neki stari dugovi,al evo ne brinem se,vidim da nam i savez stima posto konkurenti su isto izgubili a pojedini nerijeseno kuci igrali,polahko se sve kockice slazu,vec sljedecu u gostima uzimamo 3 boda tako da nam se nadoknadi ovo sto smo danas morali pustitGrdan je napisao/la: Dobro ste kupili,2:0 za Orašje.
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Moderator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma jarane ne treba namBenjo_AFC86 je napisao/la:11 kolo - Gradina - Rudar tip 2

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Svakoj seriji dođe kraj pa i Rudarevoj. U Orašju su "zeleno-crni" pretrpjeli prvi ovosezonski poraz, ali su ipak zadržali vodeću poziciju
S obzirom na položaj ekipa na tabeli, ovakav rezultat malo je ko očekivao. Međutim, ako se ima u vidu ćinjenica da su "zeleno-crni" igrali s kombiniranim timom, bez polovine startne postave (Šabić, Čeliković, S.Kubat, Gafurović, Murić i Kovač op.a.) krajnji rezultat ne treba tragično shvatiti, bolje reći - mogao se i očekivati !
Momčad Orašja, koja je zbog bodovnog zaostatka imala imperativ pobjede, uložila je više truda i napora koji im se na kraju isplatio.
- Nisam nezadovoljan igrom svojih igrača. Možda smo mogli pružiti jači otpor, ali smo nesmotreno primili pogotke, pogotovo ovaj drugi u samom finišu i poraz je bio neminovan. Važno je da smo utakmicu odigrali bez dobivenih kartona i sačuvali ekipu za naredna dva meča koja igramo u srijedu protiv Branitelja (osmina finala Kupa BiH, op.a.) i u subotu protiv drugoplasirane Krajine, istakao je trener Rudara.
S obzirom na položaj ekipa na tabeli, ovakav rezultat malo je ko očekivao. Međutim, ako se ima u vidu ćinjenica da su "zeleno-crni" igrali s kombiniranim timom, bez polovine startne postave (Šabić, Čeliković, S.Kubat, Gafurović, Murić i Kovač op.a.) krajnji rezultat ne treba tragično shvatiti, bolje reći - mogao se i očekivati !
Momčad Orašja, koja je zbog bodovnog zaostatka imala imperativ pobjede, uložila je više truda i napora koji im se na kraju isplatio.
- Nisam nezadovoljan igrom svojih igrača. Možda smo mogli pružiti jači otpor, ali smo nesmotreno primili pogotke, pogotovo ovaj drugi u samom finišu i poraz je bio neminovan. Važno je da smo utakmicu odigrali bez dobivenih kartona i sačuvali ekipu za naredna dva meča koja igramo u srijedu protiv Branitelja (osmina finala Kupa BiH, op.a.) i u subotu protiv drugoplasirane Krajine, istakao je trener Rudara.
#samoRudar #zauvijek
1. RUDAR K. 16
2. KRAJINA 14
3. ČAPLJINA 13
Dobro izgleda, samo naprijed sad!
2. KRAJINA 14
3. ČAPLJINA 13
Dobro izgleda, samo naprijed sad!
-
- Kontakt:
Hajde da budemo realni
Rudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako 

- L' Imperator
- Kontakt:
skupo (KM) smo mi te bodove platilibudimo_realni je napisao/la:Hajde da budemo realniRudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako

