La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

nevjernik
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la nevjernik » 06 jun 2010, 14:17

Devil je napisao/la:Odmah radosna vest ujutro,samo sto jos nije objavljena na zvanicnom sajtu no verujem da je to istina jer je Pernia davno dosao as ciljem da povede Lekica i Petrovica na El Sardinero.3 mil.uzeta za Lekica predstavljaju ogroman dobitak za nas.
jel Pertovic potpisao za Valenciju ? bilo je neke price...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2010, 15:08

nevjernik je napisao/la:
Devil je napisao/la:Odmah radosna vest ujutro,samo sto jos nije objavljena na zvanicnom sajtu no verujem da je to istina jer je Pernia davno dosao as ciljem da povede Lekica i Petrovica na El Sardinero.3 mil.uzeta za Lekica predstavljaju ogroman dobitak za nas.
jel Pertovic potpisao za Valenciju ? bilo je neke price...
Nije jos ni za koga,najblizi je Racingu jer vec sam rekao oni su prvi konkretno dosli u Humsku da razgovaraju.Sad kako sam citao Pernia je rekao da je dosao sa 5 mil.u Bg za ovu dvojicu,ali kako je za Lekica izdvojeo 3-4 ne zna se tacno,nastaje problem jer Partizan trazi 3.5 mil.za Racu.verovatno ce se morati prvo vrateti u Racing po jos novca pa ga onda kupeti. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2010, 00:57

Real Sociedad i Levante se vracaju u Primeru 8-) a kolo prije kraja ostalo je jos samo da se rijesi 3 putnik Betis ili Hercules :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2010, 10:57

El_7 je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Real Sociedad i Levante se vracaju u Primeru 8-) a kolo prije kraja ostalo je jos samo da se rijesi 3 putnik Betis ili Hercules :roll:
Hercules ovisi sam o sebi igraju protiv Real Uniona koji je 21..predposljednji na tbl..dok Betis igra protiv Levante..sve je moguce u fudbalu...Portillo,Tote ex Realovci, i raja iz Herculesa znaju sta ta tekma znaci povratak Heruclesa u Primeru mislim nakon 15tak godina :lol: :lol: tamo je i nasa nada, Bosanac sljedece sezone sigurno igrati,ovaj drugi dio sezone mu bio uvod u prvu momcad..nas Hercules :D
hebem ti Hercules :) jes da ima Bosanac ako se ne varam igrao je i Mehmed janjos prije 15 godina ali bolje za ligu da se plasira veliki Betis fali Seviljski derbi :evil: 8-) http://eurorivals.net/real-sociedad:cel ... 00613.html eto izvjestaja sa Anoete 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 jun 2010, 11:09, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2010, 11:22

taj Alcorcon jednostvano ga moras voliti :lol: a a svaka cast za Levante evo i zasto ovo je komentar sa drugog foruma 8-)

Levante nece dati nikome, cak nece ni pokusati da pomogne istorijski uspeh valensijanskog fudbala, da u Primeri bude 4 kluba iz pokrajine (Valencia, Villareal, Levante y Hércules). Proslo je vreme mutljavine na Orriolsu.

Levante je bio propali klub dok ga nije preuzeo prosle godine Quico Catalán. Prosle godine u ovo doba (tacnije avgusta), imao je 3(!) igraca na raspolaganju, nije imao ni medicinsku ekipu, bukvalno je zatekao pustos. Momak, sa 34 godine i diplomom ekonomskog fakulteta, je obezbedio klubu najbitnije: ekonomsku stabilnost na duzi rok. Pomirio je klub sa gradskom i regionalnom vlascu, dobio je prekvalifikaciju zemljuista na kome je stadion da bi ga prodao, napravio jeftiniji stadion i ostatkom otplatio dugove. I sve to za 12 meseci! Ovo je istorijski uspeh za klub stogodisnjak (u kojem sam socio, uzgred receno) i bilo bi mi jako drago da neki srpski klub krene slicnim stopama kao i Levante (recimo, moj Radnicki iz Nisa, koji je u slicnoj finansijskoj situaciji kao i Levante pre 12-18 meseci - na nuli). Znaci mlad, sposoban i skolovan kadar za upravu, mlad i talentovan trener (Luís Garcia ima samo 38 godina i mnogi ga porede sa Pepom Guardiolom - naravno, Pep je bio mnogo bolji fudbaler) i neverovatni scouting (nije mi jasno kako je Manolo Salvador, sportski direktor, uspeo da dovede ove igrace sa budzetom koji je manji od bilo kog kluba u Segundi).

Danas je predivan dan jer je pobedio fudbal, a ne milioni. Pobedila je skromnost, strategija i mozak a izgubio je novcanik (citaj: Betis, Rayo Vallecano, itd).

