Ti si papak. Hoces da ti pokazem ko je idiot?Scof1eld je napisao/la:"fina raja je uz tebe"-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?![]()
svaka budala danas moze doci na forum i pisati neke ironicne i sarkasticne postove i misliti da je smijesan... naravno smijesan je idiotima...
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
mrzim selju
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Ti, sto mrzis najbolji tim u Bosni.
Da si kakav mangup napisao bi sa normalnog accounta, ne bi pravio novi prijeteci momku. Pogresno
se izrazio i vjerovatno ce naletiti na svakakve komentare, ali niko ne zasluzuje da ga vrijedjamo.

Da si kakav mangup napisao bi sa normalnog accounta, ne bi pravio novi prijeteci momku. Pogresno
se izrazio i vjerovatno ce naletiti na svakakve komentare, ali niko ne zasluzuje da ga vrijedjamo.
harishp je napisao/la:Svakom po zdenka i kiflu,bonus dvije pilece hrenovke.Sijalica dolazi u slijedecem transferu.gavran je napisao/la:koliko ce Zeljo dobiti od transfera???????????????
-
mrzim selju
- Kontakt:
Ma jok, ja sam manijak, pa napravio acc za zajebavam svojeOTNYS_YNWA je napisao/la:@Ti, sto mrzis najbolji tim u Bosni.
se izrazio i vjerovatno ce naletiti na svakakve komentare, ali niko ne zasluzuje da ga vrijedjamo.![]()
harishp je napisao/la:Svakom po zdenka i kiflu,bonus dvije pilece hrenovke.Sijalica dolazi u slijedecem transferu.gavran je napisao/la:koliko ce Zeljo dobiti od transfera???????????????
Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.
- -Paja
- Kontakt:
Ja i ne zelim biti smijesan to sto se neko nasmije na moj komentar to ne znaci da sam ja smijesan jer svi se mi smijemo na necije komentare evo ja se smijem tebi i tvoja dva profila sa kojih navijas za smijesne klubove.
Dio Arsenala
-
mrzim selju
- Kontakt:
Poluklubove! Ne izrazavaj se pogresno.-Paja je napisao/la:Ja i ne zelim biti smijesan to sto se neko nasmije na moj komentar to ne znaci da sam ja smijesan jer svi se mi smijemo na necije komentare evo ja se smijem tebi i tvoja dva profila sa kojih navijas za smijesne klubove.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
mrzim selju je napisao/la:Navijam za Koreu, svjetsku rokumetnu velesilu, a ove kvaziekipe koje se jedva sastaljvaju nece moci preko cetvrfinala ! Korea do tokija !
You'll never walk alone.
-
mrzim selju
- Kontakt:
Nesto smijesno? Sjeverna Koreja do pobjede !! Korea do Seula ! Sve ostalo poluekipe mogu samo proci grupnu fazi i otkazati ucesce dalje zbog Ogromne dominantne sile, velike Koreee !volimliverpool je napisao/la:mrzim selju je napisao/la:Navijam za Koreu, svjetsku rokumetnu velesilu, a ove kvaziekipe koje se jedva sastaljvaju nece moci preko cetvrfinala ! Korea do tokija !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Mamlaze nepismeni nisi smijesan sekunde i ne pise se velike koreee nego korejemrzim selju je napisao/la:Nesto smijesno? Sjeverna Koreja do pobjede !! Korea do Seula ! Sve ostalo poluekipe mogu samo proci grupnu fazi i otkazati ucesce dalje zbog Ogromne dominantne sile, velike Koreee !volimliverpool je napisao/la:mrzim selju je napisao/la:Navijam za Koreu, svjetsku rokumetnu velesilu, a ove kvaziekipe koje se jedva sastaljvaju nece moci preko cetvrfinala ! Korea do tokija !
-
mrzim selju
- Kontakt:
Nepismenost sto sam u brzini pisanja fulio slovo?Samo F.K.S !! je napisao/la:Mamlaze nepismeni nisi smijesan sekunde i ne pise se velike koreee nego koreje
Jadnicak...
PostPostao/la fahrenheit dana 20 jan 2011, 23:04
king1000 je napisao/la:Džeko postiže svoj prvijenac u dresu City-ja protiv Aston Ville u narednom kolu

