Zabijaju i Milan i Višča, samo da Spahić opet ne ode u K1.Goalgetter je napisao/la:Jos da budemo kompletni, svi zdravi ako bog da, i Irska pada.ibrakadabra je napisao/la:Pjanić nikad bolji.
Begović se polako vrača u formu.Dvije utakmice nije primio gol.
Hodžič solidan.
Džeko spreman.Do baraža če opet biti onaj stari.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
- Goalgetter
- Kontakt:
Otisao je Vedad umjesto njega.ibrakadabra je napisao/la:Zabijaju i Milan i Višča, samo da Spahić opet ne ode u K1.Goalgetter je napisao/la:Jos da budemo kompletni, svi zdravi ako bog da, i Irska pada.ibrakadabra je napisao/la:Pjanić nikad bolji.
Hodžič solidan.

- L'Avvocato
- Kontakt:
*vraćaibrakadabra je napisao/la:Pjanić nikad bolji.
Hodžič solidan.
*Hodžić
*će
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- ibrakadabra
- Kontakt:
Može li 2L'Avvocato je napisao/la:*vraćaibrakadabra je napisao/la:Pjanić nikad bolji.
Hodžič solidan.
*Hodžić
*će
- ibrakadabra
- Kontakt:
Šta je sa Mariom AniČiĆem iz Astane.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Usrali se Irci pravo
Kaze jedan, ajde barem im niko nema da dobro izvodi slobodnjake, i onaj zabrinuti smajli 

Svakako su im sad kante na golu.SlevinKelevra je napisao/la:Usrali se Irci pravoKaze jedan, ajde barem im niko nema da dobro izvodi slobodnjake, i onaj zabrinuti smajli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I u napadu izgleda. Walters suspendovan, a Long rovit. Pise jedan da ako ne bude spreman do prve utakmice, ne vidi kako mogu zabiti gol u Zenici. Ne vjeruju u Keanea izgleda, navodno je bio los za repku u zadnje vrijeme i ono malo sto igra...Virtu4l je napisao/la:Svakako su im sad kante na golu.SlevinKelevra je napisao/la:Usrali se Irci pravoKaze jedan, ajde barem im niko nema da dobro izvodi slobodnjake, i onaj zabrinuti smajli

Mi ovo dobijamo glat zapamtite sta sam vam rekao. I irci znaju biti nezgodni tj. temperament,nasilni I grubi sto znaci da bi se mogli vrlo lako isprovocirati. Joj kako bi nam umjetnik Miske Dobro dosao protiv Iraca nismo ni svjesni svoje nesvjesti. Evo I prognoze mada slabo volim prognozirati ali imam neki insekt u glavi. 2-0 u ZE, Dublin 1-1
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Mi ako ne damo rano gol u Zenici biće povuci potegni do kraja, neko iz odbrane će dobiti žuti i neće igrati u Irskoj. Onda je belaj gore. Treba ih svim silama napasti na početku i ako ima rano ovdje zabijemo gol prošli smo. Mi ćemo gore u Irskoj znati čuvati rezultat još pogotovo ako u Zenici niko žuti ne dobije. Al da mi gore na pobjedu igramo, teško.
Dmf u prvoj tekmi ce biti kljuc, sad iskreno ja tu samo vidim Zuku I Cocalica. Zato sto nema Besica u prvoj.
Ovi su fizicki jaci od nas u prvoj tekmi prijateljskoj nasi se odbijali ko od zid.
Treba smireno I disciplinovano nametnut nasu igru.
Citam njihove novine, komentare, forume.
Prvi dan su bili bas optimisticni ali vec sad ih malo prpa fata.
Odvratni su mi ebli mater svo-ju
Ovi su fizicki jaci od nas u prvoj tekmi prijateljskoj nasi se odbijali ko od zid.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ahahahah, čuj odvratni su ti. Tebi majke mi k'o da je 15 godina, tako se ponašaš.MuhamedTM je napisao/la:Dmf u prvoj tekmi ce biti kljuc, sad iskreno ja tu samo vidim Zuku I Cocalica. Zato sto nema Besica u prvoj.
Pa normala da ljudi polažu nade u svoj nacionalni tim.
To je sportski.
A za našu prijateljsku protiv njih dovoljno je pogledati sastav u kojem smo igrali i pametnome dovoljno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Ahahahah, čuj odvratni su ti. Tebi majke mi k'o da je 15 godina, tako se ponašaš.MuhamedTM je napisao/la:Dmf u prvoj tekmi ce biti kljuc, sad iskreno ja tu samo vidim Zuku I Cocalica. Zato sto nema Besica u prvoj.
Pa normala da ljudi polažu nade u svoj nacionalni tim.
To je sportski.
A za našu prijateljsku protiv njih dovoljno je pogledati sastav u kojem smo igrali i pametnome dovoljno.
Jbga nije 15 nego 16 ,kao drugo odvratni mi ne sto polazu nade,nego eto onako odvratni mi. Nemam razlog I necu džuturumu polagat racune

Rekao sam fizicki jaci sta tu nije jasno.
Bilo kako bilo sretno nam I bice tvrda prva tekma.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ha dobro tu je to negdje. Uglavnom, razumijemo se da se ne razumijemo.
Tu činjenicu vezanu za fiziku sam relativizirao našim sastavom, jer ta činjenica ne bi bila relevantna da smo mi bili pravi prije svega postavkom i taktički.
No dobro, na istoj smo strani, svakako, sretno nam!
Tu činjenicu vezanu za fiziku sam relativizirao našim sastavom, jer ta činjenica ne bi bila relevantna da smo mi bili pravi prije svega postavkom i taktički.
No dobro, na istoj smo strani, svakako, sretno nam!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zna li se ko nam sudi?
Rano je još za to ja mislim kuknjavaFliX je napisao/la:Zna li se ko nam sudi?
"We need to suffer. And we need to fight."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Nama niko, a njima ce Dzeko presuditi.Captain4 je napisao/la:Rano je još za to ja mislim kuknjavaFliX je napisao/la:Zna li se ko nam sudi?

majko draga, neki naš debil na njihovom forumu otvorio temu da im objasni koliko smo opasni
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.