previse bahati ne znam cemu to ...harden je napisao/la:Zbog toga ih i ne volim.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
3 mjeseca poslije prvenstva neću novine, internet koristiti ako Hrvatska osvoji medalju. Sve zbog balkanskog mentaliteta i potencijalnog qurčenja. Isto bi i kod nas bilo.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vidim Hrvati već misle da su u 1/4 nisu svjesni da ih Danska može spustiti na zemlju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Stigle Ramu Salahove suze.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pero se smije levatima
Na kraju ce jos Kosovo uc u finale 
Do nedavno je bilo "**** takmicenje"?! Koja crna Engleska20le je napisao/la:Engleska osvaja ovo nebitno takmicenje...
Neka ti Svabo, nemate pravo glasa bar do 2020.Centre forward je napisao/la:
Englezima se po ko zna koji put otvara prostor da i ovo prvenstvo ispadnu u šesnaestini finala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Svicarska Uruvaj finale. Niko 90 minuta nece napast
Engleska bi jedino mogla kolonizirat ovo takmicenje, oni i osvajanje 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kakav Salah i suze, smarate više sa njim, niko se to u fudbalu povrijedio nije, nego samo Salah, da je Englez ili Portugalac, pola vas ne bi ni spominjalo lika.messilla je napisao/la:Stigle Ramu Salahove suze.![]()
Samo ne kontam, što pojedinci kukaju i optužuju Rusiju za lošu predstavu Španije? Valjda su se Rusi trebali naguziti jer su ovi, bolja momčad, šta li? Igraj majstore, i pokaži da za svaki sistem i kontramjeru imaš rješenje. Ko ti je kriv što nisi u 120 minuta 5 puta opucao po golu a kamoli ugrozio ozbiljnije?
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neka se dodaju do besvjesti u avionu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne može se Rusija sa Urugvajom poredit, ali baš nikako.avenija je napisao/la:Fascinantno je da ljubitelji nogometa se raduju prolazu ekipa koje 90 minuta igraju bunker sinoc Urugvaj i sad Rusija..
Nadam se da ce Hrvatska ispasti jednako kao i Portugal i Spanija
Prošla je nikakva ekipa ali eto nisu ni Španci mnogo pokazali.
Koke će i avion vratiti nazad iz Španije
Zadnja izmjena: harden, dana/u 01 jul 2018, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Neka ti Svabo, nemate pravo glasa bar do 2020.Centre forward je napisao/la:
Englezima se po ko zna koji put otvara prostor da i ovo prvenstvo ispadnu u šesnaestini finala.
Ma nek' su Cigani ispali, nek ide sve dovraga.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kakve su sanse da bude Kosovo-Hrvatska??Epidaurus je napisao/la:Na kraju ce jos Kosovo uc u finale
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tko zasluzi treba u finaleEpidaurus je napisao/la:Na kraju ce jos Kosovo uc u finale
Može biti polufinalesoccerfan je napisao/la:Kakve su sanse da bude Kosovo-Hrvatska??Epidaurus je napisao/la:Na kraju ce jos Kosovo uc u finale![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prepotencija ce Hrvate kostati jer su Danci hladni kao spricer. Erikssen je strasan igrac. Izbacit ce ih Danci.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
Previse su se digli kao da Danci ne postoje. A ti isti Danci odigrase u grupi odlicno protiv Francuske koja je jucer nadigrala Argentinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.