Igrač br. 6

SalePD
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la SalePD » 11 maj 2014, 17:44

Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša. :thumbup:
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 maj 2014, 17:46

SalePD je napisao/la:Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša. :thumbup:
Ja bas posao da napisem isto. Vrlo vazna utakmica. Jedan od nasih ispada iz prve lige Medo, Ibro, ili Ogi. Jos ako nekako mogu pobjedit, pomaze i Hajrovicu da igra u LP.

:thumbup: :bih:

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 11 maj 2014, 17:55

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
SalePD je napisao/la:Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša. :thumbup:
Ja bas posao da napisem isto. Vrlo vazna utakmica. Jedan od nasih ispada iz prve lige Medo, Ibro, ili Ogi. Jos ako nekako mogu pobjedit, pomaze i Hajrovicu da igra u LP.

Eto šta Mancini učini od onakve ekipe, sad im je upitna i LP. Kako se sada čini, Ogi i njegovi su u najvećem škripcu, zaostaju dva boda za sigurnom zonom i u najgore vrijeme im dolazi protivnik koji ima veliki motiv za pobjedu. Ako Ogi ili Haris ispadnu, ne sumnjam da će bez problema naći dobre angažmane jer su obojica pružali dobre partije ove sezone. Za Ibričića već ne znam, njega teško da bi želio dovesti bilo koji klub koji je većeg kalibra od ovog u kojem sad nastupa, al' nikad se ne zna.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 maj 2014, 18:02

SalePD je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:

Eto šta Mancini učini od onakve ekipe, sad im je upitna i LP. Kako se sada čini, Ogi i njegovi su u najvećem škripcu, zaostaju dva boda za sigurnom zonom i u najgore vrijeme im dolazi protivnik koji ima veliki motiv za pobjedu. Ako Ogi ili Haris ispadnu, ne sumnjam da će bez problema naći dobre angažmane jer su obojica pružali dobre partije ove sezone. Za Ibričića već ne znam, njega teško da bi želio dovesti bilo koji klub koji je većeg kalibra od ovog u kojem sad nastupa, al' nikad se ne zna.
Zao mi je za ovaj Ogijev elazigspor, bili su se gotov skroz izvukli pa opet pali. Ali ako se sjecam dobro kad je potpisivao ugovor bilo je nesto da ga moze raskinut ako ispadnu. A za Ibru on jedino moze nazad u Hajduk.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 maj 2014, 20:09

Izgubi se. Tesko da ce ostat u ligi.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 maj 2014, 16:13

Vranjes je sinoc bio odlican na desnom beku. Cak i bolji od Mujdze. Nebi me cudilo da preuzne mjesto u prvih 11. Ima li kakve vijesti uvezi povrede?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2014, 17:47

Kako kome...okretan je, ali za stopera, ne bih ga ja koristio na beku, osim u slucaju povrede mujdze...nema brzine.
kako ga u 2,3 navrata pretrca onaj niger, ko da ga nema, ostavi ga 2,3m u 2 sekunde...sta ce mu tek raditi di maria ili aguero...
samo da mujdza akoBogda ozdravi...u svakom smislu je bolji od vranjesa na poziciji beka...isto kao sto je ovaj od njega na poziciji stopera

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2014, 12:09

Odlicno je odigrao protiv Obale. Najagresivniji igrac na terenu. Pomagao suigracima zaustavljati njihove igrace. I napravio je puno taktickih faulova. Nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode. Volio bih ga vidjeti protiv Meksika na poziciji stopera. Pa da se lakse odlucimo na kojoj poziciji nam je najpotrebniji.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 10 jun 2014, 11:35

[youtube][/youtube]
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2014, 14:03

http://globoesporte.globo.com/sp/santos ... itima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Al pobježe Ibro od Ogia :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 14:10

BelminM23 je napisao/la:http://globoesporte.globo.com/sp/santos ... itima.html

Al pobježe Ibro od Ogia :)
Kada ne udara Ognjena, nabija Izeta loptom u glavu, pravi debilko.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2014, 20:31

Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turske :P a mnogi se ovdje zaklinju u njega :hmmmmm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2014, 20:54

legenda reala je napisao/la:Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turske :P a mnogi se ovdje zaklinju u njega :hmmmmm:
Ogica bi mogao u Bjelorusiju nakon SP-a.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2014, 20:57

Sabinho je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turske :P a mnogi se ovdje zaklinju u njega :hmmmmm:
Pa ne znam, ako sad ne ostavari neki fin transfer nek se ubije, SP,slobodan igrač sve mu ide u prilog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 20 jun 2014, 23:45

Jeli opet slobodan igrac :?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 23:47

legenda reala je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Pa ne znam, ako sad ne ostavari neki fin transfer nek se ubije, SP,slobodan igrač sve mu ide u prilog
Pa sve su prilike da nece odigrat ni sekunde na SP. Njemu je najveca greska bila sto je napustio Krasnodar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2014, 00:00

Cartman je napisao/la:
Pa sve su prilike da nece odigrat ni sekunde na SP. Njemu je najveca greska bila sto je napustio Krasnodar.
Trebao bi odigrati protiv Irana bar 45 min. Da se malo odmore Spaha i Mujdza.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 07:04

Ajax je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Trebao bi odigrati protiv Irana bar 45 min. Da se malo odmore Spaha i Mujdza.
:?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2014, 21:48

I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jun 2014, 21:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
I to sve ustvrdio za petnaestak minuta?Svaka ti cast.Koji klub vodis? Bolan Avdija ne da je bio los danas,nego je bio katastrofalan.Mislim da ni on ne moze objasniti kako je zabio gol,jer je iz bolje pozicije u 1.poluvremenu zamalo poslao loptu u aut,a da se ne pominje njegov los prijem,predaja,otvaranje i sve ono sto se naziva fundamentima fudbala...Da se razumijemo,ne branim ja ovdje Vranjesa,ali se radi o 2 razlivcta tipa igraca i premalo minuta da bi se tvrdilo ovo sto si ti napisao...

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.