E sine zreo si za banovića. Ovdje nema mjesta politici.galia95 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:12Naravno za Englesku! Neću valjda za velikosrpske fašiste, ubice, divljake, krvoloke, agresore, ljubitelje ratnih zločinaca i negatore genocida sjeme im se zatrlo dabogda!gigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:07Pa normalno za komšije.
Te neću za najružniju i najprepotentniju naciju za dunjaluku.
Sretno Englezi!![]()
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Zaboli me khurac i za tebe i za četnike koji orgijaju po forumu.gigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:17E sine zreo si za banovića. Ovdje nema mjesta politici.galia95 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:12Naravno za Englesku! Neću valjda za velikosrpske fašiste, ubice, divljake, krvoloke, agresore, ljubitelje ratnih zločinaca i negatore genocida sjeme im se zatrlo dabogda!gigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:07
Pa normalno za komšije.
Sretno Englezi!![]()
Sretno Englezi!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 16 jun 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Come on Three Lions
Humiliate the genocidaires
Humiliate the genocidaires
Srbi i u emisiju o kuhanju umiješaju politiku a ti ga nastavi šiljiti na njihgigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:17E sine zreo si za banovića. Ovdje nema mjesta politici.galia95 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:12Naravno za Englesku! Neću valjda za velikosrpske fašiste, ubice, divljake, krvoloke, agresore, ljubitelje ratnih zločinaca i negatore genocida sjeme im se zatrlo dabogda!gigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:07
Pa normalno za komšije.
Sretno Englezi!![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
nebitno je kako oni gledaju, bitno je da su nasi navedeni objektivno bolji i igraju u boljim klubovima
-
- Kontakt:
Baš si fino odgojeno čeljade. Roditelji su odradili krasan posao.galia95 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:19Zaboli me khurac i sa tebe i za četnike koji orgijaju po forumu.gigglessmoke je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:17E sine zreo si za banovića. Ovdje nema mjesta politici.
Sretno Englezi!![]()
Odakle si ti gluperdo?
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ma oni ni ne gledaju na nas. Mi da smo pametni, pa da se ne usporedjujemo ni sa jednom reprezentacijom. Ne jer je neko bolji ili losiji, vec jednostavno radi nas samih. Nekog precijenimo ili podcijenimo i dobijemo rezultate tipa Luksemburg. Ne gledati u druge, sklapati tim i rezultat mora doci ako se posteno radi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedina mana turnira za sada

Jedna od zastava slicnim onim koje su Srbi ukrali Englezima. Samo pogledati ko je na slici kod ove zastave. I ono se ponosi onim "kradjama" zastava

Krali babama i djedovima zastave

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sorry, ukoliko je već neko stavljao, kakva reklama

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Anglosaksonci, razvalite negatore genocida. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
nema ni p3derskih zastava za divno cudo, posebno s obzirom da se igra u Njemackoj a da su i juni proglasili za svoj mjesec
Adidas j3be mame
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 16 jun 2024, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
navodim ovo jer se danima pretenciozno prica kako nemamo kvalitet a slovenija, gruzija, albanija, rumunija ga eto imaju.
fakt je da ne postižemo rezultate koje bismo na osnovu papira trebali, to se zeli reći, a imamo bara bara ili bolji roster od gore navedenih
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.