FK Rudar Kakanj

bega_afc
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la bega_afc » 24 sep 2011, 18:13

Grdan je napisao/la: Dobro ste kupili,2:0 za Orašje :D .
neki stari dugovi,al evo ne brinem se,vidim da nam i savez stima posto konkurenti su isto izgubili a pojedini nerijeseno kuci igrali,polahko se sve kockice slazu,vec sljedecu u gostima uzimamo 3 boda tako da nam se nadoknadi ovo sto smo danas morali pustit
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 sep 2011, 18:49

11 kolo - Gradina - Rudar tip 2 ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 sep 2011, 19:01

Benjo_AFC86 je napisao/la:11 kolo - Gradina - Rudar tip 2 ;)
Ma jarane ne treba nam :D ..Rudar nek' sve kod kuce do kraja ove polusezone pobjedi mi smo jesenji prvaci, a onda se na zimu jos malo pojacat i to je to.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 sep 2011, 22:40

Svakoj seriji dođe kraj pa i Rudarevoj. U Orašju su "zeleno-crni" pretrpjeli prvi ovosezonski poraz, ali su ipak zadržali vodeću poziciju

S obzirom na položaj ekipa na tabeli, ovakav rezultat malo je ko očekivao. Međutim, ako se ima u vidu ćinjenica da su "zeleno-crni" igrali s kombiniranim timom, bez polovine startne postave (Šabić, Čeliković, S.Kubat, Gafurović, Murić i Kovač op.a.) krajnji rezultat ne treba tragično shvatiti, bolje reći - mogao se i očekivati !

Momčad Orašja, koja je zbog bodovnog zaostatka imala imperativ pobjede, uložila je više truda i napora koji im se na kraju isplatio.

- Nisam nezadovoljan igrom svojih igrača. Možda smo mogli pružiti jači otpor, ali smo nesmotreno primili pogotke, pogotovo ovaj drugi u samom finišu i poraz je bio neminovan. Važno je da smo utakmicu odigrali bez dobivenih kartona i sačuvali ekipu za naredna dva meča koja igramo u srijedu protiv Branitelja (osmina finala Kupa BiH, op.a.) i u subotu protiv drugoplasirane Krajine, istakao je trener Rudara.
#samoRudar #zauvijek

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 25 sep 2011, 11:56

1. RUDAR K. 16
2. KRAJINA 14
3. ČAPLJINA 13

Dobro izgleda, samo naprijed sad!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 25 sep 2011, 20:34

Hajde da budemo realni ;) Rudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 sep 2011, 20:39

budimo_realni je napisao/la:Hajde da budemo realni ;) Rudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako :D
skupo (KM) smo mi te bodove platili ;)
#samoRudar #zauvijek

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 25 sep 2011, 20:41

budimo_realni je napisao/la:Hajde da budemo realni ;) Rudaru je Orasje dalo bodove prosle ili neke prije sezone, nisam vise ni siguran tako da je to Rudar vratio u subotu. Ko ne vjeruje u to onda samo nek pogleda broj zutih kartona kod Rudara... Niko nije dobio kartona mislim da to ide u prilog ovoj mojoj tvrdnji, mislim nije to tvrdnja nego je to tako :D
Gledao sam utakmicu. Bila je dinamicna, dobra, takmicarska. Nije se cinilo da je nesto namjesteno. Jedino sto je Rudar igrao bez nekoliko igraca, sto zbog povreda sto zbog kazni, bar tako kazu na tribinama. Rudar imao nekoliko prilika, nije ih iskoristio, Orasjani solidni, malo pod pritiskom. Sudjenje vise nego korektno, da je bar stalno ovako. Sve u svemu zasluzena pobjeda. Sa stimanjem ili bez utakmica je bila ok.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 sep 2011, 20:46

arger13 je napisao/la:
Gledao sam utakmicu. Bila je dinamicna, dobra, takmicarska. Nije se cinilo da je nesto namjesteno. Jedino sto je Rudar igrao bez nekoliko igraca, sto zbog povreda sto zbog kazni, bar tako kazu na tribinama. Rudar imao nekoliko prilika, nije ih iskoristio, Orasjani solidni, malo pod pritiskom. Sudjenje vise nego korektno, da je bar stalno ovako. Sve u svemu zasluzena pobjeda. Sa stimanjem ili bez utakmica je bila ok.
Orasje je trebalo minimalno pobjediti! Nisu ispostovali dogovor :D
#samoRudar #zauvijek

