruktivne kritike na svoj nekakav vrlo mracni nacin.
Vidim sada da sam skroz pogresio...
Chinaglia@ Kako staviti ovog wannabe Selimovica/Andrica bosanskog sporta na ignore?
Jos sam se slagao sa nekim stvarima misleci da djeli konstruktivne kritike na svoj nekakav vrlo mracni nacin.
Pa evidentno je vec neko vrijeme da postoje odredjeni likovi koji malo po malo udju na ovu temu i spomenu Jokica da bi nafurali pojedinci i tako se pocne rasprava o cuvenom srbinu.. Dobro rece @dreamer, imaju za te price teme i imamo mi internet i vidimo sta se desava i ko igra dobro ili lose. Nemora se uvijek njegovo ime spominjati na ovoj temi. I to bas u trenutcima kada Jusuf igra dobro. Pojedincima stvarno nije lahko.
Denver igra fantasticno i mislim da zasluzuju uzeti to zadnje mjeste u playoff. Protiv GS nemaju nikakve sanse ali mora se priznati da igraju dobro. I ako je Jokic broj jedan, ostali bitni igraci Galo, Chandler, Murray.. pokazuju dobre brojke. Sumnjam da ce Blazersi moci preteknuti ih jer ocito da psihicki nisu na istom nivou kao kolege iz Colorada. A to najbolje pokazuje utakmica sa Bucksima..
Mclillard moraju poluditi puta dva do kraja sezone ako zele uzeti playoff mjesto, dok Jusuf mora nastaviti igrati kako igra do sada jer pruze vrlo dobro partije i brojke. Ono sto je rak rana ovog tima je klupa. Crabbe ponekad odluci da igra, a ponekad da bude najgori na parketu. Leonard zali boze. Turner i on na guzove igra. Aminu je srednja zalost u vecini slucajeva. Napier nista. Nadam se da ce u draftu pokupiti neke dobre igrace za klupe (za pocetak) i dobrog back-upa za Jusufa.
Denver igra fantasticno i mislim da zasluzuju uzeti to zadnje mjeste u playoff. Protiv GS nemaju nikakve sanse ali mora se priznati da igraju dobro. I ako je Jokic broj jedan, ostali bitni igraci Galo, Chandler, Murray.. pokazuju dobre brojke. Sumnjam da ce Blazersi moci preteknuti ih jer ocito da psihicki nisu na istom nivou kao kolege iz Colorada. A to najbolje pokazuje utakmica sa Bucksima..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
rijesenje za sve problemeVrh
Post je postao/la save, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
realno
denver je obicna indijanska ekipa
Sent from my iPhone using Tapatalk
denver je obicna indijanska ekipa
Sent from my iPhone using Tapatalk
- AshburtonG
- Kontakt:
Ajde ti kume malo manje rise, i otvori temu Jokica i tamo pisi epove uz gusle o njemu.Makar, da nas ovde postedis totalno nebitnih i glupih poredjenja i uleta nevezanih za Jusufa Nurkica.save je napisao/la:Ovo nije bošnjački forum, niti se košarka kao sport bavi nacijama i nacionalizmima. Samo ne volim pretjerane euforije oko nečega ili ničega posebnog. U najmanju ruku bi se pomislilo da se radi o Džordanu kad se priča o Juki ili da postiže po 30+ koševa po utakmici.
Nažalost, Bosna nema nekih posebno istaknutih sportista sa kojima se može pohvaliti koji dominiraju u nekim sportovima, tako da se mnogi ljudi očajnički vezuju za bilo kakve iskorake nekih pojedinaca u sportu te takve vrlo često nerealno doživljavaju u ambijentu opšte krize morala,duha i nacionalnog ponora.
Inferiornost koja teži da se kompenzuje stvaranjem junaka i mitova koji to nisu.
Vjerujem da postoji mnogo simpatizera igre spomenutog iznad na ovom forumu, a ti i takvi ih samo smanjujete svojim prosipanjem nacionalisticke retorike cak i na yebenom sportskom forumu.
E bas tako, i ja sam ga ovako ranije dozivljavao, ali sad...3isamagicnumber je napisao/la:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
save je napisao/la:Ovo nije bošnjački forum, niti se košarka kao sport bavi nacijama i nacionalizmima. Samo ne volim pretjerane euforije oko nečega ili ničega posebnog. U najmanju ruku bi se pomislilo da se radi o Džordanu kad se priča o Juki ili da postiže po 30+ koševa po utakmici.
Nažalost, Bosna nema nekih posebno istaknutih sportista sa kojima se može pohvaliti koji dominiraju u nekim sportovima, tako da se mnogi ljudi očajnički vezuju za bilo kakve iskorake nekih pojedinaca u sportu te takve vrlo često nerealno doživljavaju u ambijentu opšte krize morala,duha i nacionalnog ponora.
Inferiornost koja teži da se kompenzuje stvaranjem junaka i mitova koji to nisu.
Pusti nas da rahat pretjerujemo. Haj sad otiđi do špajza, vidi jesam li tamo.
Juka bolji od Gasola i Rođe zajedno.
Upravo pišem i želim da naglasim neke sasvim druge stvari koje su upravo suprotne nacionalnim. Prođimo se ljudi nacionalizama i tih gluposti. Hvala Bogu pa nemam tih problema pa mi baš iz tog razloga neki ljudi lijepe neke desete epitete.AshburtonG je napisao/la:Ajde ti kume malo manje rise, i otvori temu Jokica i tamo pisi epove uz gusle o njemu.Makar, da nas ovde postedis totalno nebitnih i glupih poredjenja i uleta nevezanih za Jusufa Nurkica.save je napisao/la:Ovo nije bošnjački forum, niti se košarka kao sport bavi nacijama i nacionalizmima. Samo ne volim pretjerane euforije oko nečega ili ničega posebnog. U najmanju ruku bi se pomislilo da se radi o Džordanu kad se priča o Juki ili da postiže po 30+ koševa po utakmici.
