FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 apr 2013, 21:55

DukeOfWellington je napisao/la:Nek javi neko kad počne na Vogošći, pratim Rangerse. Hvala.
Sta ce pocet na Vogosci?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 apr 2013, 21:57

PlaviSaJUGA je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Nek javi neko kad počne na Vogošći, pratim Rangerse. Hvala.
Sta ce pocet na Vogosci?
Snimak večerašnje utakmice.

johntravolta
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta » 27 apr 2013, 21:57

Sta ce pocet na Vogosci?
snimak utakmice

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 apr 2013, 22:05

imal gdje da gledam online vogoscu posto nemam taj program :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 apr 2013, 22:07

fanatic1991 je napisao/la:imal gdje da gledam online vogoscu posto nemam taj program :/
ako nadjes posalji mi na PP molim te

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 apr 2013, 22:18

kakvo je vase razmisljanje,da li bi bilo vise raje da se ova utakmica igrala od 17 ili 18 h,ja mislim da bi.Trebalo bi malo razmisliti o ovim terminima tekmi bar ja tako mislim.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 apr 2013, 22:20

Ima Vogošća na mojawebTV za BH Telecom korisnike. A uveli su sad i za dijasporu, 40 kerma tri mjeseca čini mi se.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 apr 2013, 22:26

posjeta sramota, svi koji su u Sarajevu i hvale se da navijaju za Želju, a na Saši Matiću su ili nemaju opravdan razlog što nisu došli nek' umru odmah, takvi nam i ne trebaju (sem da uzmemo koju paru od njih), rezultat dobar, sljedeće je finale :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 27 apr 2013, 22:28

DukeOfWellington je napisao/la:Ima Vogošća na mojawebTV za BH Telecom korisnike. A uveli su sad i za dijasporu, 40 kerma tri mjeseca čini mi se.
fanatic1991 je napisao/la:imal gdje da gledam online vogoscu posto nemam taj program :/
Nadam se da ne komentariše ovaj mazlum što radi na RTV Vogosca.
Ne možeš vjerovati kakav je to komentator. Šprdancija živa. :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 apr 2013, 22:29

Osim: Stanić nije poštovao pravila, pa sam ga sklonio da ne smeta
Nije mi drago što sam izmjenio Stanića u ranoj fazi, ali onaj ko ne poštuje pravila i dogovor mora biti spreman da snosi i posljednice. Fudbal je koletkivni sport, a ono što je on radio navelo me na to da ga sklonim da ne smeta

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 apr 2013, 22:34

Napokon jedna utakmica u relaksiralnoj atmosferi. :D

Bravo, Željo! Bravo, šampioni naši!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 apr 2013, 22:37

Sta pricate za posjetu, cuj bilo 500 ljudi, bilo je minimalno 2000, i to je malo, ali sta ocekivati kad igras protiv gradine i kada si vec prakticki obezjebjedio titulu. Navijanje odlicno bilo, posebno kada se citav jug u sredini skupio, dobro smo igrali, sa pola snage smo ih razvalili.
FKŽ !

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 27 apr 2013, 22:38

Svaka čast momcima na igri. Evo i neko moje viđenje večerašnje utakmice

Antolović - Odličan večeras, kad je odbrana zakazala par puta, on je bio tu da ispravi. Samo tako i dalje ;)
Kerla - Solidan, ništa posebno
Bogi - Rutinski odigrano, naš najbolji štoper trenutno, to je i večeras dokazao
Benjo - Trči, bori se, ali fali tu kvalitetan ubačaj i biće sve ok
Urdinov - Stamen, jak, prodoran još malo da se uigra i biće to puno bolje
Svraka - Večeras još jednom pokazao zašto je Papetov izbor za repku, par dobrih šuteva i gol - kapitenski odrađeno
Stana - Loše, jako loše, sebičan i bez dobrih ubačaja i dodavanja zašto je i izveden u prvom
Hasanović - Svaki put sve bolji i bolji, što je bitno napreduje
Tomić - Dobra zamjena za Zolu, protiv Čelika je bolje odigrao ovo večeras solidno
Selimović - Par šuteva, nije mu se dalo večeras da zabije gol
Adil - Najbolji na terenu daleko, kontrola lopte na nivou, raspoložen za igru i kao rezultat dobre igre dva gola, posebno mi je drago što je uzeo loptu i zabio ga iz penala, da malo ove dušmane ušuti

