Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la legenda reala » 20 jul 2013, 23:13

Rukomet do smrti je napisao/la:
13 razlike je bilo. Ali ti rezultati ništa ne govore jer Egiptu i Tunisu (Danska ih pobijedila 10 razlike) ne leže Skandinavci. Ali zato Tunis danas uzeo Francusku 5 razlike.
Ne leži im ni naš brzi rukomet, oni će cijeli susret biti u zaostatku, još ako Sarajevo vrati bar malo starog sjaja(a neće) sve će biti dobro ;)

Damian je napisao/la:haj onda da se sretnemo u finalu kad vec necemo u 1/4 finalu :mrgreen: 8-)
Nećete vi doći do finala :mrgreen: :mrgreen:

I opet ćete reći nema Hrvata u ekipi kako da navijamo, eto vam i opet nećete da navijate, sve vaši Hercegovci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 jul 2013, 23:16

legenda reala je napisao/la:Protiv Egipta će ova ekipa igru dići za stepenicu više, normalno da neće igrati ovako nonšalantno u osmini finala kao ove dvije utakmice u grupi gdje su čuvali snagu za nokaut faze, mi ćemo dobiti Egipat na svježinu, naš najjači adut je fizička sprema.

Samo ne znam šta očekivati od publike, karte 10 maraka, ja iskreno više od 500 ljudi ne očekujem, Spaho se puca s nekim brojkama od 10 hiljada, kojih nije bilo ni kad je bio džaba ulaz :roll: :roll:
tebra ko zivi u Sarajevu plati 45KM i uziva u svim utakmicama do kraja

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 20 jul 2013, 23:20

Zulfić u ovoj reprezentaciji, nažalost, nema šta tražiti. Dečko dvoranu tri dana zaredom pogoditi ne može.
Željezničar za život cijeli!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 20 jul 2013, 23:22

ArthurBishop je napisao/la:Zulfić u ovoj reprezentaciji, nažalost, nema šta tražiti. Dečko dvoranu tri dana zaredom pogoditi ne može.
Zato mali Eres i igra mjesto njega :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jul 2013, 23:24

Ereš je mene oduševio na ovom prvenstvu u oba pravca, u jednom trenutku sam počo govoriti novi Džomba :P čak sam i ovdje napisao, al mali je stvarno dobar ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 jul 2013, 23:25

legenda reala je napisao/la:Ereš je mene oduševio na ovom prvenstvu u oba pravca, u jednom trenutku sam počo govoriti novi Džomba :P čak sam i ovdje napisao, al mali je stvarno dobar ;)
Ni golman nije los,novi Sola
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 20 jul 2013, 23:26

legenda reala je napisao/la:
Ne leži im ni naš brzi rukomet, oni će cijeli susret biti u zaostatku, još ako Sarajevo vrati bar malo starog sjaja(a neće) sve će biti dobro ;)
Nadam se da si u pravu. Ali i Arapi igraju brzo. Njih Skandinavci dobiju na tehničke greške, to ih demorališe i onda ovi sa kontrama naprave tu veliku razliku. Tako bi i mi trebali igrati prisiliti ih na tehničke i onda lagane golove preko kontre. A koliko čujem igramo tu utakmicu u Zetri, po meni je Skenderija puno bolji izbor al eto.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 20 jul 2013, 23:27

I opet ćete reći nema Hrvata u ekipi kako da navijamo, eto vam i opet nećete da navijate, sve vaši Hercegovci
nek momci igraju kad vamo nemaju mjesta :mrgreen: :mrgreen: :D
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jul 2013, 23:28

Otelo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ereš je mene oduševio na ovom prvenstvu u oba pravca, u jednom trenutku sam počo govoriti novi Džomba :P čak sam i ovdje napisao, al mali je stvarno dobar ;)
Al kako samo baca kontre ovaj Serdarević 8-)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 jul 2013, 23:31

legenda reala je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
Al kako samo baca kontre ovaj Serdarević 8-)
Perfektno.Tacno u ruku i to je cisti gol :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jul 2013, 23:32

zna li neko koliko je raje bilo nisam mogao gledati tekmu?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 jul 2013, 23:37

Gledao sam danas Egipat - Brazil, i k'o što sam dva dana prije pisao, ekipe su u 5 deka. Ništa posebno, i jedni i drugi. Golman Egipćana, Ali, je prejak. Šta je sve branio to je čudo, iz jednog napada je znao imati po 2-3 odbrane sa 6 metara. Brazilci mu ništa nisu mogli. Da su dali četvrtinu onoga što je ovaj odbranio sad bi oni igrali s nama.
Naši ne bi trebali imati većih problema s Egiptom ako nastave ovako.
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2013, 23:38

Damian je napisao/la:
nek momci igraju kad vamo nemaju mjesta :mrgreen: :mrgreen: :D
Veze s vezom.Kad ti isti momci oderu guzove skoro pa dva puta zaredom sporogorecim vatrenim.
Mozes ti to bolje :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 20 jul 2013, 23:39

Parovi osmine finala

Bosna i Hercegovina - Egipat

Španija - Mađarska

Švedska - Argentina

Slovenija - Brazil

Njemačka - Francuska

Srbija - Holandija

Hrvatska - Tunis

Danska - Švicarska

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jul 2013, 23:42

Kakvi su egipcani ? Da igramo na neutralnom terenu kakve bi nam bile sanse protiv njih. :roll:
15.10 - 15.06 ...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jul 2013, 23:43

Tunis ce uzeti Hrvate u to sam ubjedjen ti momci moguu svakog dobiti ako imaju svoj dan

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 jul 2013, 23:44

Mene milas pravo brine , ne znam sta mu je totalno je beskoristan... Nadam se da ce se probudit mogo bi nam jako dobro doc , istina u odbrani je ok al svi igraju dobru odbranu... Danas nelosa utakmica morat cemo svakako malo vise zapet sa egipcanima, uz pravi pristup mozemo iznenaditi svakog a kamoli jedan egipat kad smo gotovo u egalu mogli sa slovencima njih trebamo lako proci. Iako kao sto je vec neko rekao oni su ekipa koja moze potonut al koja moze itekako iskoristit protivnikove mane ... Samo da se Milas probudi nista vise .

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 20 jul 2013, 23:51

skyisthelimit je napisao/la:Kakvi su egipcani ? Da igramo na neutralnom terenu kakve bi nam bile sanse protiv njih. :roll:
Na zadnja dva svjetska prvenstva juniori im oba puta bili četvrti. Ova generacija ne znam kakva im je, mislim nešto slabija nego prethodnih godina.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

wisdom
Kontakt:

Post Postao/la wisdom » 20 jul 2013, 23:55

ArthurBishop je napisao/la:Zulfić u ovoj reprezentaciji, nažalost, nema šta tražiti. Dečko dvoranu tri dana zaredom pogoditi ne može.
Da li si gledao utakmicu protiv Konga? Malo je previše to "nema šta tražiti".

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 jul 2013, 23:58

wisdom je napisao/la:
Da li si gledao utakmicu protiv Konga? Malo je previše to "nema šta tražiti".
Strah I trepet svijeta:Kongo :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.