Nidje veze ti je prica pajdo, ko kaze da zna da se neoze uzet liga prvaka, pa prosle godine imao je 3 0 u polufinalu, izmoreni i povredama osakaceni liverpool i malo da je razmrdao guzove i zagalamio na enfildu i isao bi u finale gdje je bio sini totenham kojeg je stvarno naucna fantastika pobijediti i uzeti titululeorey je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:16Ja prije mislim da Messi svjesno nece da zapinje kad vidi s kakvom buranijom igra. Sto bi realno? Zna da ne mozemo uzet LP, ima sve skoro rekorde i trofeje, 100 M po sezoni. Bi li ti zapinj'o? Nema kome covjek sta dokazat. I tako je odavno. Ali da je kriv, kriv je sto ne kaze da mu trebaju normalni igraci koji zele da trce a ne jarani u vidu Albe, Busquetsa i Piquea.Romariooo je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:16Sve ono sto sam pisao o mesiju lagano se obistinjuje, zustro reagovao nakon izjave abidala, a nigdje zustrine nakonbispadanja iz kupa, kao sto nije bilo zestrih izjava nakon rome i liverpoola
Nego lagano samo uzimati desetine miliona, krojiti ekipu da, ti igraju jarani, da te trenira trener s kojim neces oznojiti guzove, sad kad je dosao ovaj setien, evidentno je koliko je mesi zakrzljao i koliko razara taktiku ekipe sjim hodanjem nekim e nabijanjem u sredinu
Prodat **** zasiceno pod hitno u kinu
Dakle boli ga qurac, ko i ostale.
Onda ako misli da nema s kim sto se ne digne protiv trenera i uprave nego pisha zajedno s njima po klubu, i uzima kazes sto miliona
To je spadalo kome je dokurhilo trenirati i igrati, al nije uzimati pare i zato je najodgovorniji sto smo zaronili u prosjek i tu cemo biti sve dok ga neko ne nabije spicem il cemo cekati jos nekoliko godina dok ne namiri milijardu na racunu i ne ode u penziju
Ronaldinjo je bio za njega grof, dosao, objasnio, kad je skontao da mu je dokurcnilo otisao bez po muke da se zahebava na nizim levelima, ovaj nece otici dok skroz ne propadnemo