EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

blazz
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la blazz » 03 sep 2010, 23:03

EdinTM87 je napisao/la:Joj ako susic bude igro sa jednim spicom na 0:0 protiv vako jadnih francuza, nedo mu Bog, ako ih dobijemo vrlo smo blizu plasmana, mada ce tu bit jos dosta borbe sa Rumunijom i Bjelorusijom, cak i Albanijom u Tirani..
ako će druga "špica" biti Ibišević bolje da igra sa jednom

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2010, 23:03

Hare, bolje je da nije izlet, jer ako nije nama onda nije ni Francuzima. Ovdje, izuzev Luxa, svako svakome može bodove da uzme, što je super. Yebo me više Španija i odmah se zna ko je prvi a ti se bori za drugo mjesto. Ovako je sve otvoreno, nema izrazitog favorita.

Nek su vala ovi rusini uzeli pa makar će biti zanimljivije. A ova Francuska je, recimo, dosta lošija nego Turska u prošlim kvalifikacijama, da ne govorim o Špancima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 03 sep 2010, 23:03

ma sve je to udure... al se bojim da francuzima glavni igrac ne bude Platini :evil:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 sep 2010, 23:04

harishp je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:ma vi niste normalni.. pa kako je bolje da je 0 0 ? Mislis da ce Bjelorusija i ostale ovako ? Nece.. Cekas kiks glavnog rivala i onda mu bjezis... Nismo mogli pozeljeti bolje rezultate.. Samo da nas ne suspenduju i idemo ;)
Jest i onda umjesto glavnog rivala dobijes dvije glavobolje.Hem sto ce Francuzi ako treba i na oci platiti sudije,kopati rovati da vec na Kosevu vrate hem sto nam putevi u Albaniju i Bjelorusiju ce biti sve ali ne izlet.Jer se vi njima putevi za Evropsko otvaraju.
Nikad nisam ni ocekivao izlet... Prvi put nemamo nekog nedostiznog u grupi i sad odmah iduce kolo se moramo odvojiti...
ser del barça es el millor que hi ha !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 sep 2010, 23:04

forza je napisao/la:ma sve je to udure... al se bojim da francuzima glavni igrac ne bude Platini :evil:
Je.bo Platinija imamo mi Usanovica i Colakovica :lol: :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2010, 23:05

forza je napisao/la:ma sve je to udure... al se bojim da francuzima glavni igrac ne bude Platini :evil:
ma daj, pa na dva prvenstva zaredom da ih odvede a oni se ne znaju sastaviti sa loptom. bilo bi to previse i za francuze....

neka se bora sa Bjelorusijom za drugo mjesto, sta nas briga za njih. mi ciljamo na prvo mjesto :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 sep 2010, 23:06

blazz je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Joj ako susic bude igro sa jednim spicom na 0:0 protiv vako jadnih francuza, nedo mu Bog, ako ih dobijemo vrlo smo blizu plasmana, mada ce tu bit jos dosta borbe sa Rumunijom i Bjelorusijom, cak i Albanijom u Tirani..
ako će druga "špica" biti Ibišević bolje da igra sa jednom
To jest, treba stavit Zeca ko poluspica ili Ibricica
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 03 sep 2010, 23:07

pa hajd neka namjesti tekmu na kosevu platini, blater ce ga odmah ban, dosta mu je bilo sto je s-j-ebo irsku :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 sep 2010, 23:08

Zijad Blekic nece dopustiti da Platini potkupi sudije 8-) :mrgreen: :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 sep 2010, 23:08

Megaloman je napisao/la:Postujem svacije misljenje, ali ne mogu da shvatim kako neko moze tvrditi da je po nas bolja varijanta 0:0? Pustite ljudi ba taj luzerski mentalitet: nama su glavni konkurenti Francuzi i Rumuni i svaki njihov kiks je za nas ogromna stvar.
Ko to kaze da Francuzi moraju biti prvi? Dobro Spaha rece - jeb.o nas taj gubitnicki mentalitet, idemo na prvo mjesto i direktan plasman i tacka! Kakva Bjelorusija, kakva Albanija, kakvi kurci palci. Ovaj poraz Francuza je nesto najbolje sto nam se moglo desiti, doci ce osamuceni na AFH i treba ih otresti k'o slinu.
Ja prosto ne mogu da vjerujem.. ja sam gledo zadnjih pola h francuze i poceo sam skakat kad su bjelorusi dali go..
i sad dodjem na forum kad ono svi pisu bolje da je bilo 0 0... Bjelorusi nece moci kontinuirano osvajati poene u grupi dok bi to Francuzi mogli...

