FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"COPE" večeras navodi da su Leo Messi i Luis Suárez bili najveći zagovornici ideje da Ernesto Valverde i dalje ostane trener Barçe.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Yebo mater jesu dosadni s tom pricom vise hahahaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:44Ladies and gentleman, fasten your seatbelts.Messi was told that the club would not bring Griezmann to undertake the return of Neymar, and yet they had everything agreed with the French forward. [cope]
Nenormalno je i pomisliti da bi jedan igrac, pa makar i on odlucivao ko ce se dovest a ko nece, pa to su price za djecu.
Mislim, logicno da ga se neke stvari pitaju, savjeti, kad je legenda, ali da striktno kaze, nemojte tog, dajte ovog, pa to nema ni u nizerazrednim klubovima.

27.10.2020
						- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam dobio trajni zbog malo pljuvanja Valverdea. I bolje kad skontam, od tad manje posjećujem i manje se nerviram.
Danas ušao na post o Dembeleu i povredi, vidim komentar "i'm so sad for this kid, life hasn't been kind to him", dosta interneta za mjesec dana. Najveći postotak mentalno zaostalih ljudi na internetu je na r/barca.
sheep mentality
pa eto Blejzer je postavio koliko je Messi zapucao prilika u zadnjih par meceva i kako je neefikasan kao da im je clana porodice dirnuo, ali nije im mrsko vaditi statistiku kad Ronaldo ili neko drugi u pitanju
kaze They used Messi's loyalty 

ko da igra za dz, ta lojalnost ima jako visoku cijenu, uostalom ako mu se ne sviđa mogao je davno otici, napravise taoca od njega

pa eto Blejzer je postavio koliko je Messi zapucao prilika u zadnjih par meceva i kako je neefikasan kao da im je clana porodice dirnuo, ali nije im mrsko vaditi statistiku kad Ronaldo ili neko drugi u pitanju
kaze They used Messi's loyalty

ko da igra za dz, ta lojalnost ima jako visoku cijenu, uostalom ako mu se ne sviđa mogao je davno otici, napravise taoca od njega
Cope je isprdak od medija pa bih molio da se ne prenosi ono što pišu. Čisto jer pojedini povjeruju u sve što se ovdje napiše pa poslije to nastoje da iskoriste.
Danima već puštaju pizdarije. Čak se ni Sport ne usudi da prenese.

Danima već puštaju pizdarije. Čak se ni Sport ne usudi da prenese.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hmmm...ja iz Mesijevog citata zaključujem samo da on nema nikakve veze sa tim (što mu mnogi pripisuju)....a zaključujem da i da nešto preterano Mesi "ne miriše" AbidalaEvander je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:58Lionel Messi putem Instagram storyja:
"Iskreno ne volim raditi ovakve stvari, ali mislim da svatko treba obavljati svoj posao i ne miješati se u tuđi. Igrači znaju što se događa na terenu i mi smo prvi koji bi priznali da nešto radimo krivo. Oni koji su u sportu moraju znati koji su njihovi zadaci i moraju preuzeti odgovornost na sebe. Mislim da, kada se priča o igračima, trebaju se napisati i imena, jer je onda očigledno da je to čisto širenje laži."
U naslovu Sportovog članka je pisalo kako je Éric Abidal izjavio da su nakon El Clásica započeli s procesom odlaska Ernesta Valverdea, a istaknuto je bilo da mnogi igrači nisu bili zadovoljni radom sada već bivšeg trenera, što je kapetan Barçe oštro osudio.
Messi i dalje stiti Valverdea
 ...uostalom nije tajna da Mesi i nije baš raširenih ruku dočekao Abidalovog zemljaka Grizmana a kako protiče vreme pokazuje se i da je bio u pravu jer Griz pokazuje tendenciju da se nikako ne uklapa ni u jednu dobitnu šemu na terenu. ne umanjujem ja njegov individualni kvalitet ali to je činjenica da je tako....Još ako je Abidalova "francuska veza" radila i u slučaju bogalja Dembelea onda su stvari još jasnije otkud ovakva Mesijeva reakcija na Abidala...
 ...uostalom nije tajna da Mesi i nije baš raširenih ruku dočekao Abidalovog zemljaka Grizmana a kako protiče vreme pokazuje se i da je bio u pravu jer Griz pokazuje tendenciju da se nikako ne uklapa ni u jednu dobitnu šemu na terenu. ne umanjujem ja njegov individualni kvalitet ali to je činjenica da je tako....Još ako je Abidalova "francuska veza" radila i u slučaju bogalja Dembelea onda su stvari još jasnije otkud ovakva Mesijeva reakcija na Abidala...Lično mislim da se Mesi ne meša u posao dovodjenja igrača....ali takodje mislim da bi trebao da se pita barem oko dovodjenja najbližih saradnika na terenu tj. napadača jer da se ne lažemo ima dovoljno iskustva a da ne pričam o znanju da proceni sa kime bi mogao saradjivati u napadu....uostalom nije tajna da je želeo Neymara pa godinu dana kasnije i Suareza i da ih je dobio i da je to rezultiralo tripletom...nažalost odmah potom se sve raspalo...
Letos je ponovo pokušao da "vrati" Neymara (ma šta ja o njemu mislio posle svega) ali očito se uprava oglušila o njegovu želju (ponavljam želju a ne zapovest) i odlučila za neku latino-francusku kombinaciju Mesi, Luis + Griz i Dembele.....a sada posle svega ispostavlja se da je neko opasno zasrao (čitaj Abidal) i da polako problemi (prljavština) izlaze na površinu...