#samoRudar #zauvijek
Gledao sam utakmicu. Bila je dinamicna, dobra, takmicarska. Nije se cinilo da je nesto namjesteno. Jedino sto je Rudar igrao bez nekoliko igraca, sto zbog povreda sto zbog kazni, bar tako kazu na tribinama. Rudar imao nekoliko prilika, nije ih iskoristio, Orasjani solidni, malo pod pritiskom. Sudjenje vise nego korektno, da je bar stalno ovako. Sve u svemu zasluzena pobjeda. Sa stimanjem ili bez utakmica je bila ok.budimo_realni je napisao/la:Hajde da budemo realniRudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako
- L' Imperator
- Kontakt:
Orasje je trebalo minimalno pobjediti! Nisu ispostovali dogovorarger13 je napisao/la:Gledao sam utakmicu. Bila je dinamicna, dobra, takmicarska. Nije se cinilo da je nesto namjesteno. Jedino sto je Rudar igrao bez nekoliko igraca, sto zbog povreda sto zbog kazni, bar tako kazu na tribinama. Rudar imao nekoliko prilika, nije ih iskoristio, Orasjani solidni, malo pod pritiskom. Sudjenje vise nego korektno, da je bar stalno ovako. Sve u svemu zasluzena pobjeda. Sa stimanjem ili bez utakmica je bila ok.budimo_realni je napisao/la:Hajde da budemo realniRudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Vidit cemo nakon prve utakmice. (:mujoisuljo je napisao/la:Ide li Rudar na prolaz u kupu?
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Bez obzira što nemaju velike ambicije u Kupu jer su fokusirani na osvajanje jesenjske titule u Prvoj ligi Federacije BiH, "zeleno-crni" s optimizmom dočekuju ekipu Branitelja
Voljom žrijeba u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u Kaknju će snage odmjeri dvije od tri preostale prvoligaške momčadi.Bez obzira što nemaju velike ambicije u Kupu jer su fokusirani na osvajanje jesenjske titule u Prvoj ligi Federacije BiH, "zeleno-crni" s optimizmom dočekuju ekipu Branitelja, koju su prije 4 kola u prvenstvu dobili sa 2:0.
-Bio bih zadovoljan da se ponovi taj rezultat, jer bi nam davao velike šanse u revanšu za prolaz u četvrtfinale.Međutim u Kupu su uvijek moguća iznenađenja i moramo se pripaziti mlade i poletne ekipe Branitelja, bez dvojbe,najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva,ali i Kupa, kaže trener Rudara Slaviša Božičić.
Premda na raspolaganju ima kompletan igrački kadar,trener Božičić će kao i u prethodnim utakmicama u Kupu nastupiti s kombiniranom postavom u kojoj će priliku dobiti igrači koji su nastupili u Bugojnu i eliminacijom Iskre izborili osmine finala Kupa N/FS BiH.
Voljom žrijeba u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u Kaknju će snage odmjeri dvije od tri preostale prvoligaške momčadi.Bez obzira što nemaju velike ambicije u Kupu jer su fokusirani na osvajanje jesenjske titule u Prvoj ligi Federacije BiH, "zeleno-crni" s optimizmom dočekuju ekipu Branitelja, koju su prije 4 kola u prvenstvu dobili sa 2:0.
-Bio bih zadovoljan da se ponovi taj rezultat, jer bi nam davao velike šanse u revanšu za prolaz u četvrtfinale.Međutim u Kupu su uvijek moguća iznenađenja i moramo se pripaziti mlade i poletne ekipe Branitelja, bez dvojbe,najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva,ali i Kupa, kaže trener Rudara Slaviša Božičić.
Premda na raspolaganju ima kompletan igrački kadar,trener Božičić će kao i u prethodnim utakmicama u Kupu nastupiti s kombiniranom postavom u kojoj će priliku dobiti igrači koji su nastupili u Bugojnu i eliminacijom Iskre izborili osmine finala Kupa N/FS BiH.

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Rudar - Branitelj 0:1
Gori Rudar u zivotu nisam gled'o! Mi prilike nismo imali
Zasluzena pobjeda Branitelja!
Gori Rudar u zivotu nisam gled'o! Mi prilike nismo imali

#samoRudar #zauvijek
- slogauskoplje
- Kontakt:
štedite na kupuL' Imperator je napisao/la:Rudar - Branitelj 0:1
Gori Rudar u zivotu nisam gled'o! Mi prilike nismo imaliZasluzena pobjeda Branitelja!

Sloga Uskoplje
Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige 

Čelik Zenica 1945
ma dogovoreno,branitelj prolazi u kupu a rudar u sljedecoj polusezoni dobije 3 boda na gostovanju,prosta matematikaNimla_RZ je napisao/la:Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige
Jest matematika, al nije nikakva logika... Branitelj će proć' u Kupu do četvrtfinala, al gdje dalje?bega_afc je napisao/la:ma dogovoreno,branitelj prolazi u kupu a rudar u sljedecoj polusezoni dobije 3 boda na gostovanju,prosta matematikaNimla_RZ je napisao/la:Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige

Čelik Zenica 1945
pare od ulaznica ??Nimla_RZ je napisao/la:Jest matematika, al nije nikakva logika... Branitelj će proć' u Kupu do četvrtfinala, al gdje dalje?bega_afc je napisao/la:ma dogovoreno,branitelj prolazi u kupu a rudar u sljedecoj polusezoni dobije 3 boda na gostovanju,prosta matematikaNimla_RZ je napisao/la:Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige
ako dodje zeljo,siroki,sarajevo,jbga,ako pogledas taman je to dovoljno da se pokriju pare za bodove a ovima ionako nece trebat,nit ce gore nit doleNimla_RZ je napisao/la: Pravo ih puno ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.