Ako mislis na browser igre s 3d grafikom i velikim gameplayom odi naharebianconero je napisao/la:Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
bigpoint.com
Broji vec preko 300.000.000 clanova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako mislis na browser igre s 3d grafikom i velikim gameplayom odi naharebianconero je napisao/la:Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
Sve sam uradio al kada krene da udje u igru, dodje login failed, jbgQUARESMA 18<<< je napisao/la:skines battlefield play 4 free, besplatna, napravis na njihovoj stranci accout ujedno je i skines i cekas da download zavrsi i pucaj, igrica slicna battlefieldu 2 samo je kod p4f malo bolja grafika, oruzje iz bf bad company 2harebianconero je napisao/la:Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
Pokusat cu sad to, hvala.xinxee je napisao/la:Ako mislis na browser igre s 3d grafikom i velikim gameplayom odi naharebianconero je napisao/la:Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
bigpoint.com
Broji vec preko 300.000.000 clanovapa ti vidi
Nisam ni aktivirao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako to, pa moras ukucati svoj nik i pw na kojem si se registrovao? a jesi aktivirao svoj acc preko poruke koju si dobio na svoj mail?
postoji handball challenge te euro handball simulator 2010 a ako ti nije problem naci tu igu za playstation na netu pa da je probam igrat preko emulatorabazeni je napisao/la:ljudi da li imaju neke rukometne igrice za computer.
Ja sam igrao jednom davno na Playstationu.
pa kakva je igrica za kompjuter ,je si li igrao odnosno je li teškoSenaid L.F.C je napisao/la:postoji handball challenge te euro handball simulator 2010 a ako ti nije problem naci tu igu za playstation na netu pa da je probam igrat preko emulatorabazeni je napisao/la:ljudi da li imaju neke rukometne igrice za computer.
instalirao sam je i - igrica je malo reci retardiranabazeni je napisao/la:pa kakva je igrica za kompjuter ,je si li igrao odnosno je li teškoSenaid L.F.C je napisao/la:postoji handball challenge te euro handball simulator 2010 a ako ti nije problem naci tu igu za playstation na netu pa da je probam igrat preko emulatorabazeni je napisao/la:ljudi da li imaju neke rukometne igrice za computer.
Niko ne zeli da mu igrac bude indisponiran,jer mu je umrla mackaharebianconero je napisao/la:Ma to ti slabo ko igra na ovom forumu, većinom svi igramo Football Manager 2012, jer je najbolji.
jesil crackovao?Bosco je napisao/la:Ljudi, treba mi serial key za NFS Hot Pursuit, ako neko slučajno ima može li mi poslat bio bih mu do neba zahvalan.
Do kada ce se to moci igrat free? Da ne bude da pocnem, zaigram se pa da mi valja kupovat cd-keyQUARESMA 18<<< je napisao/la:jesil crackovao?Bosco je napisao/la:Ljudi, treba mi serial key za NFS Hot Pursuit, ako neko slučajno ima može li mi poslat bio bih mu do neba zahvalan.
sta ovo niko ne igra cod mw3 multiplayer, alteriwnet opet probiJo zastitu, moze se free igrati

ne znam, al evo ja pomalo igram, moze ti se desiti da imas crasheve, al kako rade, sigurno ce biti jos dugo, ne zelim da ih ureknem, al ne vjerujem da cew biti ista situacija kao sa CoD MW2, kad je IW stalno izbacivao update preko steama nebi li uspjeli popraviti zastitu i na kraju su odustali, mislim da ovaj put nece toliko se braniti, oni su pokupili brdo para, tako da im je sad svejednoschmecker je napisao/la:Do kada ce se to moci igrat free? Da ne bude da pocnem, zaigram se pa da mi valja kupovat cd-keyQUARESMA 18<<< je napisao/la:jesil crackovao?Bosco je napisao/la:Ljudi, treba mi serial key za NFS Hot Pursuit, ako neko slučajno ima može li mi poslat bio bih mu do neba zahvalan.
sta ovo niko ne igra cod mw3 multiplayer, alteriwnet opet probiJo zastitu, moze se free igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.