Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 21:23

Cestitke Igokei apsolutno zasluzeno.Bila je ovo losa utakmica,osim neizvesnosti kvaliteta nista masilo se svasta,milion promasenih bacanja,otvorenih suteva.U takvoj igri najvecu prevagu su napravile Igokeine trojke u 2/4 a kada je Zvezda imala vec 9 promasenih bacanja. Sada samo pametno do kraja i to je to,tezak je raspored ali 4 pobede ne bi smele da se propuste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jan 2013, 21:27

neno#4 je napisao/la:Ne znam zasto, ali sam uvjeren da Igokea glat uzima. Mislim da ce presuditi celicna odbrana Bajicevog tima sa odlicnim preuzimanjem. Zvezdina glavna napadacka opcija je vanjski sut, a protiv Igokee to niko nije uradio ove sezone.
To je to. Odbrana i odbrana. Igokea je ovo puno ranije trebala rijesiti. Jos jedna maestralna partija u odbrani. Najvece cudo Europe ove sezone je odbrana koju igra Bajicev tim.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 21:29

E jbg @Neno kakva odbrana kada smo masili ovoliko slobodnih bacanja i milion slobodnih suteva za tri poena ? :?
Presudila je ocajna Zvezdina odbrana a nikako kvalitetna Igokeina . ;)

I usput kad si tu haj' mi objasni kako je moguce da je ono "zadnje polje" sto je svirano Lazicu ? Zar ne vredi isto pravilo kao za aut,tj.da igrac mora nagaziti van ili na liniju da bi se sviralo ? :?

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 jan 2013, 21:34

Igokea ko Rusija igra,odbrana i puno cutova i pickova dok se ne dodje do slobodnog suta za 3 ili dobre pozicije u reketu...Odbrana najbolja u ligi svakako,iako su vcrs napravili puno prekrsaja,pogotovo onih nepotrebnih za 2+1...Fulali su bacanja,pogadjali trice,zasluzena pobjeda...Sto se Zvezde tice,utakmicu su izgubili kao sto Devil rece u 2/4 pokusali su nesto stici pa i uspjeli ali vise nije moglo..Sto se tice zadnjeg polja Lazica apsolutno ispravna odluka sudija jer je lik skocio iz zadnjeg polja i uhvatio loptu u prednjem,nesto kao kad skocis iz auta u teren i uzmes loptu u zraku,to je izgubljena lopta,valjda me Devil shvatio...
Dogodine euroliga u BiH!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 jan 2013, 21:37

Devil je napisao/la:E jbg @Neno kakva odbrana kada smo masili ovoliko slobodnih bacanja i milion slobodnih suteva za tri poena ? :?

I usput kad si tu haj' mi objasni kako je moguce da je ono "zadnje polje" sto je svirano Lazicu ? Zar ne vredi isto pravilo kao za aut,tj.da igrac mora nagaziti van ili na liniju da bi se sviralo ? :?
Naskocio je iz svog polja , kako rece komentator to pravilo vazi preko 15 godina..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 19 jan 2013, 21:39

Niko mi nije odgovorio zašto je bilo više navijača Zvezde, ili su samo bili glasniji?
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 21:40

Bio mi je TV u tim trenucima smanjen tako da nisam cuo sta su rekli,al' ono bas mi je cudno bilo.Vrlo retko se uopste i srecem sa "zadnjim poljem" ali ovakvu situaciju bas nikada nisam video.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jan 2013, 21:58

Devil je napisao/la:E jbg @Neno kakva odbrana kada smo masili ovoliko slobodnih bacanja i milion slobodnih suteva za tri poena ? :?

Sjajna odbrana Igokee. Ako budes imao priliku pogledaj jos jednom citavu utakmicu. Preuzimanja, branili su se dobro u reketu, Rakocevic nije mogao doci do otvorenog suta. Svjesno su zrtvovali trice Lazica, Nelsona u pojedinim trenucima, ali su na kraju uspjeli. Pogledaj kako su agresivno igrali na svakom napadu. Najbolji je zadnji napad kad Igor bukvalno nije Stembi mogao proci ni milimetra.