Upratih jučer kako te downvotaju

Sheep mentality ko' što kažeš. Generalno je na redditu malo subreddita ostalo da nisu ciclejerk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Abidal je vrlo vjerovatno bivši.Bartomeu will return to Barcelona today and has called for a meeting with Abidal at noon to discuss yesterday's controversial interview. [rac1]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
						FC Grizzlies
Šta je mučeni Abidal kriv?
Takođe, moglo b se ispasti na San Mamesu.

Takođe, moglo b se ispasti na San Mamesu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
						Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Za Neymara nisu imali para, Xavi nije imao namjeru da dolazi u ovakvo stanje
fail je jedino napadac
i ako ode i ostane Abidal isti qrac, pita se koliko mi ovdje

fail je jedino napadac
i ako ode i ostane Abidal isti qrac, pita se koliko mi ovdje
Eric Abidal se nekad doimao kao inteligentan covjek, bar dok je bio igrac.
Međutim, cim je pristao da bude potrcko i kujica Bartomeua, bilo je jasno šta ga ceka uskoro. Tako da ga i ne žalim puno. Mnogo bolji direktor od njega Zubizareta je bio nogiran za manje stvari.
Presudio mu je nerad, poltronstvo prema Pacovu i dug jezik prema Messiju. Niko ga nije tjerao da laprda okolo i glumi neki autoritet. Mogao je oportuno šutiti i sacuvati sebi posao.

Međutim, cim je pristao da bude potrcko i kujica Bartomeua, bilo je jasno šta ga ceka uskoro. Tako da ga i ne žalim puno. Mnogo bolji direktor od njega Zubizareta je bio nogiran za manje stvari.
Presudio mu je nerad, poltronstvo prema Pacovu i dug jezik prema Messiju. Niko ga nije tjerao da laprda okolo i glumi neki autoritet. Mogao je oportuno šutiti i sacuvati sebi posao.
Ko da ce se nesto promijeniti ako Abidal odleti hahah, meni realno svejedno, ostat ce sve isto ove sezone.

27.10.2020
Spominje se Angel Rodriguez iz Getafea. 27 nastupa, 13 golova ove sezone na samo 1350 minuta. Što će reći da nema problem sa formom i kad sjedi na klupi. Problem bi mogao biti, barem po meni, ako se ne bude mogla sredit posudba. Inače klauzula je oko 10 miliona.
Naravno, da bi se bilo šta moglo realizovat, moraju dokazat da će Dembele odsustvovat barem pet mjeseci.

Naravno, da bi se bilo šta moglo realizovat, moraju dokazat da će Dembele odsustvovat barem pet mjeseci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izdrzi  Abi !!! 
Covjek koji govori istinu !!!

Covjek koji govori istinu !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
						- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nikakav gubitak, jedan od glavnih saučesnika u podvalama i muljažama sa kupovinama raznoraznih "talenata". Onog trena kad je dopustio da od njega naprave pijuna u svojim igricama ne izgubio sav kredibilitet. Xavi vrlo vjerovatno nije radi ovog bio ta preuzimanje klupe i trenerskog mjesta, ako mu je ponuđeno isto naravno.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
						Mes Que Un Club!
Pa on je pristao ono sto Valdes nije iako su razlicita pozicija u upravi jel. 
Nije doveo Neymara
Nije doveo zamjenu za Suareza
Dembele aka bolnica
Valverde- prvo ga ostave nakon one 2 sramote prosle godine, pa ga onda u sred pola sezone sutnu
zamjeranje alfiiomegi jel
Dovoljno za noge. U svakom ozbiljnijem klubu.
Kazem, nije da ce se promijenit ista, ali eto nek se desava bar nesto.
Da je rekao istinu, vjerovatno i jeste, nema promjena prije 2021, kao sto Barto rece, ima vec covjeka koji ce ga naslijediti i sjedi u upravi- ko je to, mozemo samo nagadjati.

Nije doveo Neymara
Nije doveo zamjenu za Suareza
Dembele aka bolnica
Valverde- prvo ga ostave nakon one 2 sramote prosle godine, pa ga onda u sred pola sezone sutnu
zamjeranje alfiiomegi jel
Dovoljno za noge. U svakom ozbiljnijem klubu.
Kazem, nije da ce se promijenit ista, ali eto nek se desava bar nesto.
Da je rekao istinu, vjerovatno i jeste, nema promjena prije 2021, kao sto Barto rece, ima vec covjeka koji ce ga naslijediti i sjedi u upravi- ko je to, mozemo samo nagadjati.
27.10.2020
						- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma ko god da dođe isto će biti, truhla je uprava na čelu sa Simpsonom, i dok se njih nekako ne "otjera" može samo gore biti. Rade ono što im ovaj i bliski njemu rade, a na našu žalost sve su negativne stvari u pitanju.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
						Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.