Zvjezdan Misimović

ibrakadabra
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:18

smijesni_ste je napisao/la:vala je dojadila vise ova prica o misimovicu bilo pa proslo hajde gotovo je zavrsite vec jednom

Nije ovo ni pocetak ,sta ce da bude.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 01:19

Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 nov 2009, 01:23

[quote="Rz88"]Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.[/quote

Sve je to ok ..

Ali u srijedu ne moze da odigra ni minutu,
a u subotu odigra 90 minuta protiv Nunberga!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:23

Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.
Sve nas to opet vraca na savez.Kad u njemu budu sijedili profesionalce mozda i bude napredka.
Pa ljudi tamo sijedi sve go kriminalac.Koje interesuje samo licni profit.J.E.B.E se njima i za repku i afriku.
Samo daj ti meni,sve go seljak i nesposobnjakovic.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:25

TheManiacs je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.[/quote

Sve je to ok ..

Miske nije bio povrijedjen vec uvrijedjen

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 nov 2009, 01:31

ibrakadabra je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.[/quote

Sve je to ok ..

Miske nije bio povrijedjen vec uvrijedjen

Brate Vidi doktori kazu powrijedjen
Je.biga nece doktori reci eo misimovic nece da igra
poswadjo se sa odredjenim ljudima
zdrav je ko dren..

Savez-ZA SVE SU ONI KRIVI ! :!: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 01:33

Ja sam čuo da je povrijeđen i na tome to ostaje, a što bi to uvrijeđen bio.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:41

Prvo je uvrijedjen od strane cire nakon lisabona,za sve kriv Miske.
Ako je to pravi trener nikada javno netreba napadati i optuzivati igrace jer ako je ko kriv to je on.Kad ekipi ide lose mijenja se trener.Jednom kaze miske je mozak ekipe a vamo on je kriv za sve.Pa nisu ni portugalci vesla sisali.Zatvori misketa i dzeku i nasa repka je tac.A uz to pola nam repke ne igra na svojim prirodnim pozicijama koje igraju u svojim klubovima.A to sto napadamo na portugal sa tri spica,to je isto da zeljo napadne manchestera sa tri spica.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 01:44

koda je sad vazno jel bila povreda ili nije gotovo je baraz se zavrsio i mirna bosna nase je da cekamo kvalifikacije za europsko prvenstvo a ne da prdimo sad ovdje o covjeku mjesec dana

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 01:46

Kako znam , samo je Ćiro rekao da je Miske ima loš dan i to je to. Nije ništa slagao. Nije valjda Miske EMO, pa ga je to toliko pogodilo. Kritike nekad zabole, pitajte Ronaldinha.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:48

smijesni_ste je napisao/la:koda je sad vazno jel bila povreda ili nije gotovo je baraz se zavrsio i mirna bosna nase je da cekamo kvalifikacije za europsko prvenstvo a ne da prdimo sad ovdje o covjeku mjesec dana
I sta tresla se gora rodio se mis,vuk pojeo magarca.
Pa to ce nam se opet desiti u kvalifikacijama,treba savez mijenjati sto rekao osim"ja kad bi usao u savez promijenio bi plocice u wc-u.Pa kad se sve fino poslozi mozemo se necemu nadati ovako uvijek ce nam faliti ono malo.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 01:51

ibrakadabra je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:koda je sad vazno jel bila povreda ili nije gotovo je baraz se zavrsio i mirna bosna nase je da cekamo kvalifikacije za europsko prvenstvo a ne da prdimo sad ovdje o covjeku mjesec dana
I sta tresla se gora rodio se mis,vuk pojeo magarca.
Pa to ce nam se opet desiti u kvalifikacijama,treba savez mijenjati sto rekao osim"ja kad bi usao u savez promijenio bi plocice u wc-u.Pa kad se sve fino poslozi mozemo se necemu nadati ovako uvijek ce nam faliti ono malo.
ma pusti ti osima gdje je bio prije nije se htjeo ni pojavit u BiH nego sad kad smo bili usli u baraz nije se skido sa televizora........a savez se polako cisti evo vidis prvo usanovic sad ce polako i drugi doc nared