Amunt Llevant, amunt granotes!
(Voja, 14. jun 2010 08:59)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2010, 12:04

Vila-real[1] is a Spanish city in the province of Castelló, in the Valencian Community. 8-)

ako nista bice pokrajinskih derbiya 8-)

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 15 jun 2010, 23:37

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Local ... %C3%A0.png

Tu su i Valencia i Villareal,sve je ok. :)
it's football day

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 09:45

Ko je ovo rekao: "Mi corazón siempre va a ser rojiblanco" ? Pogodite.
Rey de la furia española...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 10:44

Chologol je napisao/la:Ko je ovo rekao: "Mi corazón siempre va a ser rojiblanco" ? Pogodite.
Torres ? :lol: 8-) mada to nije pokazao na Anfieldu kada nas je sudija sjebo u 90-toj sa onim penalom on se jos hinski radovao :roll: od tada mi je pao u ocima 8-)

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 12:52

juznjak> je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Ko je ovo rekao: "Mi corazón siempre va a ser rojiblanco" ? Pogodite.
Torres ? :lol: 8-) mada to nije pokazao na Anfieldu kada nas je sudija sjebo u 90-toj sa onim penalom on se jos hinski radovao :roll: od tada mi je pao u ocima 8-)
Ma i njemu je bilo krivo, znam ja kakav je to osjecaj... Nece sad jbg pokazivat da mu je krivo zbog toga, ali duboko u njemu samom bilo mu je krivo zbog toga, samo sto nije explodirao. Vidjeces, priznat ce to kad se vrati u Atletico, ne mogu docekati taj trenutak.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 jun 2010, 15:28

Chologol je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:
Ma i njemu je bilo krivo, znam ja kakav je to osjecaj... Nece sad jbg pokazivat da mu je krivo zbog toga, ali duboko u njemu samom bilo mu je krivo zbog toga, samo sto nije explodirao. Vidjeces, priznat ce to kad se vrati u Atletico, ne mogu docekati taj trenutak.
Daj nabrojite mi samo jedan razlog zasto bi se igrac tipa Torresa vratio u Atletico :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 15:49

zato sto je sam rekao da ce se vratiti ja to ocekujem za 2-3 sezone da se desi !! de mi reci sto nebi igrali u Atleticu igraci tipa Torresa ?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 jun 2010, 15:52

Da nije onaj sto je ispod kapitenske trake Atletico Madrida imao tetovazu YNWA?
Igraci poput Torresa ne bi igrali u Pateticu jer je to mali klub koji ne moze ni Ligu Prvaka da izbori.

Pateticni navijaci maloga Patetica!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 16 jun 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 16:54

Brnjoo je napisao/la: Daj nabrojite mi samo jedan razlog zasto bi se igrac tipa Torresa vratio u Atletico :roll:
A zasto se nebi vratio? Fino je rekao "moje srce zauvijek ce ostati crveno-bijelo", "vratit cu se u Atletico, imam nedovrsenog posla", "zelim osvajati trofeje sa Atleticom", nosio je zastavu Atletica (ne liverpoola) kada je Spanjolska digla Euro, rekao "navijao sam svim srcem za Atleti u finalu Eurolige". Uostalom, koliko mogu primjetiti Atletico je jaci od Liverpoola u svakom pogledu, stvar je samo u ligi.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 jun 2010, 16:57

Stvar je u parama, i sto Paja kaze, PATETICO!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 17:03

Brnjoo je napisao/la:Stvar je u parama, i sto Paja kaze, PATETICO!
Ako je stvar u parama Torres bi odmah trebao preci u Atletico, jer Liverpool duguje ni manje ni vise nego li skoro milijardu eura, a godisnji im je budzet 7 milja funti, za sta mogu kupiti 5 spanaca iz Realove skole. A sta to Patetico? Ne kontam te djete nikako? Sta ti to znaci?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 09:17

Chologol je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Stvar je u parama, i sto Paja kaze, PATETICO!
Ako je stvar u parama Torres bi odmah trebao preci u Atletico, jer Liverpool duguje ni manje ni vise nego li skoro milijardu eura, a godisnji im je budzet 7 milja funti, za sta mogu kupiti 5 spanaca iz Realove skole. A sta to Patetico? Ne kontam te djete nikako? Sta ti to znaci?
Prvo provjeri neke informacije pa onda piši. ;)
FK Pjetlovi

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 09:49

Liverpool je trenutno u dugovima od oko 300 miliona funti, pa će Hicks i Gillett, ukoliko se ove godine ne izbore sa tim problemom, vjerovatno biti ... :roll: :roll:

Sve najnovije vijesti, live prijenosi i još puno toga o Liverpoolu na ... Budući da "redsi" grcaju u dugovima koji se procjenjuju na oko 350 milijuna funti, ... :roll:

Nebitno, i ptice na grani znaju da Torres voli Atleti vise od Jetra bazena.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 09:54

Čitavu prošlu sezonu se spominjao odlazak ključnih igrača "redsa" u Real,Barcu,Inter,Chelsea,City-i itd...Spominjalo se da će klub otići u stečaj pa kao što vidimo nije.

Neka Torres ide u Atletico samo obeštećenje je poveliko. 8-)
FK Pjetlovi

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 20 jun 2010, 09:57

Chologol, haj mi samo objasni kako to Torres više voli Atletiko. Prvo ja znam da je govorio da nebi nikad otišao iz kluba jer mu je to porodična tradicija da igraju za Atletiko, pa je nakon takve izjave otisao u Liverpool.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.