PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Beduin
- Kontakt:
Kazu da je to srpski monah, poznat kao veliki zastitnik djece i pomocnik u nevolji.pile87 je napisao/la:znas koga zovu SisojeBeduin je napisao/la:Sta ce ti grudnjak, nemas valjda toliki breast? Nabavit ce ti Under Armour kapicu za krijestu, hhh.
Citaj sta pises, po tebi ispade da Sloboda kaska i ne napreduje jer je ubijedjena da ih je Velez i Zeljo izbacili. A nasu Upravu, ustvari, zaboli za Zeljom i Velezom, te ostalim kluboma, to pokazuju posljednje godine. Pusti ti pricu par forumasa i ne lupaj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Evo u par dana Bazdarevic i suradnici razgovarali i bili na treninzima Veleza,Sirokog,Sarajeva,Zelje i zrinjskog.Sta cemo sa Slobodom i Celikom nije uredu ovo..
#musvdg
Mrze hiiin jebli maaaaaamu svoju!1922VFC1981 je napisao/la:Evo u par dana Bazdarevic i suradnici razgovarali i bili na treninzima Veleza,Sirokog,Sarajeva,Zelje i zrinjskog.Sta cemo sa Slobodom i Celikom nije uredu ovo..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa logicno zasto posjetiti ekipu koja je lider prvenstva i ima 95% igraca sa BiH drzavljanstvom.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Svi protiv njih **** materFaraonTM je napisao/la:Mrze hiiin jebli maaaaaamu svoju!1922VFC1981 je napisao/la:Evo u par dana Bazdarevic i suradnici razgovarali i bili na treninzima Veleza,Sirokog,Sarajeva,Zelje i zrinjskog.Sta cemo sa Slobodom i Celikom nije uredu ovo..
#musvdg
Napises li ti ponekada post a da ne spomenes Slobodu.1922VFC1981 je napisao/la:Evo u par dana Bazdarevic i suradnici razgovarali i bili na treninzima Veleza,Sirokog,Sarajeva,Zelje i zrinjskog.Sta cemo sa Slobodom i Celikom nije uredu ovo..
Doduse i razumijem te.
Klub ti sluzi za nabijanje gol razlike i sasvim sigurno koraca ka tome da bude najveca kanta u istoriji PL.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti slabo kontas izgleda ko ti je u ovoj ligi prijatelj, a ko ne pa tako osuo po Celiku i Slobodi.1922VFC1981 je napisao/la: Svi protiv njih **** mater
Pa ko da nam treba ko, evo sami a opet nam gledate u ledja

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- GoodisonPark
- Kontakt:
Sisoje na aparatima od sinoć, zaboravio nasut onu tečnost za brisače u kamion i voda mu jutros zaledila
Kažu da Miro ne voli dolare samo pesosiće, evriće i kaemčiće

Kažu da Miro ne voli dolare samo pesosiće, evriće i kaemčiće
povratak otpisanih!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
E kompleksa ne vjerujem. Doveli 15 igraca, prave krov tribine al moras praviti slike Tana itd. 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
no hard feelings bro
- jurisicduska
- Kontakt:
Koliko nas spominju ko da su naših 15 igrača doveli. Čitam društvene mreže, kone na aparatima, kone ovo kone ono. Sebi ste doveli, niste nama naudili tim.
Al dobro je da smo mjerna jedinica mnogim. Ustvari svima.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a šta ste vi radili prošlu zimu i prije kad ste dovodili igrače... samo provokacije tipa želji stigo vodovod itd itd, ne budite licemjernijurisicduska je napisao/la:Koliko nas spominju ko da su naših 15 igrača doveli. Čitam društvene mreže, kone na aparatima, kone ovo kone ono. Sebi ste doveli, niste nama naudili tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada shvate da ce ovim direktno nama pomoci u ostvarivanju ciljeva bit ce jjebeno kuknjavajurisicduska je napisao/la:Koliko nas spominju ko da su naših 15 igrača doveli. Čitam društvene mreže, kone na aparatima, kone ovo kone ono. Sebi ste doveli, niste nama naudili tim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne zna se ko je gori u euforiji - da li su to bili ovi moji prije godinu-dvije ili su to sad komšije ili Tuzlaci. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A crnjak je to sto nijedan od 15 igraca ne bi prismrdio prvoj ekipi 
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja nisam to radio. Ja kad dovedemo pojačanje prokomentarišem u smislu svog kluba. Stvarno ne razumijem kakve veze vaša pojačanja sa nama imaju.
Obratite se onda svim klubovima ispred vas, Sloboda, Široki, Zrinjski, Radnik, Sarajevo. Svi na aparatima.
Niko nije licemjeran, samo popravljate krov mi na aparatima, dovedete Stevanovića mi na aparatima, ne vidim razlog što bi bili na aparatima. Igrate jednu utakmicu protiv nas i 3 za nas. Tako da je nama većini drago što se pojačavate. Na aparatima ne vjerujem da je neko. Kad dovedete Duljevića i Benku ta bi mi priča o aparatima imala mjesta. Ovako ni jedna od tih igrača nije nama nešto naudio, oštetio nas, zeznuo, zajébao kako hoćeš. Čak šta više mogli bi nam valjat pravo.
Sa srećom sve mlatnete na proljeće nemam ništa protiv.
Obratite se onda svim klubovima ispred vas, Sloboda, Široki, Zrinjski, Radnik, Sarajevo. Svi na aparatima.
Niko nije licemjeran, samo popravljate krov mi na aparatima, dovedete Stevanovića mi na aparatima, ne vidim razlog što bi bili na aparatima. Igrate jednu utakmicu protiv nas i 3 za nas. Tako da je nama većini drago što se pojačavate. Na aparatima ne vjerujem da je neko. Kad dovedete Duljevića i Benku ta bi mi priča o aparatima imala mjesta. Ovako ni jedna od tih igrača nije nama nešto naudio, oštetio nas, zeznuo, zajébao kako hoćeš. Čak šta više mogli bi nam valjat pravo.
Sa srećom sve mlatnete na proljeće nemam ništa protiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.