Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 28 jun 2012, 23:00

Vama kao fanovima Njemačke preporučujem da uoči svakog velikog takmičenja prvo molite Boga da ne morate igrati sa Italijanima, pa tek onda da nešto osvojite.

Večeras ste vidjeli sve ono što sam trubio čitav ovo mjesec.

Doviđenja i prijatno! A vi se i dalje furajte kako imate zvijezde u ekipi i kako ste dvostruko jači, jeste ali protiv Grčke, Italijani su ipak drugi svijet za vas.

Arrivederci!
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jun 2012, 23:02

GaziHusrevbeg je napisao/la:Vama kao fanovima Njemačke preporučujem da uoči svakog velikog takmičenja prvo molite Boga da ne morate igrati sa Italijanima, pa tek onda da nešto osvojite.

Večeras ste vidjeli sve ono što sam trubio čitav ovo mjesec.

Doviđenja i prijatno! A vi se i dalje furajte kako imate zvijezde u ekipi i kako ste dvostruko jači, jeste ali protiv Grčke, Italijani su ipak drugi svijet za vas.

Arrivederci!
+1
:D

AUFWIEDERSEHEN i od mene

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jun 2012, 23:03

Ajmo @effe, @kavurmaman, @antonio, @zucchero und CO, de objasnite sto je veliki Elf zaustavilo ovog puta: mafia, gnoj, nauljene kose, sudacka kradja ili nesto deseto :?:

P.S. pozdrav jednom BvBovcu, sto je hteo u permaban. ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 jun 2012, 23:03

Zao mi je,prijatelji :o

Nadam se da cu ja sutra na prijemnom imati vise srece :)
#miasanmia

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 jun 2012, 23:05

Podolski :roll:
Schweinsteiger :x
Boateng :oops:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 28 jun 2012, 23:07

Jedini prolazne ocjene zaslužili Boateng i Khedira ostali srednja žalost pogotovo Hummels,Lahm,Podolski i Gomez.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 jun 2012, 23:07

MaGiCa je napisao/la:P.S. pozdrav jednom BvBovcu, sto je hteo u permaban. ;)
Odzdravljam. :D Schade pa ne prihvati moj prijedlog. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 jun 2012, 23:08

roy_makaay je napisao/la:Jedini prolazne ocjene zaslužili Boateng i Khedira ostali srednja žalost pogotovo Hummels,Lahm,Podolski i Gomez.

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahah Boateng hahhaah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Boateng :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o :o :o :o :o Boateng :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Boateng :?: Gdje taj igra :?: :?:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 28 jun 2012, 23:09

Momci su podbacili , Talijani imali sreče da ne prime gol odmah u 4 minuti tu bi im bio kraj al ne bi Talijani bili Talijani da sreča ne stane na njihovu stranu več ko zna koji put .

Ali prvi loš dan prvenstva , prva loša utakmica kad je to najmanje trebalo i naravno morali smo izgubiti . Lahm loše totalno krivac za drugi gol , Hummel krivicu na sebe moze uzeti za prvi gol kao i Badstuber .

Trener je pogriješio što Reus nije igrao od prve minute .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jun 2012, 23:11

Schweini očigledno ima taj luzerski mentalitet tipa Ronaldo.Ni Lahm nije ništa bolji možda bi trebalo promijeniti kapitena.U Njemačkoj su uvijek igrali pobjednici pojedinci se jednostavno ne mogu svrstati u njih.

Ja mislim da je na zadnjih 5-6 velikih takmičenja ekipa koja izbaci Njemačku bila prvak na kraju :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 jun 2012, 23:12

Ali Neuer i njegova sezona,nevjerovatno ,ne znam jel sa Bayom na početku sezone uzeo neki trofej tipa Karl Heinz Rummenige ,nešto kao Bernabeu trofej.inače sve započeto čovjek je propustio(kao i Lahm i ostali Bayernovi igrači) u Elf-u.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 jun 2012, 23:13

Jogi je jedini krivac. Sam je pobijedio sebe. Treba ga nabit' špicom do Schwarzwalda. :twisted: :twisted: :twisted:
Rovokopač kreće u utakmicu sa igračem manje (Podolski), ubacuje Kroosa u sredinu, a Ozila gura na krilo pored prirodnih krila Reusa, Schurrlea, Gotzea. Mullera. :roll: :twisted:
Semir bvb je napisao/la: Prevelik je ulog za veće eksperimente. Nema pravog krila na terenu... :roll: Ako zayebu včrs hoćemo Loewovu glavu da tanjiru.... :mrgreen:
Ej moj Jogi vrijeme ti je kreneš kući polahko... :roll: :twisted:

Schweinsteiger veliko razočarenje pa eto mogu slobodno reć' na cijelom prvenstvu. Vjerovatno je nezaliječena povreda imala uticaj na to, ali opet je to kriv stručni štab koji je Bastiana forsir'o.
Hummels kod prvog gola preblago na Cassana iš'o i ovaj laganini pogodi Afrikanca u glavu, a Truba na krivoj nozi. :roll:
Boateng totalno podbacio, ispad'o u odbrani, a smiješan u napadu.
Podolski fala Bogu pa ode iz Bundeslige. Cijela liga je na dobitku.
Gomez nije ništa kriv. Kriv je Jogi. Gomez živi od krila, a istih nije bilo u prvom poluvremenu.
Jogi mamu ti... :twisted:
schweinsteiger je napisao/la: Nadam se da cu ja sutra na prijemnom imati vise srece :)
Ne možeš proć' gore neg' Švabe včrs. Sretno! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jun 2012, 23:14

bavarac95 je napisao/la:Momci su podbacili , Talijani imali sreče da ne prime gol odmah u 4 minuti tu bi im bio kraj al ne bi Talijani bili Talijani da sreča ne stane na njihovu stranu več ko zna koji put .

Ali prvi loš dan prvenstva , prva loša utakmica kad je to najmanje trebalo i naravno morali smo izgubiti . Lahm loše totalno krivac za drugi gol , Hummel krivicu na sebe moze uzeti za prvi gol kao i Badstuber .

Ako je neko imao srece veceras, to nisu bili Italijani. ;)
Realno, petarda je mogla da pukne, ko od sale. 8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 jun 2012, 23:16

Ma nema sreca ljudi veze s tim. ;)
Low je takticki totalno nadmudren. Sama postava u prvom dijelu je mogla nagovijestiti da nece ici dobro..
nije mi nikako bilo jasno zasto toliko forsira Podolskog...
I ne znam samo kako on onako isturio odbranu naprijed , to me nekako najvise iznenadilo :?
Sve u svemu, otisli Zabari zasluzeno dalje i neka im je sa srecom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jun 2012, 23:19

Eno Podolski kriv zato sto se Hummels ponasao kao da cuva ovce a ne igrace ili zato sto je Badstuber zaboravio svog igraca. Ova utakmica je izgubljena prvo na sredini, a onda i losa odbrana je to sve dokrajcila.
Celik!3,2,2.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 jun 2012, 23:19

Ovo je noc gdje su velikani jednostavno motali izgubiti :)

Eto sta bi i sa Nadala
Thomas Müller - Fußballgott

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jun 2012, 23:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Eno Podolski kriv zato sto se Hummels ponasao kao da cuva ovce a ne igrace ili zato sto je Badstuber zaboravio svog igraca. Ova utakmica je izgubljena prvo na sredini, a onda i losa odbrana je to sve dokrajcila.
Kako ovi topnici uvijek brane svoje :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 jun 2012, 23:21

LBJ MVP je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Eno Podolski kriv zato sto se Hummels ponasao kao da cuva ovce a ne igrace ili zato sto je Badstuber zaboravio svog igraca. Ova utakmica je izgubljena prvo na sredini, a onda i losa odbrana je to sve dokrajcila.
Izvini drug, ali je li Podolski glavni i izraziti krivac što su Švabe ispale?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 28 jun 2012, 23:21

MaGiCa je napisao/la:
bavarac95 je napisao/la:Momci su podbacili , Talijani imali sreče da ne prime gol odmah u 4 minuti tu bi im bio kraj al ne bi Talijani bili Talijani da sreča ne stane na njihovu stranu več ko zna koji put .

Ako je neko imao srece veceras, to nisu bili Italijani. ;)
Realno, petarda je mogla da pukne, ko od sale. 8-)
jbo te, pa kontre su sijevale na sve strane, samo da su znali da izbjegnu jbeni ofsajd bila bi petica.I onda procitam ovo gore za srecu, e jbga.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jun 2012, 23:21

LBJ MVP je napisao/la:
Ne branim ga, nego smijesno on samo kriv a Njemci u svakoj tekmi primili bar jedan gol, nije igrao protiv Grcke pa su primili 2. Medjutim on je kriv zato sto nije stigao ispraviti sve greske bajnog stoperskog para potpomognut sa jednim retardiranim bekom(boateng).
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.