izvor???
Na ovu sam umro.
king1000 je napisao/la:Džeko postiže svoj prvijenac u dresu City-ja protiv Aston Ville u narednom kolu
izvor???
Na ovu sam umro.
A_d_0 je napisao/la:PostPostao/la fahrenheit dana 20 jan 2011, 23:04
king1000 je napisao/la:Džeko postiže svoj prvijenac u dresu City-ja protiv Aston Ville u narednom kolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izvor???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na ovu sam umro.
A kako si umro kad si online? Ah, tek ce sad ugasit pc i dat ga zapalit jer si umro zbog njeg, evo k'o procita ovo, Bassum Sagossum
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
king1000 je napisao/la:Sretno protiv Wigana jako simpatišem Arsenal uz liverpool budite vi prvi ove sezone kad već nemožemo mi sljedeća sezona će biti drugačija![]()
![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poslije milwalla najdraži ste mi tim u championshipu šteta što niste prošli Arsenal kada se igra sljedeća utakmica i u kolko sati hvala unaprijed![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poooz braćo ja sam veliki fan ovog kluba iz druge engleske lige naravno najgori mi je klub west ham utd kada igramo sljedeću utakmicu i u kolko sati hvala unaprijed na pomoći![]()
![]()
![]()
![]()
.......ima toga jos, ali mi se neda traziti vise.king1000 je napisao/la:najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravnodobro je što smo dobili 2-1
Mozda jos ovo
marseille_unique je napisao/la:king1000 je napisao/la:najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravnodobro je što smo dobili 2-1
care nisi ti pobijedio nego mi to mogu samo reci navijaci kojima je marseille jedini klub
Vom Jäger zum Gejagten
Lyon i Marseille
ne zna se koji je jaci od njih dvojice

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma jbt to meni je najsmesnije kada @Gero krene iskupljati postove,koji su zabaceni iza 10 stranica,ne samo ovaj put nego uvek.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Postao/la king1000 dana 03 jan 2011, 21:53
pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kralj koji simpatizira 1000 klubova. Nick sve govori. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trcim prema lopti i zamahao sam koliko sam mogao,od sve snage, no loptu udaram spicem, udaram je onoliko koliko sam mogao. Zacuo se samo pljesak i dalji momenti nikome nisu jasni. Lopta od silnog udara eksplodira i rastavi se na dva dijela, no onaj glavni dio vec prepolovljene lopte ulijece nekako u gol dok onaj manji dio koze koji se odvojio, udara u stativu...
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Analitico je napisao/la: A kud na japanca igrat tenis, e moj Nishikori, od silne rize koju jedes, oci ti se ukosile.I ja glup igram over, pa kako ce frajer vidjeti onako brze lopte, oni su samo sa lagani rad, sijanje i vadjenje rize iz mocvare i za kompjutere, kakav tenis i Japan i Azija....Dabogda ih Tsunami sve progutao i ovaj cijeli Australia Open, izgubi dosta para na njima...
Post od danas,izgleda da se covjek tek probudio iz kome i nije upoznat sa cinjenicom da je Dzeko presao u City
fahrenheit je napisao/la:Ma ne moze sa ovako sedbicnom ekipom nikako igrati. Svi igraju za sebe, a Diego i kad dodaje izgleda da vidi samo Grafitea u napadu. Jedino Schafer ako nesto napravi po boku uz pomoc Mandzukica, koji izgleda ulazi u formu, tad bi Džeko mogao doci do prilika.
Svakako bi remi bio jako pozitivan rezultat, jer Mainz uopste nije slaba ekipa ove sezone.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Ponos Torina
- Kontakt:
fahrenheit je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Otkad Schäfer, Diego i Grafite igraju u Manchester City-u, i otkad je Mainz u Engleskojfahrenheit je napisao/la:Ma ne moze sa ovako sedbicnom ekipom nikako igrati. Svi igraju za sebe, a Diego i kad dodaje izgleda da vidi samo Grafitea u napadu. Jedino Schafer ako nesto napravi po boku uz pomoc Mandzukica, koji izgleda ulazi u formu, tad bi Džeko mogao doci do prilika.
Svakako bi remi bio jako pozitivan rezultat, jer Mainz uopste nije slaba ekipa ove sezone.ti si men' se cini pobrko Bundesligu i Premiership.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.