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:52

Rz88 je napisao/la:Kako znam , samo je Ćiro rekao da je Miske ima loš dan i to je to. Nije ništa slagao. Nije valjda Miske EMO, pa ga je to toliko pogodilo. Kritike nekad zabole, pitajte Ronaldinha.
Rekao je da miske nije bio na visini zadatka i da je on krivac sto su ona trojica dobila zuta.Da nije njegov dan i da su ga portugalci totalno odsijekli to je mogao vidjeti i laik na televiziji.E pa brate tu je trener da nesto mijenja a on se toga sjetio u 82 minuti.Kasno a u zenici 45 minuta rano.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 01:57

Pa dobro, neki bi se možda i naljutili na to , ali Miske ne bi sigurno. Pa ne bi čovjek izašao pred kamerama pred susret u Zenici i rekao (po nekim slagao) da ne može igrati. Kakav je onda to čovjek koji je slagao sve pred cijelom nacijom. To za mene nije čovjek , to je licemjer, a mislim da Miske nije takav, i da je bio potpuno iskren sa nama,

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 nov 2009, 05:23

Obrisano zadnjih nekoliko postova o Ušketu, nije mu mjesto na ovoj temi, kao ni Selmi Bajrami...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 08:35

ibrakadabra je napisao/la:Slazem se sa Misimovicem u potpunosti,rekao je sve sto nasa javnost nije znala.Na svakom okupljanju reprezentacije se skupi i kunto i panto.Gledao sam jedan nas trening pred estoniju vise je ljudi bilo na travnjaku nego na tribinama.Svak sebi daje za pravo da prilazi igracima i daje im savijete,neki debeljuca hoda po terenu i govori ciri"ja sam rezervisao kucu u JAR pa ti vidi.U sred treninga djeca tih istih debeljuca zaustavljaju igrace da im daju autogram ili da im se potpisu na dres.A na kraju treninga kad igraci krenu prema svlacionicama zaustavljaju ih i daju im savijete kako trebaju da igraju.Pa hotel Hercegovina ulazi i izlazi ko hoce.U jednom momentu dolaze specijalci i u sred hotela pred igracima hapse Hamdiju Abdica Tigra.Imam osijecaj samo sto im u sobu ne ulaze i rove po stvarima,svak sebi daje za pravo da trazi majcu ,dres,trenerku da mogu gace sa guzice bi im uzeli.
Onda avion,umijesto u njemu da bude repka sa strucnim stabom i par ljudi iz saveza.Tu su hamo ,pipa i ostala ekipa.A lisabon ,posebna prica.Brajlovic prosverco pun kofer suhog mesa i sudjuke pa 100 ljudi sazvo na meze i rakiju,a dno dna je kad je na jednom lisabonskom trgu otvorio isti taj kofer i na sred trga reze meze a nasa elita se okupila i mezi.U Zenici nema mijesta u svecanoj lozi za misketa i supica a ima za direktore poreskih uprava,mesara i pjevaljki.Pa ljudi moji zamislite da su u lisabonu rekli C.ronaldu jaro nema mijesta u lozi haj dole na tribine.Nego dingospo sam u svecanoj lozi,on mama i predsijednik fudbalskog saveza i nesmije niko da mu pridje.
Najbolji post na forumu !!!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 08:46

