Taj Vuksanović je pravi krkan i ne znam, što ga ne prebace da sudi u kantonalnim ligama.
Nije mi čudno sve to, a mislim da se zalizani nebi bunio zbog gluposti...
Glavu gore, sretno Velež...
Bobic je branio. Nadam se da Ostrakovic nije ozbiljnije povrijedjen ali ako jest volio bi da angazuju Hadziju. Trenutno je bez kluba i citao sam da trenira sa nekim drugoligasem dok mu ne dodje prava ponuda.el-fighter je napisao/la:Steta. Bas sam se ponadao da cemo danas ostvariti povoljan rezultat i da cemo makar bod osvojiti. Poslije onog sto se desilo u prosloj utakmici, ocekivao sam da igracu grizu po terenu, ali sam vidio uspavanku, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli postici pogodak. Penal za Zrinjski je bio cist kao suza, a Ostrakovic je pogrijesio. Igrac odlazi u gol-aut i onda ga ovaj bespotrebno pokupi. Crveni karton za Cerica![]()
Na samom kraju smo imali lijepu priliku, ali jedan nas igrac (nezz tacno koji) salje loptu nebu pod oblake.
Ali idemo dalje, novo kolo, nova nafaka. Sada nam dolazi Olimpic i bit ce to jos jedna teska utakmica, ali nadam se da cemo doci do pobjede
FORZA VELEZ
Gdje li sam ja bio kad se Ostrakovic povrijedio??VFC_MO je napisao/la:Bobic je branio. Nadam se da Ostrakovic nije ozbiljnije povrijedjen ali ako jest volio bi da angazuju Hadziju. Trenutno je bez kluba i citao sam da trenira sa nekim drugoligasem dok mu ne dodje prava ponuda.el-fighter je napisao/la:Steta. Bas sam se ponadao da cemo danas ostvariti povoljan rezultat i da cemo makar bod osvojiti. Poslije onog sto se desilo u prosloj utakmici, ocekivao sam da igracu grizu po terenu, ali sam vidio uspavanku, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli postici pogodak. Penal za Zrinjski je bio cist kao suza, a Ostrakovic je pogrijesio. Igrac odlazi u gol-aut i onda ga ovaj bespotrebno pokupi. Crveni karton za Cerica![]()
Na samom kraju smo imali lijepu priliku, ali jedan nas igrac (nezz tacno koji) salje loptu nebu pod oblake.
Ali idemo dalje, novo kolo, nova nafaka. Sada nam dolazi Olimpic i bit ce to jos jedna teska utakmica, ali nadam se da cemo doci do pobjede
FORZA VELEZ
Prije je ono penal za Leotar (nije sviran) U Trebinju protiv nas nego Zrinjskom protiv Veleza. Sudija SMIJESAN. Kako mogu biti tako ofirni a znaju da TV prenosi :SEmir ZENICA je napisao/la:Smijesan penal jos smjesniji crveni

nije penal smijesana nego golmanEmir ZENICA je napisao/la:Smijesan penal jos smjesniji crveni
Znas onu brato daleko mu kuća bila tako ja kazem za HasanovićaAlemC85 je napisao/la:Dobro si to primjetio, kada je džidić gol poklonio njima, ne znam da li je to bila provokacija ili?
Za Spahića si upravu, ono bi na zapadu bio penal k'o kuća, ali eto kod nas nije, idemo dalje, tek se sada vidi, da je Velež sazrijeo za igranje u gostima, teško primamo golove, čvrsto igramo, ali zato imamo solidnu kontru, još da se vrate Merzić i Kazazić, i da više velagić ode na klupu, a umjesto njega duraković, e to bi već bila jača ekipa. Primjetio sam da hasanovića odavno nema. Šta je s njim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.