FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://www.facebook.com/turnirprijatel ... na?fref=ts
Evo fb. link stranice tog turnira sto igramo,imaju satnice svih utakmica.
Evo fb. link stranice tog turnira sto igramo,imaju satnice svih utakmica.
Sarajevo ljubavi moja.
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
[quote="hilmo"]A da organizujemo javno gledanje negdje u Sarajevu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
Super prijedlog.
Kad bi se moglo kao sto je to uradio Blekic na Kosevu.Veliki ekran navijanje i docek igraca.Karta 1 km samo da se pokriju troskovi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
Super prijedlog.
Kad bi se moglo kao sto je to uradio Blekic na Kosevu.Veliki ekran navijanje i docek igraca.Karta 1 km samo da se pokriju troskovi.
Ne zasluzujemo gauNbx je napisao/la:Daj Pikachua ba
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pokusat cu ali necu nista da obecavambelosevic28 je napisao/la:Sredit ce to Dino, isposlovat ce on maksimalan broj aBd. Dobar je i Hilmin prijedlog, da se negdje u Sa organizuje za raju koja ne ode dole.
Ja cu organizovati u Minhenuja, jaran, i rodjak...vodjeni parolom: Malo nas je al smo vnaGo
![]()
![]()
![]()
Hajmo uzeti Vitez pa cemo onda o pojacanjima aBd. Evo ja cu nam iz Cvajte negog povest, da ustedimo na putnom trosku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ti si noDiMortemHz je napisao/la:Pokusat cu ali necu nista da obecavambelosevic28 je napisao/la:Sredit ce to Dino, isposlovat ce on maksimalan broj aBd. Dobar je i Hilmin prijedlog, da se negdje u Sa organizuje za raju koja ne ode dole.
Ja cu organizovati u Minhenuja, jaran, i rodjak...vodjeni parolom: Malo nas je al smo vnaGo
![]()
![]()
![]()
Hajmo uzeti Vitez pa cemo onda o pojacanjima aBd. Evo ja cu nam iz Cvajte negog povest, da ustedimo na putnom trosku
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BoskoAntic
- Kontakt:
?Evolution87 je napisao/la:FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)![]()
![]()
![]()
U INAT SVIMA 1946
Pa ima li kola da nas nisu kaznili finansijski ovi iz disciplinske komisije 
SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Čini mi se dva puta su već kaznili Slobodu zbog megafona, sad nas zbog zvučnika i kone zbog megafona, koja glupost majko moja.BoskoAntic je napisao/la:?Evolution87 je napisao/la:FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)![]()
![]()
![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
U Partizanu ne žele Sarajevo za rivala u Ligi prvaka
Beogradski Partizan bi kao jedan od nosilaca u 2. prekolu kvalifikacija Lige prvaka mogao biti rival FK Sarajevo, ukoliko se desi da Bordo tim ove sezone osvoji titulu.
Sarajevo u tom slučaju najvjerovatnije neće biti nositelj, što znači da će dobiti nekog težeg rivala iz regiona među kojima je i novi šampion Srbije.
"U trenutno najnezgodnije potencijalne rivale ubrajamo Sarajevo (BiH), Targu Mureš (Rumunija), Trenčin (Slovačka), kao i Astanju (ona je već zvanični šampion Kazahstana).
U subotu je na sarajevskom Koševu odigran veliki gradski derbi Sarajeva i Željezničara (0:0), meč koji je istovremeno imao ogromnu važnost kada je u pitanju osvajanje titule šampiona u ovoj zemlji. Sarajevo je sa remijem ostalo na vrhu tabele, sa 1 bodom prednosti u odnosu na Željezničar, a do kraja prvenstva je preostalo da se odigraju još samo dva kola (igraju se u dvije naredne subote, 23.05. i 30.05.). Rasplet u BIH pratimo zbog toga što ukoliko bi Željezničar na kraju postao prvak, onda bi on (sa klupskim koeficijentom koji je jači od koeficijenta Sarajeva, iznosi 6,000 bodova) sigurno bio nosilac u „Q2“, dakle ne bi mogao biti potencijalni protivnik Partizana u tom istom „Q2“. Što se Sarajeva tiče, ono jeste trenutno naš potencijalni rival (ako osvoji titulu), ali s obzirom da je ovaj klub trenutno „prvi ispod crte“, postoje još izvjesne (minimalne) šanse da se i on „popne“ na listi, odnosno postane nosilac, a samim tim i ne bude više potencijalni rival našeg kluba u „Q2“. Prvaka BIH bi valjalo u kvalifikacijama izbjeći kao rivala – ne naravno toliko zbog fudbalskih, koliko zbog nekih drugih razloga koji bi ovakav jedan duel činili mečevima visokog bezbjedonosnog rizika", piše u analizi mogućih rivala na fkpartizan.rs.
Žrijeb kvalifikacija LP:
– ponedjeljak, 22.06.2015 – žrijeb za 1. i 2. kolo kvalifikacija („Q1“ i „Q2“)
- utorak / srijeda 14/15.07.2015 – prvi mečevi „Q2“
– petak 17.07.2015 – žrijeb za 3. kolo kvalifikacija („Q3“)
– utorak / srijeda 21/22.07.2015 – revanš mečevi „Q2“
Beogradski Partizan bi kao jedan od nosilaca u 2. prekolu kvalifikacija Lige prvaka mogao biti rival FK Sarajevo, ukoliko se desi da Bordo tim ove sezone osvoji titulu.
