PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne znam više u čemu je fazon ismijavat Velež ? Vrag je odnio šalu,smatram da se trebamo suosjećat s jednim takvim klubom koji ima tradiciju a ne sprdati se na svaki mogući način.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Taman mi svjecu zapaliliJaozinho22 je napisao/la:Ne znam više u čemu je fazon ismijavat Velež ? Vrag je odnio šalu,smatram da se trebamo suosjećat s jednim takvim klubom koji ima tradiciju a ne sprdati se na svaki mogući način.
goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aah vidi ko je solidaranJaozinho22 je napisao/la:Ne znam više u čemu je fazon ismijavat Velež ? Vrag je odnio šalu,smatram da se trebamo suosjećat s jednim takvim klubom koji ima tradiciju a ne sprdati se na svaki mogući način.
Gledajući dosadašnji tok prelaznog roka, Zrinjski glavni favorit za titulu.
Sjeli da rucamo, kaze meni majka sto places, jel zato sto je sarma opet. Govorim ja majko nije, nego mi veleza zao.
goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Jest, jest, pravo jaki. Koliko vas je nece vam biti tesko odgurati onu vasu parnjacu.Choks je napisao/la:Evo i Stanić došao u Želju . Bićemo baš jaki .
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A jest nas i k u r a c zaboli sto se raspadajuJaozinho22 je napisao/la:Ne znam više u čemu je fazon ismijavat Velež ? Vrag je odnio šalu,smatram da se trebamo suosjećat s jednim takvim klubom koji ima tradiciju a ne sprdati se na svaki mogući način.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije ih ni meni zao, ali vi ste kmecali kada ste ispadali da neko drugi treba pobjediti da vi ne ispadnete a vi sami to ne morate. Nije vama velez kriv nista za ono sto vam se dogodilo. Kad shvatite da sami snosite odgovornost za sebe i krenuce naprijed vas klub do tada ste mali provinciski i pomalo seljacki egositi kojima su svi drugi krivi osim njih samih.staragarda je napisao/la:A jest nas i k u r a c zaboli sto se raspadajuJaozinho22 je napisao/la:Ne znam više u čemu je fazon ismijavat Velež ? Vrag je odnio šalu,smatram da se trebamo suosjećat s jednim takvim klubom koji ima tradiciju a ne sprdati se na svaki mogući način.![]()
... Jedino se slažem sa tim da je đavo došao po svoje a i vama ce Abd...eo nam sve suze preko leđa padaju sto vise neće moći namjestat utakmice
![]()
... Jos onu djecu u teretanu natjerali da ih slikaju a niko od Bajrama nije marke dobio... Jos onaj debil vrišti nesto... NAPRIJED OMLADINO... Ahahaha
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stvarno je sramota sto zeljo i velež nisu pobijedili da bi sloboda ostala, sto bi sloboda igrala kad drugi mogu za njih.
[youtube][/youtube]
0:48, 1:03, 1:10
0:48, 1:03, 1:10
- Beduin
- Kontakt:
Uzviseni te nagradio sto si otvorio nam oci. Kad vidim Azmira ili Sasu maHsuz cu im prenijeti pileci savjet da napokon shvate da su sami odgovorni za ispadanje u Federalnu, vjerujem da ce od tog casa Sloboda krenuti naprijed. Zaista je dosadilo svaki dan u medijima citati zalopojke Slobodine Uprave kako okrivljuju Velez i Zelju za nedavnu proslost i sadasnjost. LOLcinapile87 je napisao/la: Nije ih ni meni zao, ali vi ste kmecali kada ste ispadali da neko drugi treba pobjediti da vi ne ispadnete a vi sami to ne morate. Nije vama velez kriv nista za ono sto vam se dogodilo. Kad shvatite da sami snosite odgovornost za sebe i krenuce naprijed vas klub do tada ste mali provinciski i pomalo seljacki egositi kojima su svi drugi krivi osim njih samih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ne zaboravi im reci grudnjak neki americki da nabave i to im je pileci savjet.
- Beduin
- Kontakt:
Sta ce ti grudnjak, nemas valjda toliki breast? Nabavit ce ti Under Armour kapicu za krijestu, hhh.
Citaj sta pises, po tebi ispade da Sloboda kaska i ne napreduje jer je ubijedjena da ih je Velez i Zeljo izbacili. A nasu Upravu, ustvari, zaboli za Zeljom i Velezom, te ostalim kluboma, to pokazuju posljednje godine. Pusti ti pricu par forumasa i ne lupaj.
Citaj sta pises, po tebi ispade da Sloboda kaska i ne napreduje jer je ubijedjena da ih je Velez i Zeljo izbacili. A nasu Upravu, ustvari, zaboli za Zeljom i Velezom, te ostalim kluboma, to pokazuju posljednje godine. Pusti ti pricu par forumasa i ne lupaj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
DobarPipiDugaCarapa je napisao/la:Ne nervirajte nas da ne bi i Đelmića potpisali...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece u Slobodu kako godPipiDugaCarapa je napisao/la:Ne nervirajte nas da ne bi i Đelmića potpisali...
znas koga zovu SisojeBeduin je napisao/la:Sta ce ti grudnjak, nemas valjda toliki breast? Nabavit ce ti Under Armour kapicu za krijestu, hhh.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
ČUJ SISOJE HAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.