"Klubu gdje si zapoceo svoju profesionalnu kosarkasku karijeru"
"Nikada necemo zaboraviti sta si uradio za nas klub"
Ko koga ovdje laze? Klub u kojem je Teletovic igrao vise ne postoji. Super sve ostalo, samo ne volim propagandu

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Pa slazem se da je Mirza dobrim dijelom Slobodin i tuzlanski i to naravno za zivota. I da je zdrav i ziv jos 100 godinaPupi04 je napisao/la:Za sve je ovo Sloboda, tuzlanska, crveno-crna pa tako i za naseg Mirzu.
Svaka cast na pismu podrske
Mirza je igrao za omladinski pogon Slobode od 2000. do 2004., ovaj klub postoji od 2003. i koliko znam to je bio omladinski pogon Dite ako se ne varam...tuzlak1987 je napisao/la:Pa slazem se da je Mirza dobrim dijelom Slobodin i tuzlanski i to naravno za zivota. I da je zdrav i ziv jos 100 godinaPupi04 je napisao/la:Za sve je ovo Sloboda, tuzlanska, crveno-crna pa tako i za naseg Mirzu.
Svaka cast na pismu podrske
Ja bih isao ali nemam prevozaMortus je napisao/la:evo Krupalija napustio Royal, bice to dobra prilika da uz dobar pristup upisemo pobjedu.
Idel ko gledat tekmu u SA ?
Ja jedva cekam njegov nastup, da vidim od cega je on skovan, mislim da ce nam dosta pomoc'Gifron je napisao/la:Hoce li Nikola Gajic igrati u Sarajevu?
Vidim Royalu otisao Krupalija, covjek koji im je donio dosta bolju igru protiv Sirokog i Sparsa tako da uz Nikolu u timu, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Izgleda da je spreman, cim ga nisu naveli medju povrijedjenim igracima.Nakon što su uspješno apsolvirali po mnogima najteže gostovanje u Ligi 12 u Bileći, košarkaši tuzlanske Slobode sa mnogo samopuzdanja dočekuju derbi u Sarajevu sa Bosna Royal.
Sloboda u 2015. godini igra veoma dobro, a porazi od Širokog i Sparsa su više plod nesretnih okolnosti nego, uslovno rečeno, slabe igre.
Zbog toga je raspoloženje na današnjem šuterskom treningu odlično, a sudeći po “cijepanju mrežice” šuteri u taboru crveno-crnih su u formi.
Dio ekipe je bio i u teretani, a svi, izuzimajući ranije povrijeđene Pilavždića, Grošića i Latifagića, sa nestrpljenjem čekaju utakmicu i žele da se iz Sarajeva vrate neporaženi, jer samo tako zadržavaju dobre šanse da izbore plasman u Ligu6.
ma planirao sam ja da idem kolima i povesti jos nekoga, ali na zalost zbog poslovnih obaveza necu biti mogućnosti. Nema ništa gore kad saznaš da moraš radit i za vikend.TaRgEt_ je napisao/la:Ja bih isao ali nemam prevozaMortus je napisao/la:evo Krupalija napustio Royal, bice to dobra prilika da uz dobar pristup upisemo pobjedu.
Idel ko gledat tekmu u SA ?
Gifron je napisao/la: Izgleda da je spreman, cim ga nisu naveli medju povrijedjenim igracima.
Idalje nista od NikoleVažne su bile utakmice Slobode sa Čelikom, pa sa Građanskim, Mladošću, HEO… Ipak, u raspletu prvenstva utakmica sa Bosna Royalom, koja se igra u subotu u 18h, doima se kao najvažnija.
“Još jedna prekretnica za nas. Pobjeda iz Bileće dobit će na značaju ako pobjedimo Bosnu. Doboro se pripremamo i idemo na pobjedu”, kaže Damir Mulaomerović, trener Slobode.
U ekipi neće biti povrijeđenih Grošića, Latifagića, Pilavdžića i Gajića…
“Momci su zaista dobro radili, raspoloženi smo i nadamo se dobrom rezultatu”, kaže Mulaomerović.
Sloboda je u prvom dijelu sezone bez većih problema savladala Bosna Royal u Mejdanu.
bhbasket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.