BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 20:41

Adinjo je napisao/la:
Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde?? :) ;)
ma nervira me ba...opet smo izgubili talenta samo takvog :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 26 jan 2010, 22:07

Ja samo ne znam po kom će principu taj Šovšić igrati za Hrvatsku U-21! Pa nije to neka levatska mlada da igra ko stigne i kako mu se ćefne, gledajući Hrvatsku mladu reprezentaciju u kojoj mjesta nema Vukčević iz Hoffenheima, stvarno ne znam gdje on tu sebe vidi. Pa on je proglašen za jedan od najvećih razočarenja Hnl-a za prošlu polusezonu. Ali eto nek mu je sa srećom, mada mu ovo ne ide na čast.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 22:13

Offside je napisao/la:Ja samo ne znam po kom će principu taj Šovšić igrati za Hrvatsku U-21! Pa nije to neka levatska mlada da igra ko stigne i kako mu se ćefne, gledajući Hrvatsku mladu reprezentaciju u kojoj mjesta nema Vukčević iz Hoffenheima, stvarno ne znam gdje on tu sebe vidi. Pa on je proglašen za jedan od najvećih razočarenja Hnl-a za prošlu polusezonu. Ali eto nek mu je sa srećom, mada mu ovo ne ide na čast.
Taj momak koliko ja znam igra za Njemacku.

A koji je uopste izvor za to oko Sovsica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 22:20

Adinjo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.
:evil: :evil: :evil: :evil: :roll:
Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde?? :) ;)
Zato Pandzu i takve treba zlatnim slovima utefteriti.
P.S Eto ima itekako Hercegovaca da se covjek sa njima moze podiciti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2010, 22:24

Sovsic je igrao za BiH U-21 i mislim da nema pravo da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju, samo za seniorsku repku.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 jan 2010, 22:30

calcio je napisao/la:Sovsic je igrao za BiH U-21 i mislim da nema pravo da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju, samo za seniorsku repku.
ako je igro u ovom ciklusu za nasu u-21 onda ima tek pravo za iduci u hr u-21. tako da bi moro za a repku igrat il cekat iduci ciklus.
od iduceg onda ima pravo i to mu je onda i zadnje jer je 90 godiste!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 jan 2010, 12:04

Evo ga jos jedan mladi igrac :arrow: Damir Čorić

Damir Čorić, je 18-godišnji defanzivni vezni igrač kapiten juniorskog tima berlinske Herthe i mlađih selekcija Njemačke u kojima je nastupao (U 16, U 17, U 18). Sa svojim timom nalazi se na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. U razgovoru izrazio je želju da jednog dana obuče dres A reprezentacije BiH.

(tekst sam preuzeo sa drugog portala)

:mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jan 2010, 14:09

MaliMemo je napisao/la:Evo ga jos jedan mladi igrac :arrow: Damir Čorić

Damir Čorić, je 18-godišnji defanzivni vezni igrač kapiten juniorskog tima berlinske Herthe i mlađih selekcija Njemačke u kojima je nastupao (U 16, U 17, U 18). Sa svojim timom nalazi se na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. U razgovoru izrazio je želju da jednog dana obuče dres A reprezentacije BiH.

(tekst sam preuzeo sa drugog portala)

:mrgreen:
Pa ovaj vec igra za nas. Trebao je bit na okupljanju U19 repke, ali bio je neki nesporazum jer je to okupljanje u Medjugorju trebalo bit samo za igrace rodjene 92. godine, a on je rodjen 91. Ali ce bit pozvan sljedeci put. ;)

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 27 jan 2010, 15:08

Za Šovšića nevjerujem,imao sam priliku jednom razgovarati sa njim lično :) i momak se kleo u našu reprezentaciju.
Ne igra za nas jer se posvađao sa levatom Tulićem,to je javna tajna (još neki igrači su imali sukob sa njim).
Malić iz Austrije,Osmanagić isto (mada nemam potvrde za Amera ,ali kako čujem "sa strane").

Tako ja iskreno mislim da Šovšić neće igrati za Hrvate,jedino ako se umeđuvremenu naglo predomislio...baš ću provjeriti,dok budem znao informaciju iz prve ruke javim vam.
it's football day

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 27 jan 2010, 15:49

Kakve veze ima to sto je dobio Hrvatsko drzavljanstvo sa repkom?
Pa i ja koji volim ovu zemlju kao oci svoje sad bi rado uzeo i Hrvatsko drzavljanstvo,naravno zbog viza i slicnih stavari....
Sovsic je naravno uzeo pasos kojim se lakse prelaze granice i tu je kraj price...Nidze veze sa repkom....
Zadnja izmjena: gringo2, dana/u 27 jan 2010, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 27 jan 2010, 15:54

gringo2 je napisao/la:Kakve veze ima to sto je dobio Hrvatsko drzavljanstvo sa repkom?
Pa i ja koji voli ovu zemlju kao oci svoje sad bi rado uzeo i Hrvatsko drzavljanstvo,naravno zbog viza i slicnih stavari....
Sovsic je naravno uzeo pasos kojim se lakse prelaze granice i tu je kraj price...Nidze veze sa repkom....
pa upravo to,može biti zbog ličnih razloga,što ne bi uzeo zbog svoje koristi,jer i dalje ima BiH pasoš..
dok on lično ne kaže da je izabrao hrvatsku(iako on nije hrvat kako neki pišu) onda ok,a ovako samo nagađanja.