Ne mozes ti bosancima dokazat...
ser del barça es el millor que hi ha !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 sep 2010, 23:09

Madafaka je napisao/la:Pobjeda na Kosevu protiv Francuske = SUSPENZIJA !!! :lol:

Ipak, nadam se da grijesim... :?
Ako dobijemo Francuze na kosevu 100% suspenzija, zato sto onda Francuzi bi imali male sanse za EP, a vako kad bi nas Platini suspendovo, onda bi eliminirali jednog protivnika i imali bi vece sanse.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 sep 2010, 23:09

dubrava je napisao/la:Nisam čitao prethodne komentare i ne znam šta su pojedini rekli pa ću iznijeti neko svoje kratko viđenje ;)

Mislim da je BiH dobila i tešku i laganu skupinu jer ne znam kako da to drukčije opišem. Laganu prije svega, jer je iz prva dva jakosna šešira dobila najlakše moguće protivnike, pogotovo Francuzi, koji su u nekom, ja bih rekao konstantnom padu. A i pitanje je tko će im sve poslije Svjetskog prvenstva zaigrati za repku. Rumunji su također puno lošiji od drugih koknurenata iz drugog šešira.
E, sad, grupa je opet, s druge strane jeb.eno teška zbog Bjelorusije i Albanije. Protivnici koji se ni mrvicu ne smiju podcjeniti (radije podcijeni francuze nego njih). Pogotovo su neugodni na svom terenu gdje nitko nije lako odnio bodove, ukoliko ih je uopće i odnosio. Ona reprezentacija koja bude iz Tirane i Minska donijela 6bodova,ta će ići na EP ;) može se vrlo lako dogoditi da prve tri ili cak cetri ekipe budu u 3-5bodova razlike na samom kraju. Isto kao sto se moze dogoditi da francuzi budu i prvi i treci ;)

Mislim da Bosna i Hercegovina ima šanse, daleko više nego u prijašnjim skupinama i natjecanjima. Po meni je ova grupa bez nekog izrazitog favorita, i svatko ima svoju šasu za prolaz. Nadam se da će tu šansu BiH znati iskoristiti i da je svi vidimo u Poljskoj&ukrajini 2012.g. ;)

Nek im je sa srećom :)
E, ovo je dubrava rekao prije 7mjeseci, a neki su se podsmjehivali.
Bjeloruski i Albanski nogomet je u zadnje 3-4 godine u ekspanziji (možda to nekome smiješno zvuči i izlgeda), pogotovo bjeloruski. Ulazu silne pare u razvoj nogometa, počevši od klupskog do onog reprezentativnog. I jedni i drugi su u zadnjim kvalifikacijama gubili nesretno u zadnjim minutama, i jedni i drugi nisu bili nadigrani u prošlim kvalifikacijama. Igraju izuzetno tvrdo i organizirano, i što je najbitnije po njih, požrtvovno i borbeno čitavu utakmicu.
Kao što sam i prije govorio, Bjelorusija i Albanija su najveći BiH protivnik, iako je tek početak kvalifikacija i iako se nakon jedne tekme ne mogu donositi nikakvi konačni zaključci..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 03 sep 2010, 23:09

Hairlija je napisao/la:
ma ja ba nasi aduti :D

ako ce nas iko upropastit to su onda njih dvojica :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2010, 23:12

Scof1eld je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:Postujem svacije misljenje, ali ne mogu da shvatim kako neko moze tvrditi da je po nas bolja varijanta 0:0? Pustite ljudi ba taj luzerski mentalitet: nama su glavni konkurenti Francuzi i Rumuni i svaki njihov kiks je za nas ogromna stvar.
Ko to kaze da Francuzi moraju biti prvi? Dobro Spaha rece - jeb.o nas taj gubitnicki mentalitet, idemo na prvo mjesto i direktan plasman i tacka! Kakva Bjelorusija, kakva Albanija, kakvi kurci palci. Ovaj poraz Francuza je nesto najbolje sto nam se moglo desiti, doci ce osamuceni na AFH i treba ih otresti k'o slinu.
Ja prosto ne mogu da vjerujem.. ja sam gledo zadnjih pola h francuze i poceo sam skakat kad su bjelorusi dali go..
i sad dodjem na forum kad ono svi pisu bolje da je bilo 0 0... Bjelorusi nece moci kontinuirano osvajati poene u grupi dok bi to Francuzi mogli...