Vjerujem da postoji mnogo simpatizera igre spomenutog iznad na ovom forumu, a ti i takvi ih samo smanjujete svojim prosipanjem nacionalisticke retorike cak i na yebenom sportskom forumu.
Jokica sam spomenuo jer momak zaslužuje da ga se spomene u vidu napretka i Juka može mnogo da nauči od njega, a prije svega mislim u segmentu normaliteta, da prestane da bude zabavljač i showman. Juka glumi nekog superstara i živi život nekog superstara, dok je recimo jedan Jokić hladan ko špricer i zato je tu gdje jeste. Isto tako 'mali' Šarić.
Ne mora se ugledati na njih, nek se ugleda na jednog Džeku, Pjanića, Đedovića, ljude o sebi pri sebi koji ničim ne iskaču iz sredine mada su i sami poznati i zvjezde. Budi bolan normalan.
On mora odrasti da bi napravio nešto veće, a ne da bude jedan od mnogih koji su igrali u NBA i imali karijeru, a vjerjem da večina želi nešto veće jer se rukovode 'potencijalom' koji ima.
Jedan Mirza recimo je igrao i igra u NBA, ali on nije ostavio nikakav trag igrajući, dok Juka to može.
Zato moje kritike nisu protiv njega, već za njega, ma kako to moglo zvučati drugačije.
Pored toga, ako se ne sredi u glavi, i prestane glumatati i biti showman i 'raja', garantujem da prilika koju sada ima može vrlo lako da ispari.
Juka ce oploditi KAT-a veceras
Zapamtite sta sam rekao
Prica savo o mitomanijisave je napisao/la:Ovo nije bošnjački forum, niti se košarka kao sport bavi nacijama i nacionalizmima. Samo ne volim pretjerane euforije oko nečega ili ničega posebnog. U najmanju ruku bi se pomislilo da se radi o Džordanu kad se priča o Juki ili da postiže po 30+ koševa po utakmici.
Sto se tice vecerasnje tekme, mislim da portland aBd uzima, al tesko da ce juka veceras imati zapazene brojke. Zvjerka je KAT bez daljneg, u buducnosti vjerovatno kad izbijemo embida zbog povreda prvi centar u NBA.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 26 mar 2017, 00:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ja predvidjam dvije licne u prvih 5 min...
hajde da vidimo i to cudo...COYS je napisao/la:Juka ce oploditi KAT-a vecerasZapamtite sta sam rekao
nek on zadrzi KAT-a na ispod 20 i nek sam odigra dobro ofanzivno, ja presretan
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ima li nas veceras koji pratimo tekmu u ovom extra terminu? 
Uvijek imaDisse27 je napisao/la:Ima li nas veceras koji pratimo tekmu u ovom extra terminu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Disse27 je napisao/la:Ima li nas veceras koji pratimo tekmu u ovom extra terminu?
Naravno

Cuj Mirza nije ostavio trag u Nba,a prosle sezone postavio rekord po broju ubacenih trica igraca sa klupe,ostavi se sine kosarke jer ocito malo tog znas o njoj.save je napisao/la:Upravo pišem i želim da naglasim neke sasvim druge stvari koje su upravo suprotne nacionalnim. Prođimo se ljudi nacionalizama i tih gluposti. Hvala Bogu pa nemam tih problema pa mi baš iz tog razloga neki ljudi lijepe neke desete epitete.AshburtonG je napisao/la:Ajde ti kume malo manje rise, i otvori temu Jokica i tamo pisi epove uz gusle o njemu.Makar, da nas ovde postedis totalno nebitnih i glupih poredjenja i uleta nevezanih za Jusufa Nurkica.save je napisao/la:Ovo nije bošnjački forum, niti se košarka kao sport bavi nacijama i nacionalizmima. Samo ne volim pretjerane euforije oko nečega ili ničega posebnog. U najmanju ruku bi se pomislilo da se radi o Džordanu kad se priča o Juki ili da postiže po 30+ koševa po utakmici.
Jokica sam spomenuo jer momak zaslužuje da ga se spomene u vidu napretka i Juka može mnogo da nauči od njega, a prije svega mislim u segmentu normaliteta, da prestane da bude zabavljač i showman. Juka glumi nekog superstara i živi život nekog superstara, dok je recimo jedan Jokić hladan ko špricer i zato je tu gdje jeste. Isto tako 'mali' Šarić.
Ne mora se ugledati na njih, nek se ugleda na jednog Džeku, Pjanića, Đedovića, ljude o sebi pri sebi koji ničim ne iskaču iz sredine mada su i sami poznati i zvjezde. Budi bolan normalan.
On mora odrasti da bi napravio nešto veće, a ne da bude jedan od mnogih koji su igrali u NBA i imali karijeru, a vjerjem da večina želi nešto veće jer se rukovode 'potencijalom' koji ima.
Jedan Mirza recimo je igrao i igra u NBA, ali on nije ostavio nikakav trag igrajući, dok Juka to može.
Zato moje kritike nisu protiv njega, već za njega, ma kako to moglo zvučati drugačije.
Pored toga, ako se ne sredi u glavi, i prestane glumatati i biti showman i 'raja', garantujem da prilika koju sada ima može vrlo lako da ispari.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.