Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la harishp » 31 mar 2012, 20:01

Saurman je napisao/la:Hoćemo li dočekati da Salihović dođe pameti i napravi iskorak u karijeri.Samo propada u Hoffe a sigurno može igrati u mnogo boljem klubu. :roll:
Otkad igrac koji je jedan od najboljih u timu a uz to vec cetiri sezone igra u BL, propada?
Da nam je takvih jos jedno pet sest ''propalih''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2012, 20:05

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Hoćemo li dočekati da Salihović dođe pameti i napravi iskorak u karijeri.Samo propada u Hoffe a sigurno može igrati u mnogo boljem klubu. :roll:
Otkad igrac koji je jedan od najboljih u timu a uz isto vec cetiri sezone igra u BL propada.
On ne može pokazati svoj puni potencijal u timu kao što je Hoffenheim, da bi napredovao u karijeri logičan je prelazak u veći i bolji tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2012, 20:24

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Otkad igrac koji je jedan od najboljih u timu a uz isto vec cetiri sezone igra u BL propada.
On ne može pokazati svoj puni potencijal u timu kao što je Hoffenheim, da bi napredovao u karijeri logičan je prelazak u veći i bolji tim.
Isto tako veci klub,veci i pritisak.Nakon onih razmirica Babelu nece pasti na pamet da ga stavi na klupu,znaci igrat ce cijele utakmice.Ko ti garantuje da bi u vecem klubu imao toliku minutazu.
Olic recimo od jednog najvaznijeg igraca nakon finala lige sampiona,ne moze cestito ni klupe vise sebi obezbjediti.
Sto se tice napredovanja.Seji je 28 godina vuci na ledjima solidan klub u BL i pobjedjivati mnogo skuplje ekipe od njih kao i igrati cjelo vrijeme u trecoj ligi svijeta je itekako napredak.Kamo srece da ih iamo vise.A i nije vise balavac ili talenat od 17 godina pa da moze bas tako napredovati.sto je napredovao,napredovao je.Sad mu samo ostaje da formu odrzava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 apr 2012, 00:01

.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 apr 2012, 04:23

Ljudi dragi pa bilo je reprezentantivaca koji nisu prismrdili BL pa su igrali za repku , a sejo bio gori il bolji jednostavno je covjek za prvih 11 samo to susic nece il ne moze da skonta neam pojma sta.Meni je sejo gospodin i igracina jednostavno svaki prekid je potencijalna sansa za go dal da on nabaci il da sutira prema golu njegova lijeva noga je top **** top bosnian cannon...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2012, 08:48

grgr je napisao/la:Ljudi dragi pa bilo je reprezentantivaca koji nisu prismrdili BL pa su igrali za repku , a sejo bio gori il bolji jednostavno je covjek za prvih 11 samo to susic nece il ne moze da skonta neam pojma sta.Meni je sejo gospodin i igracina jednostavno svaki prekid je potencijalna sansa za go dal da on nabaci il da sutira prema golu njegova lijeva noga je top **** top bosnian cannon...
:mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 apr 2012, 12:12

Eto ko bi reko, da ce Sejo preci u Dortmund. Dakle opciju su u Hoffenheimu samo povukli, da ga prodaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 apr 2012, 12:14

Principatus je napisao/la:Eto ko bi reko, da ce Sejo preci u Dortmund. Dakle opciju su u Hoffenheimu samo povukli, da ga prodaju.

1 april, pretjerujete svi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 apr 2012, 12:23

E brate, ako je ovo sto sam napisao nije istina, onda ja lazem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 01 apr 2012, 12:28

Principatus je napisao/la:E brate, ako je ovo sto sam napisao nije istina, onda ja lazem.
pa lazess xD

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 apr 2012, 18:01

Sejo za 1:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 apr 2012, 18:01

SALIHOVIĆ 1-0 IZ PENALA 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 apr 2012, 18:02

Hoffeinheim igra dobro zasluzeno vodstvo iako je salke propustio 2 ciste sanse... Salihaga majstor ko i inace igra jako dobro. EDIT Hoffenheim *

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 apr 2012, 18:50

Sejo rastura. Koji je sad sut imao, al odbrani mu lik. :evil:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 apr 2012, 18:52

Kakva bomba Seje :o
http://www.2shared.com/file/g8erBvQw/Bo ... ovica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 apr 2012, 19:00

braco je napisao/la:SALIHOVIĆ 1-0 IZ PENALA 8-)
Znaci ni ovom golmanu nece platit veceru :D

Bravo Sejoo!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 apr 2012, 19:10

Sudija je navlacio Shalkeu poslije onog Sejinog penala i corav je vidio!!!
Pu sliku mu odsvira penal za Shalke koji je samo on vidio!!!
Kradza:
http://www.2shared.com/file/6V78dtLW/Teska_kradza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sejin gol
http://www.2shared.com/file/sDWLpGVd/Ho ... ihovi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 apr 2012, 20:03

Svaka čast Sejo kingu...
Pa ga i dalje kažnjavaj moronu od trenera... (doduše ne čuje me frajko... al' et') :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 apr 2012, 16:01

Opet sejo hahahaha

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 apr 2012, 16:06

bravo kinGe !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.