Što se tiče izmjena: Becks solidan za razliku od prošlih utakmica, Jamak imao par driblinga ništa posebno, i na kraju Ara - samo što je ušao na teren, zabio gol par puta dobro šutirao i davao je dobre lopte.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 27 apr 2013, 22:41

Po meni je Tomić pravi igrač

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 apr 2013, 22:48

TheGreatest10 je napisao/la:Svaka čast momcima na igri. Evo i neko moje viđenje večerašnje utakmice

Antolović - Odličan večeras, kad je odbrana zakazala par puta, on je bio tu da ispravi. Samo tako i dalje ;)
Svraka - Večeras još jednom pokazao zašto je Papetov izbor za repku, par dobrih šuteva i gol - kapitenski odrađeno
Stana - Loše, jako loše, sebičan i bez dobrih ubačaja i dodavanja zašto je i izveden u prvom
Tomić - Dobra zamjena za Zolu, protiv Čelika je bolje odigrao ovo večeras solidno
Adil - Najbolji na terenu daleko, kontrola lopte na nivou, raspoložen za igru i kao rezultat dobre igre dva gola, posebno mi je drago što je uzeo loptu i zabio ga iz penala, da malo ove dušmane ušuti

Što se tiče izmjena: Becks solidan za razliku od prošlih utakmica, Jamak imao par driblinga ništa posebno, i na kraju Ara - samo što je ušao na teren, zabio gol par puta dobro šutirao i davao je dobre lopte.
To Bekric igrao nocas ili nisam dobro skontao Becks ?

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 27 apr 2013, 22:50

TheGreatest10 je napisao/la:Svaka čast momcima na igri. Evo i neko moje viđenje večerašnje utakmice

To Bekric igrao nocas ili nisam dobro skontao Becks ?
Becks je Elvir Čolić :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 27 apr 2013, 22:53

( Vidi da je poslije one utakmice dosta ne siguran, daleko da je bio odlican, cak sta vise bio je los. Ne prati igru, indirekt sviran zbog njegove ne paznje)
Kerla - Solidan, ništa posebno ( Los, los, jako los )
Bogi - Rutinski odigrano, naš najbolji štoper trenutno, to je i večeras dokazao ( Slazem se )
Benjo - Trči, bori se, ali fali tu kvalitetan ubačaj i biće sve ok (Slazem se )
Urdinov - Stamen, jak, prodoran još malo da se uigra i biće to puno bolje (Dobar igrac)
Svraka - Večeras još jednom pokazao zašto je Papetov izbor za repku, par dobrih šuteva i gol - kapitenski odrađeno( Bas tako)
Stana - Loše, jako loše, sebičan i bez dobrih ubačaja i dodavanja zašto je i izveden u prvom ( Poslije ove tekme bi ga ostavio na klupi)
Hasanović - Svaki put sve bolji i bolji, što je bitno napreduje ( Tanak, izgubljen skroz)
Tomić - Dobra zamjena za Zolu, protiv Čelika je bolje odigrao ovo večeras solidno ( Bice nesto od njega)
Selimović - Par šuteva, nije mu se dalo večeras da zabije gol ( Nije mu se veceras igralo, tanak)
Adil - Najbolji na terenu daleko, kontrola lopte na nivou, raspoložen za igru i kao rezultat dobre igre dva gola, posebno mi je drago što je uzeo loptu i zabio ga iz penala, da malo ove dušmane ušuti. ( Ovako nek zabija i kad igramo s jacim protivnicima)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 apr 2013, 22:56

Željo - Gradina 4:0 (FOTO)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... radina-4-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 27 apr 2013, 23:04

Moze li neko upuceniji objasniti situaciju sa Selimovicem tj. kada je igrac Gradine dobio zuti karton. Konkretno, zanima me zasto nije sviran faul nakon onog starta?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 apr 2013, 23:06

2500 je bilo. Ja sam iskreno ocekivao i manje ... Urdinov sve bolji ;) Adilovic odlican veceras :D i ostali su svi dobro odigrali.

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutvoooooooooooooo... :mrgreen: :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []