Vranjes se ubio za lijevog bocnog to je taj igrac koji nam fali odavno i pravi borac na terenu koji se dobro postavlja na loptu.ZagorTeNej je napisao/la:Dobra ti je ova, mislim samo mozda ti fale Vladavic i Berberovic. Kazu da je onaj Vranjes prilicno potencijalan Stoper..nisam ga nikad gledao tako da neznamtax je napisao/la:sad idealno ciro za prijateljsku pokusaj 4 4 2
-- -----hasagic--------------
jahic--nadarevic-----spaha----samajic
------rahimic----bajramovic--------
------miske----------------salih
-----------ibricic(musli)
--------------------dzeko
klupa:begovic
mirvic
pandza
silic
bilbija
ibis
krunic
aganovic
custa
zec
medo
dzemica
PS - jeli Smajic ljevak?
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne podrzavam nikoga, ali ako bi birao izmedju legende naseg fudbala Kodre i manipulatora tudjmanovog uvijek bi izabrao nasu legendu. A cini mi se da si ti jedan od mnogih koji je pao na folove trenera svih trenera, nego sta kazes konkretno na ove rezultate od 1998.adnan24 je napisao/la:pinoche je napisao/la:1998. treci na svijetu-kapa do poda
2000. popusio u kvalifikacijama u najbitnijoj utakmici sa serbijom i nakon toga noga iz Hrvatske
2001. i 2002. sa Iranom u jakim azijskim kvalifikacijama nije se plasirao na SP (nikad jaca generacija Irana-karimi, ali dei i ostali, vise od pola repke igralo u Bundesligi
2003. prvak s Dinamom u jakoj HNL a zatim s Murom dotako dno
2004. 2005 s Varteksom i to Varteksom koji je plivo u lovi nista nije uradio u jakoj HNL
2005. trener Hajduka koji je u istoriju usao kao covjek koji moze pojesti najvise madjarskih kobasica (debrecen, ako se ko od balonja sjeca)
2006. s Xamaxom ispao iz jake svicarske lige
2007. i 2008 s Zagrebom nista nije uradio
I onda ga Uske i ekipa ozivljavaju da bih iste spasio, a mi toliko glupi padamo na folove Mahalasa
Znaci od SP 1998. nista nije napravio osim titule s Dinamom u jakoj HNL, ko koga j.ebe ovdje
Ti si vjerovatno jedan od onih koji podrzava Kodru...sta je on napravio u svojoj trenerskoj karijeri(ako mozemo to uopste tako nazvati)...Ne mora Ciro ostati ali kakva je situacija tesko da ce neko bolji doci od njega...kakav nam je savez vjerujem da bi nasljednik bio tamo neki Tulic i slicno...
pinoche je napisao/la: Ne podrzavam nikoga, ali ako bi birao izmedju legende naseg fudbala Kodre i manipulatora tudjmanovog uvijek bi izabrao nasu legendu. A cini mi se da si ti jedan od mnogih koji je pao na folove trenera svih trenera, nego sta kazes konkretno na ove rezultate od 1998.
Ja Ciru licno uopste ne volim...samo gledam sta je najbolje za repku...naravno da je i meni Kodro 1000 puta drazi ali vjerujem da je on dosta slabije rjesenje za nas od Cire...sto se tice rezultata mislim da on nije stvoren za trenera nekog kluba vec mu odgovara posao u reprezentaciji a posebno mu odgovara ovaj balkanski patriotizam iz kojeg on zna da izvuce mnogo pozitivnih stvari...3 mjesto na svjetskom je velika stvar i ne moze biti slucajna
Drug ajde malo za promjenu procitaj sta osim sana i avaza, onako reda radi, koji bolan patriotizam, pa rat je zavrsen prije 15 godina, Queiroz je nas studirao dok je Ciro isao od tv-a do tv-a, dok god ne shvatite da je ciro izvrsio misiju, odnosno da je ostavio usa i druge u foteljama, jadni li smo svi miadnan24 je napisao/la:pinoche je napisao/la: Ne podrzavam nikoga, ali ako bi birao izmedju legende naseg fudbala Kodre i manipulatora tudjmanovog uvijek bi izabrao nasu legendu. A cini mi se da si ti jedan od mnogih koji je pao na folove trenera svih trenera, nego sta kazes konkretno na ove rezultate od 1998.
Ja Ciru licno uopste ne volim...samo gledam sta je najbolje za repku...naravno da je i meni Kodro 1000 puta drazi ali vjerujem da je on dosta slabije rjesenje za nas od Cire...sto se tice rezultata mislim da on nije stvoren za trenera nekog kluba vec mu odgovara posao u reprezentaciji a posebno mu odgovara ovaj balkanski patriotizam iz kojeg on zna da izvuce mnogo pozitivnih stvari...3 mjesto na svjetskom je velika stvar i ne moze biti slucajna
pinoche je napisao/la:
Drug ajde malo za promjenu procitaj sta osim sana i avaza, onako reda radi, koji bolan patriotizam, pa rat je zavrsen prije 15 godina, Queiroz je nas studirao dok je Ciro isao od tv-a do tv-a, dok god ne shvatite da je ciro izvrsio misiju, odnosno da je ostavio usa i druge u foteljama, jadni li smo svi mi
Ne mislim ja na taj patriotizam...vise na balkanski mentalitet ako vec hoces

A to sta se radi u pozadini je nesto sasvim drugo...sutra neka Ciro ode sta ce biti!???? Opet ce doci neko ko ce raditi za njih i to ti je trenutno tako...jedino sto nama ostaje jesu rezultati...a ja se odavno nisam vise radovao utakmicama nase repke...a to se poklopilo sa dolaskom Cire

Koji rezultat, odlazak na Svcjetsko prvenstvo, nevu bolan vise da se zadovoljavam sa mrvicama, imamo ekipu kojoj je uspjeh samo odlazak na SP, ovo je neuspijeh i zavrsena pricaadnan24 je napisao/la:pinoche je napisao/la:
Drug ajde malo za promjenu procitaj sta osim sana i avaza, onako reda radi, koji bolan patriotizam, pa rat je zavrsen prije 15 godina, Queiroz je nas studirao dok je Ciro isao od tv-a do tv-a, dok god ne shvatite da je ciro izvrsio misiju, odnosno da je ostavio usa i druge u foteljama, jadni li smo svi mi
Ne mislim ja na taj patriotizam...vise na balkanski mentalitet ako vec hoces...
A to sta se radi u pozadini je nesto sasvim drugo...sutra neka Ciro ode sta ce biti!???? Opet ce doci neko ko ce raditi za njih i to ti je trenutno tako...jedino sto nama ostaje jesu rezultati...a ja se odavno nisam vise radovao utakmicama nase repke...a to se poklopilo sa dolaskom Cire
pinoche je napisao/la:
Koji rezultat, odlazak na Svcjetsko prvenstvo, nevu bolan vise da se zadovoljavam sa mrvicama, imamo ekipu kojoj je uspjeh samo odlazak na SP, ovo je neuspijeh i zavrsena prica
Ma ne treba se zadovoljavati mrvicama ali treba se malo spustiti na zemlju...mi smo bili cetvrti nosilac u grupi...zavrsili smo drugi...igrali smo sa velesilom Portugalom i ispali relativno tijesno...ne moze se na silu...eto mi imamo dobru ekipu pa smo trebali izbaciti Portugal...treba malo i druge pitati za misljenje...ne pitamo se samo mi
adnan24 je napisao/la:pinoche je napisao/la:1998. treci na svijetu-kapa do poda
2000. popusio u kvalifikacijama u najbitnijoj utakmici sa serbijom i nakon toga noga iz Hrvatske
2001. i 2002. sa Iranom u jakim azijskim kvalifikacijama nije se plasirao na SP (nikad jaca generacija Irana-karimi, ali dei i ostali, vise od pola repke igralo u Bundesligi
2003. prvak s Dinamom u jakoj HNL a zatim s Murom dotako dno
2004. 2005 s Varteksom i to Varteksom koji je plivo u lovi nista nije uradio u jakoj HNL
2005. trener Hajduka koji je u istoriju usao kao covjek koji moze pojesti najvise madjarskih kobasica (debrecen, ako se ko od balonja sjeca)
2006. s Xamaxom ispao iz jake svicarske lige
2007. i 2008 s Zagrebom nista nije uradio
I onda ga Uske i ekipa ozivljavaju da bih iste spasio, a mi toliko glupi padamo na folove Mahalasa
Znaci od SP 1998. nista nije napravio osim titule s Dinamom u jakoj HNL, ko koga j.ebe ovdje
Ti si vjerovatno jedan od onih koji podrzava Kodru...sta je on napravio u svojoj trenerskoj karijeri(ako mozemo to uopste tako nazvati)...Ne mora Ciro ostati ali kakva je situacija tesko da ce neko bolji doci od njega...kakav nam je savez vjerujem da bi nasljednik bio tamo neki Tulic i slicno...
Sve si fino rekao u ovoj recenici o Ciroguzu. Znaci isti je ko ova gamad koja gmize u Savezu, i jedino je tu iz jednog razloga, a to je da skine pritiska s ledja Usranovica i ostali. I mogu ti reci da je misija ispostovana do kraja.
Ciroguz laprda po TV-u i novinama, a mi ko narod i jesmo naivni, pa odma sve povjerujemo, i zaboravimo sve prljave radnje sto se desavaju u nasem fubalu. I opet narod misli Ciroguz je tu sto nas voli, i zeli bolje nasem fubalu..jest' al u qurcu!!!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja cu se samo vratiti na skijase iz Slovenije i ponoviti po ko zna koji put vama koji me doista iznenadjujete sa svojim stavovima i zbog koji u posljednje vrije sve vise mislim da mi u ovoj nasoj BiH zasluzujemo sve sto nbam se desilo i sto nam se desava: Da smo imali na klupi trenera a ne klauna danas bi se radovali, zato manipulatoru odebi kod predsjednika pokusaj mu skinuti gripu na Mirogojuadnan24 je napisao/la:pinoche je napisao/la:
Koji rezultat, odlazak na Svcjetsko prvenstvo, nevu bolan vise da se zadovoljavam sa mrvicama, imamo ekipu kojoj je uspjeh samo odlazak na SP, ovo je neuspijeh i zavrsena prica
Ma ne treba se zadovoljavati mrvicama ali treba se malo spustiti na zemlju...mi smo bili cetvrti nosilac u grupi...zavrsili smo drugi...igrali smo sa velesilom Portugalom i ispali relativno tijesno...ne moze se na silu...eto mi imamo dobru ekipu pa smo trebali izbaciti Portugal...treba malo i druge pitati za misljenje...ne pitamo se samo mi
ja mislim da je ciro isprasio svoje, vrjeme je za nekoga koji ce igrati sa 4-4-2 ili nesto jos bolje.. Ciro je star i nerazumje moderan fudbal.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
pinoche je napisao/la: Ja cu se samo vratiti na skijase iz Slovenije i ponoviti po ko zna koji put vama koji me doista iznenadjujete sa svojim stavovima i zbog koji u posljednje vrije sve vise mislim da mi u ovoj nasoj BiH zasluzujemo sve sto nbam se desilo i sto nam se desava: Da smo imali na klupi trenera a ne klauna danas bi se radovali, zato manipulatoru odebi kod predsjednika pokusaj mu skinuti gripu na Mirogoju
A bas ne mogu da vjerujem...sta si napao na tu Sloveniju? pa to je najveca senzacija citavih kvalifikacija...i mi da smo prosli bila bi senzacija...ne mozes nekoga pljuvati zato sto nije napravio senzaciju...i jos jednom ponavljam...zaboli mene za Ciru...neka sutra ode iz reprezentacije a onda cu biti veoma znatizeljan o njegovom nasljedniku...i bas me interesuje ko ce izabrati tog nasljednika?
A za ovo boldirano samo cu reci nemoj biti papak...
aha smaja je lijevi bocniZagorTeNej je napisao/la:Dobra ti je ova, mislim samo mozda ti fale Vladavic i Berberovic. Kazu da je onaj Vranjes prilicno potencijalan Stoper..nisam ga nikad gledao tako da neznamtax je napisao/la:sad idealno ciro za prijateljsku pokusaj 4 4 2
mirvic
pandza
silic
bilbija
ibis
krunic
aganovic
custa
zec
medo
dzemica
PS - jeli Smajic ljevak?
najveci prblem cire je sto zovne neke likove i ne daje mu sansu bar u prijateljsku npr.sadovic zrnanovic o stili da ne pricam ko sto neko rece ciro ne razumije nogomet/fodbal ovaj moderni nisam ni ja neki strucnjuk vise laik ali ako svi treneri igraju 442 zasto i mi da ne pokusamo bar uprijateljskoj treba napraviti ekipu koja ce imati 3 4 igraca za svake pozicije laze svako ko kaze da se nema
golmani:keno bega supa i onaj ramovic pa cak i alaim koji brani veoma dobro
odbrana:spaha sajo pandza jaha mirko smajic mirvic mravac dzemica pandza torlak onaj iz unire dzombic zrnanovic vranjes mujdza itd
veza-miske pjana bajro rahimic salihaga silic bilbija medo dzaka ibricic stilic vlada krunic
napad.dzeko ibis musli aganovic zec vuckic custa topic skoro mesanovic:D
i jos more
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
a sta reci za ćiru, jednostavno ni ovoga puta nije imao muda.
Nas nesposobni savez nece uspjeti da zadrzi Ciru, tako da je vjerovatno da ce on otici. 

× Plava krv ispod koze ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ostaje Ciro samo ako bude zdravlja i snage imao 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
cuj nije imo muda a igro sa 3 spica pa ti stvarno il nisi normalan il ti noge smrde ciro je legenda i ne kakite po njemu do juce ste mu pjesme pjevali sad se tu pravite pametni pa vidio bi kako bi vi vodili jednu reprezentacijubh hrvat je napisao/la:a sta reci za ćiru, jednostavno ni ovoga puta nije imao muda.
Heroj ''nacije'' Ciro Blazevic lagao narodu koji vjeruje i kune se u njega.
"Prije svega želim da demantujem glasine da sam doživio nervni slom, kao i to da sam udarao glavom u svlačionici. Ljudi mogu pomisliti da je to istina, a nije. I neki strani mediji su ovo prenijeli. To su krupne riječi, koji su izgovorene odmah nakon dvoboja sa Portugalcima. Naravno da sam bio potresen nakon eliminacije. Zar sam trebao da se radujem? Iz trećeg puta nisam uspio. Sve mi je teško palo, a naročito pogrešna poruka koja je otišla u javnost. Zar sam ovo zaslužio nakon svega što sam dao za BiH?, pita se golman našeg državnog tima.
"Prije svega želim da demantujem glasine da sam doživio nervni slom, kao i to da sam udarao glavom u svlačionici. Ljudi mogu pomisliti da je to istina, a nije. I neki strani mediji su ovo prenijeli. To su krupne riječi, koji su izgovorene odmah nakon dvoboja sa Portugalcima. Naravno da sam bio potresen nakon eliminacije. Zar sam trebao da se radujem? Iz trećeg puta nisam uspio. Sve mi je teško palo, a naročito pogrešna poruka koja je otišla u javnost. Zar sam ovo zaslužio nakon svega što sam dao za BiH?, pita se golman našeg državnog tima.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
tax je napisao/la:aha smaja je lijevi bocniZagorTeNej je napisao/la:Dobra ti je ova, mislim samo mozda ti fale Vladavic i Berberovic. Kazu da je onaj Vranjes prilicno potencijalan Stoper..nisam ga nikad gledao tako da neznamtax je napisao/la:sad idealno ciro za prijateljsku pokusaj 4 4 2
mirvic
pandza
silic
bilbija
ibis
krunic
aganovic
custa
zec
medo
dzemica
PS - jeli Smajic ljevak?
najveci prblem cire je sto zovne neke likove i ne daje mu sansu bar u prijateljsku npr.sadovic zrnanovic o stili da ne pricam ko sto neko rece ciro ne razumije nogomet/fodbal ovaj moderni nisam ni ja neki strucnjuk vise laik ali ako svi treneri igraju 442 zasto i mi da ne pokusamo bar uprijateljskoj treba napraviti ekipu koja ce imati 3 4 igraca za svake pozicije laze svako ko kaze da se nema
golmani:keno bega supa i onaj ramovic pa cak i alaim koji brani veoma dobro
odbrana:spaha sajo pandza jaha mirko smajic mirvic mravac dzemica pandza torlak onaj iz unire dzombic zrnanovic vranjes mujdza itd
veza-miske pjana bajro rahimic salihaga silic bilbija medo dzaka ibricic stilic vlada krunic
napad.dzeko ibis musli aganovic zec vuckic custa topic skoro mesanovic:D
i jos more
cuj vuckic jel to onaj mali sto igra Newcastle, ako jeste pa budi malo ozbiljan...takvi igraci kao sto je Vuckic, Zec i ostali mladi igraci trebaju igrat u mladjim selekcijama BiH, jer citav ovaj uspijeh ove generacije je u tome sto je pola njih igralo zadjedno u mladjim selekcijama...svi smo previse zapeli za A tim, a sta je s ostalim selekcijama...sjeti se SP 2006 kada je messi sjedio na klupi, jer je bio mlad neiskusan. Nasa velika greska previse gledamo samo na A tim...i trebala bi se javnost takodje posvetiti U21,U19 itd. jer su oni NASA BUDUCNOST !!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
"Ćiro se ne želi odreći 750 hiljada eura"
Selektor Miroslav Ćiro Blažević izgledao je vidno utučen nakon sinoćnjeg poraza u Zenici, no dan nakon toga brojni mediji su počeli tragati za informacijama koliko Ćiro zarađuje i da li u svemu što se dešavalo ima nešto 'skriveno i prešućeno'.
Naime, hrvatski portal ****.hr donosi priču o, kako ga nazvaše, 'umornom i potučenom starcu' koji neprestano dobiva nove nastavke, od Teherana, Splita, Xamaxa, pa do Zenice', koji sada ponovo dobiva novi mandat.
Ćiro je često izjavljivao kako se uprkos svojim godinama osjeća kao mladić iako spava svega nekoliko sati, no ****.hr donosi priču o drugom uzroku selektorove nesanice – ugovor Ćire i Nogometnog saveza BiH.
Naime, prema pisanju ovog portala, novinar FTV-a, Avdo Avdić priprema materijal upravo o tom ugovoru, a zbog toga je Avdića, nakon utakmice BiH – Portugal, verbalno napao Emir Spahić zahtijevajući da se taj prilog ne objavljuje.
Navodno, u tom prilogu trebalo je biti objavljeno kako Ćiro na klupi bh. reprezentacije zarađuje 750 hiljada eura.
Upravo zbog toga, selektor 'zmajeva' sada traži podršku medija i publike da ga poguraju kako bi potpisao novi ugovor, jer ne želi izgubiti platu koju trenutno ima.
**** spominje i to tome zbog čega Misimović nije nastupio u revanš susretu baraža. Navodno, Ćiro je 'nimalo pedagoški nagazo' Misketa kojem je sve to jako teško palo, te je zbog toga odlučio propustiti utakmicu u Zenici.
Ćirinim tretmanom, je prema pisanju ovog portala, nezadovoljan i Pjanić, tako da će NS BiH morati pokušati 'otopiti' zvijezdu Lyona, ali i pronaći zamjenu za Muratovića i Rahimića koji se opraštaju od reprezentacije.
Morao sam postaviti nazalost...
Selektor Miroslav Ćiro Blažević izgledao je vidno utučen nakon sinoćnjeg poraza u Zenici, no dan nakon toga brojni mediji su počeli tragati za informacijama koliko Ćiro zarađuje i da li u svemu što se dešavalo ima nešto 'skriveno i prešućeno'.
Naime, hrvatski portal ****.hr donosi priču o, kako ga nazvaše, 'umornom i potučenom starcu' koji neprestano dobiva nove nastavke, od Teherana, Splita, Xamaxa, pa do Zenice', koji sada ponovo dobiva novi mandat.
Ćiro je često izjavljivao kako se uprkos svojim godinama osjeća kao mladić iako spava svega nekoliko sati, no ****.hr donosi priču o drugom uzroku selektorove nesanice – ugovor Ćire i Nogometnog saveza BiH.
Naime, prema pisanju ovog portala, novinar FTV-a, Avdo Avdić priprema materijal upravo o tom ugovoru, a zbog toga je Avdića, nakon utakmice BiH – Portugal, verbalno napao Emir Spahić zahtijevajući da se taj prilog ne objavljuje.
Navodno, u tom prilogu trebalo je biti objavljeno kako Ćiro na klupi bh. reprezentacije zarađuje 750 hiljada eura.
Upravo zbog toga, selektor 'zmajeva' sada traži podršku medija i publike da ga poguraju kako bi potpisao novi ugovor, jer ne želi izgubiti platu koju trenutno ima.
**** spominje i to tome zbog čega Misimović nije nastupio u revanš susretu baraža. Navodno, Ćiro je 'nimalo pedagoški nagazo' Misketa kojem je sve to jako teško palo, te je zbog toga odlučio propustiti utakmicu u Zenici.
Ćirinim tretmanom, je prema pisanju ovog portala, nezadovoljan i Pjanić, tako da će NS BiH morati pokušati 'otopiti' zvijezdu Lyona, ali i pronaći zamjenu za Muratovića i Rahimića koji se opraštaju od reprezentacije.
Morao sam postaviti nazalost...
- Evil Genius
- Kontakt:
jbg sad kad je sve proslo i kad smo fino popushili bice dosta price oko repke, ne treba samo nasjedat na sve sto mediji serviraju
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.