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 26 sep 2011, 19:37

Ide li Rudar na prolaz u kupu?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 sep 2011, 20:11

mujoisuljo je napisao/la:Ide li Rudar na prolaz u kupu?
Vidit cemo nakon prve utakmice. (:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 sep 2011, 21:47

Bez obzira što nemaju velike ambicije u Kupu jer su fokusirani na osvajanje jesenjske titule u Prvoj ligi Federacije BiH, "zeleno-crni" s optimizmom dočekuju ekipu Branitelja

Voljom žrijeba u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u Kaknju će snage odmjeri dvije od tri preostale prvoligaške momčadi.Bez obzira što nemaju velike ambicije u Kupu jer su fokusirani na osvajanje jesenjske titule u Prvoj ligi Federacije BiH, "zeleno-crni" s optimizmom dočekuju ekipu Branitelja, koju su prije 4 kola u prvenstvu dobili sa 2:0.

-Bio bih zadovoljan da se ponovi taj rezultat, jer bi nam davao velike šanse u revanšu za prolaz u četvrtfinale.Međutim u Kupu su uvijek moguća iznenađenja i moramo se pripaziti mlade i poletne ekipe Branitelja, bez dvojbe,najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva,ali i Kupa, kaže trener Rudara Slaviša Božičić.

Premda na raspolaganju ima kompletan igrački kadar,trener Božičić će kao i u prethodnim utakmicama u Kupu nastupiti s kombiniranom postavom u kojoj će priliku dobiti igrači koji su nastupili u Bugojnu i eliminacijom Iskre izborili osmine finala Kupa N/FS BiH. :roll:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 sep 2011, 18:43

Rudar - Branitelj 0:1

Gori Rudar u zivotu nisam gled'o! Mi prilike nismo imali :roll: Zasluzena pobjeda Branitelja!
#samoRudar #zauvijek

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 28 sep 2011, 18:53

L' Imperator je napisao/la:Rudar - Branitelj 0:1

Gori Rudar u zivotu nisam gled'o! Mi prilike nismo imali :roll: Zasluzena pobjeda Branitelja!
štedite na kupu :lol:
Sloga Uskoplje

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 18:56

Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige ;)
Čelik Zenica 1945

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 sep 2011, 19:02

Nimla_RZ je napisao/la:Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige ;)
ma dogovoreno,branitelj prolazi u kupu a rudar u sljedecoj polusezoni dobije 3 boda na gostovanju,prosta matematika

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 19:04

bega_afc je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Yebo Kup, ionako ne bi daleko dogurali... Samo vi polako do Premijer lige ;)
ma dogovoreno,branitelj prolazi u kupu a rudar u sljedecoj polusezoni dobije 3 boda na gostovanju,prosta matematika
Jest matematika, al nije nikakva logika... Branitelj će proć' u Kupu do četvrtfinala, al gdje dalje? :lol:
Čelik Zenica 1945

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 sep 2011, 19:05

Nimla_RZ je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
Jest matematika, al nije nikakva logika... Branitelj će proć' u Kupu do četvrtfinala, al gdje dalje? :lol:
pare od ulaznica ??

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 19:06

bega_afc je napisao/la:pare od ulaznica ??
Pravo ih puno ima.
Čelik Zenica 1945

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 sep 2011, 19:08

Nimla_RZ je napisao/la: Pravo ih puno ima.
ako dodje zeljo,siroki,sarajevo,jbga,ako pogledas taman je to dovoljno da se pokriju pare za bodove a ovima ionako nece trebat,nit ce gore nit dole

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.