smijesni_ste je napisao/la:vala je dojadila vise ova prica o misimovicu bilo pa proslo hajde gotovo je zavrsite vec jednom
Nije ovo ni pocetak ,sta ce da bude.
smijesni_ste je napisao/la:vala je dojadila vise ova prica o misimovicu bilo pa proslo hajde gotovo je zavrsite vec jednom
Sve nas to opet vraca na savez.Kad u njemu budu sijedili profesionalce mozda i bude napredka.Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.
Miske nije bio povrijedjen vec uvrijedjenTheManiacs je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.[/quote
Sve je to ok ..
Ali u srijedu ne moze da odigra ni minutu,
a u subotu odigra 90 minuta protiv Nunberga!
ibrakadabra je napisao/la:Miske nije bio povrijedjen vec uvrijedjenTheManiacs je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Tako ti je kako je. U nas narod još gleda na prošlost. Desilo se što se desilo, oprostiti da, zaboraviti ne, ali prestati uvijek misliti samo u negativnom konteksu na to. Ako želimo naprijed uz Božiju pomoć ići ćemo naprijed. Malo profesionalnosti neće nikome škoditi, ali da su tako na teren ulazili je sramotno. Ako je to istina, potpuno opravdavam Misketa. Okej, u vezi utakmice sa Portugal, i sam Veh je rekao da je došao ozljeđen sa priprema odnosno te kao utakmice. Neće valjda jedan Veh da laže radi te neke nepostojeće ozljede. Ja vjerujem Misketu , a ne nekim drugim koji pokušavaju da pljuju po njemu. Što nisu pljuvali nakon njegovih golova i asistencija već su skakali od sreće.[/quote
Sve je to ok ..
Ali u srijedu ne moze da odigra ni minutu,
a u subotu odigra 90 minuta protiv Nunberga!
I sta tresla se gora rodio se mis,vuk pojeo magarca.smijesni_ste je napisao/la:koda je sad vazno jel bila povreda ili nije gotovo je baraz se zavrsio i mirna bosna nase je da cekamo kvalifikacije za europsko prvenstvo a ne da prdimo sad ovdje o covjeku mjesec dana
ma pusti ti osima gdje je bio prije nije se htjeo ni pojavit u BiH nego sad kad smo bili usli u baraz nije se skido sa televizora........a savez se polako cisti evo vidis prvo usanovic sad ce polako i drugi doc naredibrakadabra je napisao/la:I sta tresla se gora rodio se mis,vuk pojeo magarca.smijesni_ste je napisao/la:koda je sad vazno jel bila povreda ili nije gotovo je baraz se zavrsio i mirna bosna nase je da cekamo kvalifikacije za europsko prvenstvo a ne da prdimo sad ovdje o covjeku mjesec dana
Pa to ce nam se opet desiti u kvalifikacijama,treba savez mijenjati sto rekao osim"ja kad bi usao u savez promijenio bi plocice u wc-u.Pa kad se sve fino poslozi mozemo se necemu nadati ovako uvijek ce nam faliti ono malo.
Rekao je da miske nije bio na visini zadatka i da je on krivac sto su ona trojica dobila zuta.Da nije njegov dan i da su ga portugalci totalno odsijekli to je mogao vidjeti i laik na televiziji.E pa brate tu je trener da nesto mijenja a on se toga sjetio u 82 minuti.Kasno a u zenici 45 minuta rano.Rz88 je napisao/la:Kako znam , samo je Ćiro rekao da je Miske ima loš dan i to je to. Nije ništa slagao. Nije valjda Miske EMO, pa ga je to toliko pogodilo. Kritike nekad zabole, pitajte Ronaldinha.
Najbolji post na forumu !!!!ibrakadabra je napisao/la:Slazem se sa Misimovicem u potpunosti,rekao je sve sto nasa javnost nije znala.Na svakom okupljanju reprezentacije se skupi i kunto i panto.Gledao sam jedan nas trening pred estoniju vise je ljudi bilo na travnjaku nego na tribinama.Svak sebi daje za pravo da prilazi igracima i daje im savijete,neki debeljuca hoda po terenu i govori ciri"ja sam rezervisao kucu u JAR pa ti vidi.U sred treninga djeca tih istih debeljuca zaustavljaju igrace da im daju autogram ili da im se potpisu na dres.A na kraju treninga kad igraci krenu prema svlacionicama zaustavljaju ih i daju im savijete kako trebaju da igraju.Pa hotel Hercegovina ulazi i izlazi ko hoce.U jednom momentu dolaze specijalci i u sred hotela pred igracima hapse Hamdiju Abdica Tigra.Imam osijecaj samo sto im u sobu ne ulaze i rove po stvarima,svak sebi daje za pravo da trazi majcu ,dres,trenerku da mogu gace sa guzice bi im uzeli.
Onda avion,umijesto u njemu da bude repka sa strucnim stabom i par ljudi iz saveza.Tu su hamo ,pipa i ostala ekipa.A lisabon ,posebna prica.Brajlovic prosverco pun kofer suhog mesa i sudjuke pa 100 ljudi sazvo na meze i rakiju,a dno dna je kad je na jednom lisabonskom trgu otvorio isti taj kofer i na sred trga reze meze a nasa elita se okupila i mezi.U Zenici nema mijesta u svecanoj lozi za misketa i supica a ima za direktore poreskih uprava,mesara i pjevaljki.Pa ljudi moji zamislite da su u lisabonu rekli C.ronaldu jaro nema mijesta u lozi haj dole na tribine.Nego dingospo sam u svecanoj lozi,on mama i predsijednik fudbalskog saveza i nesmije niko da mu pridje.
Bob_Rock je napisao/la:ibrakadabra je napisao/la:Slazem se sa Misimovicem u potpunosti,rekao je sve sto nasa javnost nije znala.Na svakom okupljanju reprezentacije se skupi i kunto i panto.Gledao sam jedan nas trening pred estoniju vise je ljudi bilo na travnjaku nego na tribinama.Svak sebi daje za pravo da prilazi igracima i daje im savijete,neki debeljuca hoda po terenu i govori ciri"ja sam rezervisao kucu u JAR pa ti vidi.U sred treninga djeca tih istih debeljuca zaustavljaju igrace da im daju autogram ili da im se potpisu na dres.A na kraju treninga kad igraci krenu prema svlacionicama zaustavljaju ih i daju im savijete kako trebaju da igraju.Pa hotel Hercegovina ulazi i izlazi ko hoce.U jednom momentu dolaze specijalci i u sred hotela pred igracima hapse Hamdiju Abdica Tigra.Imam osijecaj samo sto im u sobu ne ulaze i rove po stvarima,svak sebi daje za pravo da trazi majcu ,dres,trenerku da mogu gace sa guzice bi im uzeli.
Onda avion,umijesto u njemu da bude repka sa strucnim stabom i par ljudi iz saveza.Tu su hamo ,pipa i ostala ekipa.A lisabon ,posebna prica.Brajlovic prosverco pun kofer suhog mesa i sudjuke pa 100 ljudi sazvo na meze i rakiju,a dno dna je kad je na jednom lisabonskom trgu otvorio isti taj kofer i na sred trga reze meze a nasa elita se okupila i mezi.U Zenici nema mijesta u svecanoj lozi za misketa i supica a ima za direktore poreskih uprava,mesara i pjevaljki.Pa ljudi moji zamislite da su u lisabonu rekli C.ronaldu jaro nema mijesta u lozi haj dole na tribine.Nego dingospo sam u svecanoj lozi,on mama i predsijednik fudbalskog saveza i nesmije niko da mu pridje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.