Ostalo je samo ime.....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 jan 2013, 22:10

Sve cestitke!!!
Lijepo je procitati ovakav naslov ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 jan 2013, 22:12

Čestitam treneru Bajiću i igračima Igokee na prolasku u Euro Ligu !! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:15

neno#4 je napisao/la:

Sjajna odbrana Igokee. Ako budes imao priliku pogledaj jos jednom citavu utakmicu. Preuzimanja, branili su se dobro u reketu, Rakocevic nije mogao doci do otvorenog suta. Svjesno su zrtvovali trice Lazica, Nelsona u pojedinim trenucima, ali su na kraju uspjeli. Pogledaj kako su agresivno igrali na svakom napadu. Najbolji je zadnji napad kad Igor bukvalno nije Stembi mogao proci ni milimetra.
Stoji to sve,ali mi smo imali 22 pokusaja za tri poena od toga je bar 11-12 bilo sami kao duhovi.To po meni nije ekstra odbrana,jer sta bi bilo da su ruke posle sa kosarkasima a ne ostale u Beogradu,onda bi krenule price kako je to bila losa odbrana. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jan 2013, 22:20

Subotic tri masio, Lazic dvije, Nelson jednu, Radivojevic cetiri.
Izdvoji mi od ovih igraca koji te moze sahraniti sutem. Savovic je tri promasio, a ni njemu to nije najjace oruzje.
Rakocevic je masio tri, ali vec sam rekao kakva se odbrana igrala na njemu.

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:28

neno#4 je napisao/la:Subotic tri masio, Lazic dvije, Nelson jednu, Radivojevic cetiri.
Izdvoji mi od ovih igraca koji te moze sahraniti sutem. Savovic je tri promasio, a ni njemu to nije najjace oruzje.
Scott je masio 2 ili 3 koje je ranije pospremao bez gledanja. ;) Narocito onu ciglu kada je bio potpuno sam u prvom poluvremenu.
Radivojevic ako uleti u seriju moze pogoditi sve i iz Pionira i sa 7 metara,on se sam nikada ne sme ostavljati...
Mislim glupa mi je ta prica svi sami na sutu,a odlicna odbrana,jer u suprotnom da je usla koja vise od cetiri pricalo bi se o losoj odbrani.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jan 2013, 22:31

Devil je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Subotic tri masio, Lazic dvije, Nelson jednu, Radivojevic cetiri.
Scott je masio 2 ili 3 koje je ranije pospremao bez gledanja. ;) Narocito onu ciglu kada je bio potpuno sam u prvom poluvremenu.
Radivojevic ako uleti u seriju moze pogoditi sve i iz Pionira i sa 7 metara,on se sam nikada ne sme ostavljati...
Mislim glupa mi je ta prica svi sami na sutu,a odlicna odbrana,jer u suprotnom da je usla koja vise od cetiri pricalo bi se o losoj odbrani.
Upravo "ako uleti u seriju" objasnjava ono sto pricam. Svaki igrac kad ima svoj dan trpa nemilosrdno, ali pretezno ga ne ide. Uostalom i sam znas za Vuka da ti ne objasnjavam.

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:36

Ali isplati li se rizikovati sa takvim igracem ? :?
Ja mislim da ne. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 jan 2013, 22:36

Devile,gubili ste od prvog do zadnjeg napada :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:38

lumani je napisao/la:Devile,gubili ste od prvog do zadnjeg napada :!:
I sta sa tim ? :?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 jan 2013, 22:41

Devil je napisao/la:

Dominirali su ljudi 40 min.Neno je dobro objasnio ,odbrana jeste bila kljuc. ;) Kod vas ce uvjek biti jedan problem,nema Igora neme pobjede.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:44

lumani je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Dominirali su ljudi 40 min.Neno je dobro objasnio ,odbrana jeste bila kljuc. ;) Kod vas ce uvjek biti jedan problem,nema Igora neme pobjede.
Pa dobro ja verovatno ne pratim dovoljno basket,ali interesuje me kakva bi se prica pricala da su jos neki sutevi ovde usli a bili su izuzetno otvoreni. :roll:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 jan 2013, 22:48

gledao sam utakmicu i igokea je zasluzeno pobjedila
zato Igokei sve cestitke i realno 90% su sanse da ide u EL, a to je veliki dobitak za BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.