Bob_Rock je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Slazem se sa Misimovicem u potpunosti,rekao je sve sto nasa javnost nije znala.Na svakom okupljanju reprezentacije se skupi i kunto i panto.Gledao sam jedan nas trening pred estoniju vise je ljudi bilo na travnjaku nego na tribinama.Svak sebi daje za pravo da prilazi igracima i daje im savijete,neki debeljuca hoda po terenu i govori ciri"ja sam rezervisao kucu u JAR pa ti vidi.U sred treninga djeca tih istih debeljuca zaustavljaju igrace da im daju autogram ili da im se potpisu na dres.A na kraju treninga kad igraci krenu prema svlacionicama zaustavljaju ih i daju im savijete kako trebaju da igraju.Pa hotel Hercegovina ulazi i izlazi ko hoce.U jednom momentu dolaze specijalci i u sred hotela pred igracima hapse Hamdiju Abdica Tigra.Imam osijecaj samo sto im u sobu ne ulaze i rove po stvarima,svak sebi daje za pravo da trazi majcu ,dres,trenerku da mogu gace sa guzice bi im uzeli.
Onda avion,umijesto u njemu da bude repka sa strucnim stabom i par ljudi iz saveza.Tu su hamo ,pipa i ostala ekipa.A lisabon ,posebna prica.Brajlovic prosverco pun kofer suhog mesa i sudjuke pa 100 ljudi sazvo na meze i rakiju,a dno dna je kad je na jednom lisabonskom trgu otvorio isti taj kofer i na sred trga reze meze a nasa elita se okupila i mezi.U Zenici nema mijesta u svecanoj lozi za misketa i supica a ima za direktore poreskih uprava,mesara i pjevaljki.Pa ljudi moji zamislite da su u lisabonu rekli C.ronaldu jaro nema mijesta u lozi haj dole na tribine.Nego dingospo sam u svecanoj lozi,on mama i predsijednik fudbalskog saveza i nesmije niko da mu pridje.

Uzeo si mi rijec iz usta :mrgreen: :mrgreen: 100% si upravu i sve ovo je nazalost tacno, dok se ne otjeraju gamad iz saveza mi napretka necemo imati nikad!!
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 08:52

Ma nije to samo do saveza ba, sta vam je..To je dio naseg mentaliteta...Pa kod nas covjek koji ima neki privatni posao, ima 5 zaposlenih i mjesecna primanja od 3.000-5.000 km daje sebi za pravo da je gospodar grada, daje sebi za pravo da naredjuje obicnim ljudima na ulici, daje sebi za pravo da ima neka visa prava i povlastice u drustvu, daje sebi za pravo da se osjeca kao neki nadcovjek...

Isti takvi snobovi dodju na trening ili hotel gdje je reprezentacija, povedu svoju djecu + djecu iz komsiluka sa svojim dzipom i dodju na trening, ulijecu na teren, pustaju djecu da rade sta zele i niko nista ne smije da kaze....Daju sebi za pravo da sidzu na teren ili u hotelima naredzuju i Ciri i reprezentaciji sta da rade, pa ko si m... ti sprzim....

Pa dobro je ba vise, ne moze se zivjeti normalno od te gamadi....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 nov 2009, 09:01

ja sam toliko razocaran, nakon sto nismo uspjeli u zenici bio sam tuzan, ali ovo kako se sad osjecam je za neopisati..pa zasto smo toliko prokleti, umjesto da se veselimo tom barazu, da nam ovaj rezultat bude temelj za nove kvalifikacije, mi sad unistavamo i ovo sto imamo.. :| :cry: :cry:
Volim te Bosno!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 nov 2009, 09:30

evo da sad ja hladne glave dam komentar..ovo nam nije trebalo...kako nije sramota ljude u savezu...MUNIBE USANOVICU kako te nije stid zar jedna Selma Bajrami zasluzuje mjesto u svecanoj lozi a nas ponos majstor legenda covjek koji nas je zaduzio sve nije mogo u svecanu lozu da si ti neki munibe patriota da volis ovu zemlju cuj me sad TI bi usto i rekao "MISKE SJEDNI" ...kako vas prvo za to nije sramotaa....tako sam se radovao utakmicama baraza tako sam sanjao te dvije tekme i nema veze sto smo izgubili momci su pokazali kvalitetu i u lisabonu i u zenici gdje su nam falila 4 standardna igracaa..bio sam tuzan poslije tekme i zato nisam puno piso jos uvjek u sebi tugujem, zalim,jos uvijek zamisljam te dvije utakmice nemogu ih preboljet ali ovo sto MISKETU radite SRAMOTA..MISKE neidi ko boga te molim neide majstore nas uz tebe smo ako treba ova lesinare iz saveza cistit ja cu prvi na spisku bit koji ce to uradit...al molim te osttani ....kako smo mi jadna nacija ...vjerujte mi da samo prije 7 dana volio sto sam BOSANAC ..al kad sam sve ovo cuo i procito..zalosno....
SAVEZ NAPOLJEE....DEFINITIVNO... I SVAKI MOJ POST CE OVAKO ZAVRSAVAT.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.