Isti slučaj je bio prije mislim 4 godine kada je Osmanagić uzeo pasoš Srbije,ljudi odmah objavili da je sve dogovorio sa selektorom Srbije,da nastupa protiv Rusije,blabla..šta sve nisu pisali... :roll:
it's football day

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 jan 2010, 15:58

Damir Čorić
Kapiten njemačkih selekcija: "Želim igrati samo za BiH"
Damir Čorić, je 18-godišnji defanzivni vezni igrač kapiten juniorskog tima berlinske Herthe i mlađih selekcija Njemačke u kojima je nastupao (U 16, U 17, U 18). Sa svojim timom nalazi se na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. U razgovoru za portal **** izrazio je želju da jednog dana obuče dres A reprezentacije BiH.
Damir Čorić u dresu U 17 reprezentacije Njemačke
Damir Čorić u dresu U 17 reprezentacije Njemačke
Damir je rekao da je fudbal počeo trenirati sa četiri godine i da je prošao sve mlađe selekcije berlinskog sastava. Najčešće igra na poziciji zadnjeg veznog, ali ga trener koristi i na drugim mjestima u defanzivnoj liniji.

On je istakao da je svojim radom i trudom uspio izboriti status kapitena u reprezentativnim selekcijama Njemačke za koje je nastupao. Dodao je da je dobio poziv njemačkog Saveza da razgovara o budućnosti u dresu "elfa", ali je to odbio, jer mu, kako kaže, srce kuca samo za BiH.

"Isto tako, dosta mi je krivo što po Njemačkoj ima dosta nas mladih igrača iz BiH, ali se niko iz Saveza naše zemlje ne brine o nama, što koriste Nijemci i dijele nam pozive. Evo, moj slučaj je samo jedan od primjera", rekao je Čorić.

Istakao je da prati igre naše reprezentacije i da vjeruje da će Safet Sušić odvesti "zmajeve" na veliko takmičenje. Kako kaže, sebe bi volio vidjeti u dresu BiH.

"Napomenuo bih ponovo da moje srce kuca samo za Bosnu i Hercegovinu. I imam zaista veliku želju da zaigram za našu zemlju. Bila bi mi izuzetna čast primiti poziv za nastup za svoju domovinu. Vjerujem da ću svojim radom i zalaganjem doći do toga. Ali ako iz BiH ne pokažu interes za mene, ja ću nažalost biti primoran da igram pod zastavom Njemačke", rekao je Čorić.http://img59.imageshack.us/img59/3388/100127053.jpg
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 jan 2010, 15:49

Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jan 2010, 19:08

seha je napisao/la:Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Pa vec ga valjda skinuli, ako ih je odbio. Evo ti i slika sa kapitenskom trakom ako ne vjerujes: slika

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 jan 2010, 20:17

Cartman je napisao/la:
seha je napisao/la:Jes mi cudno za ovog Corica kako ga nema na stranici od FS Njemacke u selekciji U18 http://www.dfb.de/index.php?id=311715
Pa vec ga valjda skinuli, ako ih je odbio. Evo ti i slika sa kapitenskom trakom ako ne vjerujes: slika
Ma vjerujem samo kontam ako je clan cudi me da nije na zvanicnom siteu kod pedantnih njemaca a jbga ako je clan u 18 i ako jos nije preso za nas trebo bi bit tu :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 28 jan 2010, 23:35

Pricao sam sa Damirom Na Facebooku mali voli Bosnu , kaze da bi sve dao da igra , i da bi izginuo na terenu za bosnu
Evo ovakvi nama trebaju koji vole Bosnu svaka casT!!!!
>>No body likes us but we dont care<<

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jan 2010, 23:42

seha je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ma vjerujem samo kontam ako je clan cudi me da nije na zvanicnom siteu kod pedantnih njemaca a jbga ako je clan u 18 i ako jos nije preso za nas trebo bi bit tu :D
Pa vec je preso. Trebo je sad doc na neki kamp, ali bio je neki nesporazum. Na sljedecem spisku u19 repke on je tu. A znas kako su njemci pedantni, odma se to sklanja.

PS: Koliko stranaca imaju u ekipi. :? Samo me cudi nijedan iz ex-yu.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 29 jan 2010, 15:54

Haris Seferovic potpisao za Fiorentinu :D :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2010, 15:55

bosanac723 je napisao/la:Haris Seferovic potpisao za Fiorentinu :D :D
Bas krenuh to napisati :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 jan 2010, 15:58

bosanac723 je napisao/la:Haris Seferovic potpisao za Fiorentinu :D :D
evo fakat.... nek mu je sa srecom i neka zaigra za nas u buducnosti :)
http://www.fiorentina.it/notizia.asp?IDNotizia=80721

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.