Računali su. I na transfermarkt ima 4 ove sezone u prvenstvu. I 2 asistencije po oba izvora.CRNI_SA je napisao/la:4 pise na valldolidovoj stranici mada mislim da je dao 5 golova mozda nisu racunali ovajsteve-o je napisao/la:koliko ima golova mudonja ove sezone??
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
"Drago mi je što sam poentirao, loptu sam zahvatio na pravi način i odsjela je u mreži. Ipak, ostaje žal što nismo došli do kompletnog plijena. Naročito zbog činjenice da su naši konkurenti Tenerife i Real Zaragoza kiksali. Propustili smo priliku da povećamo bodovni saldo. Ipak, prikazanom igrom možemo biti zadovoljni. Ja sam pored postignutog gola imao još jednu izglednu priliku, ali je nisam realizovao. Sve u svemu svojoj partiji dao bih dobru ocjenu", kaže za Sarajevo-x.com Medunjanin koji sa saigračima bio u klupskom autobusu kada je sa nama razgovarao.
Na pitanje da li u narednom periodu očekuje veću minutažu, odgovara:
"Mi igramo specifičan nogomet. Nekako je uvijek najdramatičnije u posljednjih dvadesetak minuta meča. Ima dosta odbijenih lopti, a ja uživam u tome da pucam sa većih udaljenosti. U šansi ne razmišljam puno, odmah šutiram. Da li ću igrati više zavisi od trenera".
Za kraj je spomenuo i reprezentaciju:
"Jedva čekam naredno okupljanje najjačeg državnog tima. Poželio sam doći u BiH."
Na pitanje da li u narednom periodu očekuje veću minutažu, odgovara:
"Mi igramo specifičan nogomet. Nekako je uvijek najdramatičnije u posljednjih dvadesetak minuta meča. Ima dosta odbijenih lopti, a ja uživam u tome da pucam sa većih udaljenosti. U šansi ne razmišljam puno, odmah šutiram. Da li ću igrati više zavisi od trenera".
Za kraj je spomenuo i reprezentaciju:
"Jedva čekam naredno okupljanje najjačeg državnog tima. Poželio sam doći u BiH."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JuveSissoko
- Kontakt:
kakva golcina
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kakva golčina. Vidi se da je majstor, ne samo radi današnjeg gola, nego općenito radi njegove igre i kakvo poboljšanje i kvalitetu unese kada uđe. Ovaj njihov trener ga gleda kao đokera ili ima komplekse, ili je ipak nedovoljno zreo za poziciju trenera.
Također se nadam da neće ispasti iz lige.
Također se nadam da neće ispasti iz lige.
eh sad pritisnite prvu stranicu teme o Harisu Medunjaninu i vidite dvolicnost pojedinih
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Željoman je napisao/la:eh sad pritisnite prvu stranicu teme o Harisu Medunjaninu i vidite dvolicnost pojedinih
I dalje nije za repke.

Nikad dvoličan, uvijek iskren. Najgore je pisati o nekome da je nešto, a ne poznaje ga, ti si još gori, no nema veze.
Ma raja pali na gol.I tako od gola do gola.
Isto kao i menopauza.
Isto kao i menopauza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iskreno, ja o ovom malom i ne znam puno... Nikad ga nisam gledao, ovako, vidim golove a da sam gledao tekmu u kojoj on igra, hmm, ne... A sama informacija da češće ulazi u igru nego što počinje u Valladolidu mi govori puno toga...
Nadam se griješim i da je bolji od svih al...
Nadam se griješim i da je bolji od svih al...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Misliš? Ne znam, ja mislim suprotno, mislim da je jedan od onih na kojima treba graditi budućnost. Trener ga ne gotivi previše, ali kad dobije šansu, uvijek je iskoristi.Neutral je napisao/la:I dalje nije za repke.Željoman je napisao/la:eh sad pritisnite prvu stranicu teme o Harisu Medunjaninu i vidite dvolicnost pojedinih![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Golcinaa
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
fakat golcina....bas nam ovakav igrac treba u reprezentaciji, udje zadnjih 15-ak minuta i zabije golcinu 

Volim te Bosno!!!
nisam ja ciljao na nekog samo kazem kakvi su komentari bili, a kakvi su sad 

