ma nervira me ba...opet smo izgubili talenta samo takvogAdinjo je napisao/la:
Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde??![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma nervira me ba...opet smo izgubili talenta samo takvogAdinjo je napisao/la:
Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde??![]()
Taj momak koliko ja znam igra za Njemacku.Offside je napisao/la:Ja samo ne znam po kom će principu taj Šovšić igrati za Hrvatsku U-21! Pa nije to neka levatska mlada da igra ko stigne i kako mu se ćefne, gledajući Hrvatsku mladu reprezentaciju u kojoj mjesta nema Vukčević iz Hoffenheima, stvarno ne znam gdje on tu sebe vidi. Pa on je proglašen za jedan od najvećih razočarenja Hnl-a za prošlu polusezonu. Ali eto nek mu je sa srećom, mada mu ovo ne ide na čast.
Zato Pandzu i takve treba zlatnim slovima utefteriti.Adinjo je napisao/la:Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde??Mirza_Hordas je napisao/la:Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako je igro u ovom ciklusu za nasu u-21 onda ima tek pravo za iduci u hr u-21. tako da bi moro za a repku igrat il cekat iduci ciklus.calcio je napisao/la:Sovsic je igrao za BiH U-21 i mislim da nema pravo da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju, samo za seniorsku repku.
Pa ovaj vec igra za nas. Trebao je bit na okupljanju U19 repke, ali bio je neki nesporazum jer je to okupljanje u Medjugorju trebalo bit samo za igrace rodjene 92. godine, a on je rodjen 91. Ali ce bit pozvan sljedeci put.MaliMemo je napisao/la:Evo ga jos jedan mladi igracDamir Čorić
Damir Čorić, je 18-godišnji defanzivni vezni igrač kapiten juniorskog tima berlinske Herthe i mlađih selekcija Njemačke u kojima je nastupao (U 16, U 17, U 18). Sa svojim timom nalazi se na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. U razgovoru izrazio je želju da jednog dana obuče dres A reprezentacije BiH.
(tekst sam preuzeo sa drugog portala)
pa upravo to,može biti zbog ličnih razloga,što ne bi uzeo zbog svoje koristi,jer i dalje ima BiH pasoš..gringo2 je napisao/la:Kakve veze ima to sto je dobio Hrvatsko drzavljanstvo sa repkom?
Pa i ja koji voli ovu zemlju kao oci svoje sad bi rado uzeo i Hrvatsko drzavljanstvo,naravno zbog viza i slicnih stavari....
Sovsic je naravno uzeo pasos kojim se lakse prelaze granice i tu je kraj price...Nidze veze sa repkom....
Pa vec ga valjda skinuli, ako ih je odbio. Evo ti i slika sa kapitenskom trakom ako ne vjerujes:seha je napisao/la:Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Ma vjerujem samo kontam ako je clan cudi me da nije na zvanicnom siteu kod pedantnih njemaca a jbga ako je clan u 18 i ako jos nije preso za nas trebo bi bit tuCartman je napisao/la:Pa vec ga valjda skinuli, ako ih je odbio. Evo ti i slika sa kapitenskom trakom ako ne vjerujes:seha je napisao/la:Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Pa vec je preso. Trebo je sad doc na neki kamp, ali bio je neki nesporazum. Na sljedecem spisku u19 repke on je tu. A znas kako su njemci pedantni, odma se to sklanja.seha je napisao/la:Ma vjerujem samo kontam ako je clan cudi me da nije na zvanicnom siteu kod pedantnih njemaca a jbga ako je clan u 18 i ako jos nije preso za nas trebo bi bit tuCartman je napisao/la:Pa vec ga valjda skinuli, ako ih je odbio. Evo ti i slika sa kapitenskom trakom ako ne vjerujes:seha je napisao/la:Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Bas krenuh to napisatibosanac723 je napisao/la:Haris Seferovic potpisao za Fiorentinu![]()
evo fakat.... nek mu je sa srecom i neka zaigra za nas u buducnostibosanac723 je napisao/la:Haris Seferovic potpisao za Fiorentinu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.