FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Avaz,ne bi rekao da je Rijeka dominirala ali ni blizu,na kraju se ispostavilo da su bili bolji ali zna se sta je dominacija a ovo danas to nije bilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedva skontah da je ovo meni bilo upucenoMortemHz je napisao/la:Avaz,ne bi rekao da je Rijeka dominirala ali ni blizu,na kraju se ispostavilo da su bili bolji ali zna se sta je dominacija a ovo danas to nije bilo
Imali su konkretniju igru i drzali su sredinu terena i na osnovu toga mozemo reci da su dominirali u igri ali ne i u prilikama.
-
belosevic28
- Kontakt:
Zivim za dan da se Hilmo i Mortem oko necega sloze
aBd kad dobijemo Viteza, napisite u isti vakat post, da titula dolazi na Kosevo...kakva prilika da se slozite oko necega
aBd kad dobijemo Viteza, napisite u isti vakat post, da titula dolazi na Kosevo...kakva prilika da se slozite oko necega
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hilmo brat ce poslije Viteza napisati, polako ima jos jedno kolo, nigdje ne zurimo. Nece on najaviti titulu dok ne bude gotovo, a tako i treba.belosevic28 je napisao/la:Zivim za dan da se Hilmo i Mortem oko necega sloze![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Hilmo brat ce poslije Viteza napisati, polako ima jos jedno kolo, nigdje ne zurimo. Nece on najaviti titulu dok ne bude gotovo, a tako i treba.belosevic28 je napisao/la:Zivim za dan da se Hilmo i Mortem oko necega sloze![]()
Bas tako, a i upravu je, dok pehar ne vidim u Tatkovim rukama, nista nije gotovo. Mada nam Hus nebi uzeo titulu pred nosom
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma dobro pregrubo je reci da su dominirali. Za mene je dominacija kada ekipa ima puno bolju igru, veci posjed i mnogo vise prilika. Doduse rekoh, nisam gledao prvo poluvrijeme ali ono sto sam vidio u nastavku je bolji presing Rijeke, dok su zrelije prilike bile na nasoj strani. Vjerovatno nas je kostala tanka klupa jer su Hrvati bas mnogo svjezih igraca uveli.
Najbitnije je da znamo gdje smo u regionu, da decki dobiju priliku igrati jake utakmice. Poneko ce iz te generacije izletiti.
Najbitnije je da znamo gdje smo u regionu, da decki dobiju priliku igrati jake utakmice. Poneko ce iz te generacije izletiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahah Beli ma Hilmo je moj drug samo smo teski oko misljenja 
Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
ovako nije zanimljivo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma nista ne brini, makar cijeli dunjaluk krenuo ovim putem kao austrija na balkanu ce da ostane sve istoEvolution87 je napisao/la:ovako nije zanimljivo
Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
ma kako god, palilo se i palice seTHEC je napisao/la:ma nista ne brini, makar cijeli dunjaluk krenuo ovim putem kao austrija na balkanu ce da ostane sve istoEvolution87 je napisao/la:ovako nije zanimljivo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
covjece imamo dobre primjere kako se nalaze rijesenja za sve, ali nasi ljudi u savezu su toliko zatucani to je nevjerovatno, treba ovu bagru istjerati jer ne moze se ovako dalje
za sve se nadje rijesenje, ali smijesno je to da sarajevo ispasta greske zbog nekih glupih transparenata a vamo na drugim stranama, velicanje republike srpske, psovanje dobacivanje o balijama, turcima i sl. nista se ne desava, kao i da niko nista nije spomenuo
nadam se da ce se po zavrsetku ove sezone ozbiljno pozabaviti ovim pitanjima, i ne bi bilo lose da se na navijackim tribinama dopuste baklje, ali na ostalim mjestima ne
za sve se nadje rijesenje, ali smijesno je to da sarajevo ispasta greske zbog nekih glupih transparenata a vamo na drugim stranama, velicanje republike srpske, psovanje dobacivanje o balijama, turcima i sl. nista se ne desava, kao i da niko nista nije spomenuo
nadam se da ce se po zavrsetku ove sezone ozbiljno pozabaviti ovim pitanjima, i ne bi bilo lose da se na navijackim tribinama dopuste baklje, ali na ostalim mjestima ne
Pregledo sam danas tekmu, nepoznajem najbolje ovaj mladit tim ali meni je igrac sa brojem 50 u odbrani pravo dobar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj brat dodje samo ovdje kad treba nesto reklamirati 
Oj Vitze, oj Viteze, otvori kapije....
Tu sam ja uvijek, samo ne pisem cestoMortemHz je napisao/la:Joj brat dodje samo ovdje kad treba nesto reklamirati
Mortem brat mi jucer rece za Duljin oporavak, ali izgleda niko ne zna sta je sa Smijecaninom?
Nisam mislio da cu ga prizivati nakon onih njegovi pocetnih partija, ali je u zadnje vrijeme na stoperu odlican.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FK Sarajevo
Ovaj gudelj na sk1 uzasno obojen, rijeka bolja, rijeka ce sad da da drugi gol, a tekma 50-50 nigdje veze, jer uopste bolji nisu bili. Kad bi covjek samo slusao njegov komentar, reko bi rijeka nas ubija ko mraz paprike. Jos onaj komentator govori sloboda bila bolja od dinama a on ko hajvan dinamo zasluzeno pobjedilo itd., ko njemu dade mikrofon, idiot
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zaboravio sam pohvaliti Kovacevica! Dobro je odigrao derbi. Ne vidim zasto nebi ponovo poceo ako Dzemo nije spreman.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase