Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Kako je strasna ova navijacka verzija pjesme od Daleke Obale sto je bila na reklami od HEP-a sad na timeoutu. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ti stara srpska familija..kobe24 je napisao/la:Fazon je da si ti Bosnjo, al i @dantula je isto Bosnjo. Ako pocne negodovat, samo nek nam pasos slika.Nail for Real je napisao/la:Jesam Bosnjo, ali Crnogorac mi pise u pasosu, to je jedino bitno.
Svabe profulase sve zivo, nemaju oni ovdje ni 5% sanse.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Schroder 0/7 u prvom poluvremenu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- branimir85
- Kontakt:
odličnoRaonffa je napisao/la:Schroder 0/7 u prvom poluvremenu
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Razigrao se, a i mora ako Njemci misle ovdje biti konkurentni do krajabranimir85 je napisao/la:odličnoRaonffa je napisao/la:Schroder 0/7 u prvom poluvremenu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Diaw zavrsi na posteru 
Link za Francuska Njemacka?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Diaw nije imao ni snage da se skloni haha. Crko coek
Evo Lauvergne se izivljava.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.sport247.live/en/player/59b3 ... ce/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za Francuska Njemacka?
15.10.2013.
Hvala punoKaunas je napisao/la:http://www.sport247.live/en/player/59b3 ... ce/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za Francuska Njemacka?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Ma i nisu, francuzi katastrofafilip13 je napisao/la:Opasne svabe
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo na dusu trenera moze otici jer Schroedera nije ubacio prije 3 minute vec tek ce ga sada u igru baciti.
Samo da mi je znati što godinama na klupi drže ovog kretena i nemača pojma... Da ga yebe predsjednik saveza francuske previše je kredita za ovoliko neznanje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovaj voightman ni sjena onog igraca iz baskonije
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gotovo je ovo. Dugo nisam vidio da neko ovako pogađa trice u zadnjoj četvrtini.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne pamtim Francusku slabiju od ove ..
Imali bi bar još jedno zlato iz perioda s Parkerom da su imali boljeg trenera.DANTES je napisao/la:Samo da mi je znati što godinama na klupi drže ovog kretena i nemača pojma... Da ga yebe predsjednik saveza francuske previše je kredita za ovoliko neznanje
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jaooo, nije još uvijek gotovo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.