Ne mozes ti bosancima dokazat...
ma super rezultat za nas bez obzira na utakmicu u utorak. nema se tu vise sta reci.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2010, 23:13

Već sam govorio da je ovo naša šansa jer Franacuska nikad nije bila slabija mislim da možemo dobiti .
Igra naših momaka je bila koliko im je trebalo toliko su i igrali .
Većina igrača je odradila svoje zadatke kako je trebalo ,samo mi ne izgleda dobro Rahimić vidi se da nije u formi , a i nema snage za 90 minuta a znamo koliko je nama bitan Rahimić da bez njega to ne ide samo se toga bojim protiv Francuza koji su brži ,a Rahimić nije onaj stari.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 sep 2010, 23:14

trebalo je postavit i suspenziju kao opciju za glasanje u ovoj anketi...nazalost, svi vise gledamo u Platinija nego u francuske igrace i na kraju se i bojim da ce im on biti najbolji igrac:roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 sep 2010, 23:15

Odigrana je jedna od deset utakmica i ovdje vec pocinju kalkulacije. Daj ljudi sta Vam je ? Stanite malo na loptu smirite dozviljaje nakon vecerasnje pobjede i sve gledajte od utakmice do utakmice, a ne planirajte sta ce se desiti u Albaniji ili Bjelorusiji(pa ako se tu desi kiks, onda hajmo redom svi pljuvati). Sljedeci ispit je Francuska i pustiti Susica da priprema ekipu, ali po mom misljenju s ovom formacijom ne mozemo ici na Francuze, po meni je najbolja formacija 4-5-1, jer cemo imati dosta zahtjevniju utakmicu i dosta vise napada prema nasem golu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 sep 2010, 23:15

Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Majstor !!!
:mrgreen: onaj u zivom cucno :mrgreen: :mrgreen:
.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 sep 2010, 23:16

Hairlija je napisao/la:
kakvi su to uhljupi oni bi pristali na sve samo da im obezbijedi još po 1 mandat :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 03 sep 2010, 23:17

nick je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:ma vi niste normalni.. pa kako je bolje da je 0 0 ? Mislis da ce Bjelorusija i ostale ovako ? Nece.. Cekas kiks glavnog rivala i onda mu bjezis... Nismo mogli pozeljeti bolje rezultate.. Samo da nas ne suspenduju i idemo ;)
Jest i onda umjesto glavnog rivala dobijes dvije glavobolje.Hem sto ce Francuzi ako treba i na oci platiti sudije,hem sto nam putevi u Alabniju i Bjelorusiju ce biti sve ali ne izlet.
ljudi dobili francuze u gostima,najvrijedniji bodovi,sad ce se sve uradit da francuska nadoknadi zaostatak,plus sto si dobio konkurenta za drugo mjesto...
Pa sta,sve su uradili i protiv Bjelorusije al ljudi nemaju igre i popusili.Te stvari koje neki spominju kao mora ovaj dobit il nes slicno je suplja prica.Ne pobjeđuje ko mora nego ko zna.Kud ćeš veće moranje u sred Pariza poslije onakvog nastupa na SP i jbg opet ljudi ne znaju pa poraz.Takav smo mi narod uvijek će se naći neko da mu ne valja,trebamo skakati od sreće zbog ovakvih rezultata i Francuske i Rumunije i potruditi se BAR neriješeno izvući ovdje u utorak protiv Francuske jer realno ni to ne bih bio loš rezultat,samo da se njima ne upisuju 3 boda.

Mislim da ćemo mnogo lakše s Rumunijom jer siguran sam da će oni kiksati još par puta protiv ovih slabijih nemaju oni ekipu za neke veće domete.Realno imamo jači sastav od njih a i forma je na našoj strani
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.