Ima i bijele i svijetlo plavegradacac10 je napisao/la:Jel Zeljo samo ove plave dresove ima ili imaju jos neki druge boje?
Gradina ko Palermo na Grbavici
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima i bijele i svijetlo plavegradacac10 je napisao/la:Jel Zeljo samo ove plave dresove ima ili imaju jos neki druge boje?

Vala bašWarrick je napisao/la:Ima i bijele i svijetlo plavegradacac10 je napisao/la:Jel Zeljo samo ove plave dresove ima ili imaju jos neki druge boje?
Gradina ko Palermo na Grbavici
Zar nije zadnji poraz od zvijezde bio i od tada ide ovaj niz .Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo vezano za sutrasnju utakmicu i takmicenje:

cekat cete jos dugo na to :p.Kevin je napisao/la:vrijeme je da vas Široki skine!
Nije ****, treba staviti SILUJ MALO SARAJEVO..Frobidden je napisao/la:
važeenelinho je napisao/la:Da li vaze godisnje karte za finale kupa sa sirokim?
Tebi je svako "svakom loncu poklopac"DzoleZeljo je napisao/la:Ti ne moras biti svakom loncu poklopac.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj konačno, postavljeno prije skoro dvije godine, skoro je neko taj gol postavljao na ovoj temi.![]()
Trazio sam ovo godinama, i veceras sam ga pronasao. Vidim i ja da je postavlje 2011, ali od dragosti napisa drugacije. Ne znam iskreno, da je ovaj gol neko ovdje postavljao. Ja sam arhivirao svaki moguci derbi koji sam nasao na youtube, ali ovaj sam godina trazio...