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Pa dobro, ljudi su bili malo ljuti jer je odabrao Holandiju prije Bosne, ali nismo mi taj kapacitet da se možemo odricati dobrih igrača, posebno kada se radi o igračima iz jedne od najjačih liga na svijetu.Željoman je napisao/la:nisam ja ciljao na nekog samo kazem kakvi su komentari bili, a kakvi su sad
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.marca.com
Medunjanin lo vuleve a hacer.El Bosnio solo sabe marcar golazos y el Rayno de Navarra dejo otro mas.
Medjunanin je uradio opet.Bosanac samo zna zabijati golcine i na Rayno de Nvarra je ostavio jos jedan..
Neki od komentara:
#gran pucela:Haris 30 min luksuza i polu spica,samo da vidim hoceli ovi treneri skontati da je to njeogva pozicija..
#alvaro anton:Haris mora da igra polu spica o najisturenijeg igraca na sredini terena to je njegovo mijeto..
#valo 666:ole Haris zacepi im usta, jos jedna golcina,zar ne vidite..ekipa treba da igra za njega zar ne vidite,momak mora da igra glavnog covijeka na sredni terena a ne neke pozicije da igra zadnjog veznog,samo ga unistavamo tako, i ostavljajuci ga na klupi,a kad pocne od 1 min igra skroz povuceno,to je najveci problem,a kad udje sa klupe uglavnom zavrsi ono sto je njegva prava pozicija..on i Costa su nam dva najbolja igraca i prave razliku na terenu,,,a nastavite da kritikujete Harisa,debili..clan kluba 6.030
#matias:Haris EL CRACK
http://www.as.com
Haris sjajnim udarcem doveo u prednost Valladolid..
El dandy der partido Haris Medunjanin,"el bosnio" bosanac zabio jedan prekrasan gol,i sirvirao par lopti za gol..i sve to u 20tak minuta.Bosanac je ko zna koji put spasio Valladolid sa klupe, a Osasuna je tri puta pogadjala . stativu..Haris se ocigledno bolje snalazi na poziciji polu spica o glavnog covijeka na sredini terena gdje njegovi pasovi i sutevi dolaze do velikog izrazaja i pravi razliku na terenu,a ne pozicji zadnjeg veznog..
Medunjanin lo vuleve a hacer.El Bosnio solo sabe marcar golazos y el Rayno de Navarra dejo otro mas.
Medjunanin je uradio opet.Bosanac samo zna zabijati golcine i na Rayno de Nvarra je ostavio jos jedan..
Neki od komentara:
#gran pucela:Haris 30 min luksuza i polu spica,samo da vidim hoceli ovi treneri skontati da je to njeogva pozicija..
#alvaro anton:Haris mora da igra polu spica o najisturenijeg igraca na sredini terena to je njegovo mijeto..
#valo 666:ole Haris zacepi im usta, jos jedna golcina,zar ne vidite..ekipa treba da igra za njega zar ne vidite,momak mora da igra glavnog covijeka na sredni terena a ne neke pozicije da igra zadnjog veznog,samo ga unistavamo tako, i ostavljajuci ga na klupi,a kad pocne od 1 min igra skroz povuceno,to je najveci problem,a kad udje sa klupe uglavnom zavrsi ono sto je njegva prava pozicija..on i Costa su nam dva najbolja igraca i prave razliku na terenu,,,a nastavite da kritikujete Harisa,debili..clan kluba 6.030
#matias:Haris EL CRACK
http://www.as.com
Haris sjajnim udarcem doveo u prednost Valladolid..
El dandy der partido Haris Medunjanin,"el bosnio" bosanac zabio jedan prekrasan gol,i sirvirao par lopti za gol..i sve to u 20tak minuta.Bosanac je ko zna koji put spasio Valladolid sa klupe, a Osasuna je tri puta pogadjala . stativu..Haris se ocigledno bolje snalazi na poziciji polu spica o glavnog covijeka na sredini terena gdje njegovi pasovi i sutevi dolaze do velikog izrazaja i pravi razliku na terenu,a ne pozicji zadnjeg veznog..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
calcio je napisao/la:golcina![]()
[youtube][/youtube]
toooo majstore

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- The Prodigy
- Kontakt:
Prava igračina, nek priča ko šta hoće, nama je velika sreća da ga imamo u reprezentaciji, ima čovjek top u nozi, zna se loptom, ma ko lampa!
Virtu4l je napisao/la:Misliš? Ne znam, ja mislim suprotno, mislim da je jedan od onih na kojima treba graditi budućnost. Trener ga ne gotivi previše, ali kad dobije šansu, uvijek je iskoristi.Neutral je napisao/la:I dalje nije za repke.Željoman je napisao/la:eh sad pritisnite prvu stranicu teme o Harisu Medunjaninu i vidite dvolicnost pojedinih![]()
A šta misliš o Alispahiću iz Šibenika. Mlad, potencijal, odličan igrač.
Da , Haris uđe i ponekad zabije, ali neka se izbori prvo za mjesto u ekipi. Nije sve do treneru, jednu je bio počeo i nije se baš pokazao, pa je opet na klupi završio. Kako god, sretno mu bilo.
- -Barcelona-
- Kontakt:
golcina prava,jos desnom nogom a kolko znam da je ljevak.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.