Sarajevo u tom slučaju najvjerovatnije neće biti nositelj, što znači da će dobiti nekog težeg rivala iz regiona među kojima je i novi šampion Srbije.
"U trenutno najnezgodnije potencijalne rivale ubrajamo Sarajevo (BiH), Targu Mureš (Rumunija), Trenčin (Slovačka), kao i Astanju (ona je već zvanični šampion Kazahstana).
U subotu je na sarajevskom Koševu odigran veliki gradski derbi Sarajeva i Željezničara (0:0), meč koji je istovremeno imao ogromnu važnost kada je u pitanju osvajanje titule šampiona u ovoj zemlji. Sarajevo je sa remijem ostalo na vrhu tabele, sa 1 bodom prednosti u odnosu na Željezničar, a do kraja prvenstva je preostalo da se odigraju još samo dva kola (igraju se u dvije naredne subote, 23.05. i 30.05.). Rasplet u BIH pratimo zbog toga što ukoliko bi Željezničar na kraju postao prvak, onda bi on (sa klupskim koeficijentom koji je jači od koeficijenta Sarajeva, iznosi 6,000 bodova) sigurno bio nosilac u „Q2“, dakle ne bi mogao biti potencijalni protivnik Partizana u tom istom „Q2“. Što se Sarajeva tiče, ono jeste trenutno naš potencijalni rival (ako osvoji titulu), ali s obzirom da je ovaj klub trenutno „prvi ispod crte“, postoje još izvjesne (minimalne) šanse da se i on „popne“ na listi, odnosno postane nosilac, a samim tim i ne bude više potencijalni rival našeg kluba u „Q2“. Prvaka BIH bi valjalo u kvalifikacijama izbjeći kao rivala – ne naravno toliko zbog fudbalskih, koliko zbog nekih drugih razloga koji bi ovakav jedan duel činili mečevima visokog bezbjedonosnog rizika", piše u analizi mogućih rivala na fkpartizan.rs.
Žrijeb kvalifikacija LP:
– ponedjeljak, 22.06.2015 – žrijeb za 1. i 2. kolo kvalifikacija („Q1“ i „Q2“)
- utorak / srijeda 14/15.07.2015 – prvi mečevi „Q2“
– petak 17.07.2015 – žrijeb za 3. kolo kvalifikacija („Q3“)
– utorak / srijeda 21/22.07.2015 – revanš mečevi „Q2“
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Kazna za Derbi, znaci nikakva rigorozna kazna za trans...BoskoAntic je napisao/la:?Evolution87 je napisao/la:FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)![]()
![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BoskoAntic
- Kontakt:
O transu će odlučivati u sljedeći utorak.
Na turniru prijateljstva su momci 1999. i 2000. godište. Selekcija Akademije koja se takmiči u PL BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na turniru prijateljstva su momci 1999. i 2000. godište. Selekcija Akademije koja se takmiči u PL BiH.
E to je to odlično znači najača nam postava kadeta otišlahilmo je napisao/la:O transu će odlučivati u sljedeći utorak.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko je Velez ispusio?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Do sad 6.MortemHz je napisao/la:Koliko je Velez ispusio?
Dinamo - Sloboda 1 - 0 završeno, a kažu Dinamu falilo 13-storo djece, ali Sloboda je bila mnogo bolja. Katedi Veleža su mnogo loši.MortemHz je napisao/la:Koliko je Velez ispusio?
SRETAN BROJ - 1725
Ovo se apsolutno slazem, a sto se Saida tice tu se apsolutno ne slazemDrustveniParazit je napisao/la:Niti sam za dovođenje Tomića niti sam za dovođenje Saida, ni jedan ni drugi nisu u formi i je*eš to ako ćemo ih čekati kao i Benku, Mešu, Ahmu ima i drugih kvalitetnih igrača koji se prate i koji će se pokušati dovesti.
Al' bolje bi bilo da se trenutno pustimo priče o transferima i da se okrenemo Vitezu i da sezonu privedemo kraja pa će onda biti vremena za pojačanja. Ima li iko ikakvih informacija za gostovanje u Vitezu? Jel' ostajemo na 1500 ili imamo šansu za još? Čisto sumnajm da bi Vitez odbio onakvo nešto kao protiv Zvijezde, da im mi pošaljemo nekoliko zaštitara a da nam dadnu i dio druge tribine, glupi bi bili ako to odbiju imali bi pravu zaradu. Mada ima tu i do murije a njihovi nas baš 'vole' ako se neko sjeća prošle godine na Piroti dvije zaredom s njima, na prvoj pun đavo baklji i topovskih se unijelo a onda nas na drugoj istresli momački, baš ono bili fini prema nama.![]()
Sretno omladincima i da nas dostojno predstave.
Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva cekam da vidim nase mlade nade na djelu 
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, belosevic23, boki86, Bordo10, FksOtokaHz, Google Adsense [Bot], klasik, propoklopac, rimljanin90, ŠTA_JE i 63 gosta.