Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Legenda i upravu jeavenija je napisao/la:Komentar srba na nagradu modrica
? " Jako precenjen. Po nekom mom strucnom misljenju Luka Milivojevic duplo bolji igrac. Inace radim kao trener mladjih kategorija FK Loznica pa sam kompetentan. Ovo pisem samo da nebih upali neki padobranci da kazu kako lupam a od fudbala imaju pogledane dve utakmice u zivotu i tri casa fizickog. Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbala.
Zadojen ko i pojedinci ovdje poput tebeavenija je napisao/la:Komentar srba na nagradu modrica
? " Jako precenjen. Po nekom mom strucnom misljenju Luka Milivojevic duplo bolji igrac. Inace radim kao trener mladjih kategorija FK Loznica pa sam kompetentan. Ovo pisem samo da nebih upali neki padobranci da kazu kako lupam a od fudbala imaju pogledane dve utakmice u zivotu i tri casa fizickog. Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbala.
svasta bi ti napisao ali necu da ban dobijem radi indijanca, ne bi da kvarim ovo slavljePopaj78 je napisao/la:Zadojen ko i pojedinci ovdje poput tebeavenija je napisao/la:Komentar srba na nagradu modrica
Jedna političarka posebno se istaknula u kačenju na navedeni vlak. Kolinda je nakon utakmice izgrlila i izljubila sve hrvatske i francuske nogometaše, nakon čega se bacila na trofej prvaka svijeta, koji je također dobio njen poljubac. Jeličić je o njenom performansu rekao: "Šteta što je padala kiša, inače bi i sakupljači lopti dobili poljubac."
Slavi, slavi cijeli balkan drugo mjestoavenija je napisao/la:svasta bi ti napisao ali necu da ban dobijem radi indijanca, ne bi da kvarim ovo slavljePopaj78 je napisao/la:Zadojen ko i pojedinci ovdje poput tebeavenija je napisao/la:Komentar srba na nagradu modrica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.