Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.
Isto tako dalje poredjenje njega i Gigovica je smijesno.
Svašta si ti pisao, rijetko šta je bilo tačno.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Reci ti nama, je li ono što si pisao za Čardakliju još stoji?Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Je li moguce da nisi nista opsovao. SuperMoodyHank je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:27Svašta si ti pisao, rijetko šta je bilo tačno.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.
Nevjerovatno mekan za poziciju na kojoj igra,to mi je nekako najveci utisak gledajuci par njegovih utakmica za Ajax i repku.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
MoodyHank je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:27Svašta si ti pisao, rijetko šta je bilo tačno.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Prvom do sebe,tanak igrač.
Obaviti Hadz za Murinja, koji mu je karijeru napravio.
-
- Kontakt:
Hitno naci neki klub u austriji ili svicarskoj, osrednji, pa sve ispočetka.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Trebao bi on razmisliti o novoj poziciji, ne samo o novom klubu. Mozda ga na stoperu treba probati, ne znam je li to ikad igrao.
Nisam ga nesto specijalno pratio u zadnje vrijeme, ali kad god sam ga gledao izgledao je prosjecno. Ocito nije puno napredovao.
Nisam ga nesto specijalno pratio u zadnje vrijeme, ali kad god sam ga gledao izgledao je prosjecno. Ocito nije puno napredovao.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Ta prica je dosta pozitivna, nadam se da ce tako i ostat.Horoz je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:29Reci ti nama, je li ono što si pisao za Čardakliju još stoji?Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.
Mora napraviti transfer od kojeg mu zavisi karijera. Gdje god samo nek igra. Mada igrao je i u Ajaxu pa neslavno zavrsi. Sretno momku, trebat ce mu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Hvala na infu, iako sam na osnovu tvojih prošlih postova, dobio dojam da je gotovo. Pozitivno je klimav pojamSindikat12 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 07:30Ta prica je dosta pozitivna, nadam se da ce tako i ostat.Horoz je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:29Reci ti nama, je li ono što si pisao za Čardakliju još stoji?Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Kad sam pisao da on nikad ne bi doguro gdje je doguro da nije imao istog agenta kao Modric, Isak itd ljudi su mi se smijali. Sad lagano istina dolazi na vidjelo.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Neki su pisali da je panj, drugi da je Pjanic 

- ArtVandelay
- Kontakt:
Daj Bože, sine, da te bundesligaš kakav uzme, ali sporovi se oko tebe motaju...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zar je moguće da ne može biti standardan ni u jednom osrednjem klubu, pa ni u Holandiji (ne mora biti Ajax) ili Belgiji?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Ne moze, igrac za Gosk.
-
- Kontakt:
Pa ne može preko noći ništa. Nije ga Ajax prekrižio prvog juna, nego prije 4-5 dana. Valja mu izvagati šta je sad najbolja opcija. Ja svakako vjerujem da mu ide posudba, teško će ga prodati jer će sigurno htjeti da vrate dio para.ArtVandelay je napisao/la: ↑01 avg 2024, 17:25Zar je moguće da ne može biti standardan ni u jednom osrednjem klubu, pa ni u Holandiji (ne mora biti Ajax) ili Belgiji?
A realno, nema šanse da ga neko otkupi za 4-5 miliona.
Nema ga na mapi u ovoj Europskoj utakmici, nije izgleda ni otputovao.
EDIT
Tek vidim da je prebačen u drugi tim lmao
EDIT
Tek vidim da je prebačen u drugi tim lmao
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Šuška se o Galatasarayu. Iskreno, bolje bi mu bilo restartovati karijeru u šveCkoj nego da tamo ode.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.