Mirko je napisao/la:Mrzis Srbe, Hrvate, hriscane... Tvoja stvar i tvoje pravo...
Ne, već četnike i ustaše. Velika razlika. Spinuj, vidim da ti je to jača strana. Ok, pretjerujem. Nije jača strana, ali jeste nešto što konstantno radiš. Nastavi, uveseljavaš me.
Mirko je napisao/la:E' sada u takvom odnosu ljutiti se/prebacivati/ne shvatati sto ti Srbi/Hrvati podrzavaju iskljucivo Srbiju/Hrvatsku - zar to nije za uputu strucnom licu
Ne razumijem. Gdje sam ja to napisao?

Smijem se tvojim i Alanovim kvaziargumentima o kilometrima i pripadnosti. Ništa više. Vi ste oni koji ne dozvoljavaju (jbt, čovjek bi rekao da ste nešto u stanju dozvoliti ili ne dozvoliti

) navijanje za strane klubove, a vi navijate za jedan takav. Ništa drugo ja nisam rekao, dovoljno vas dvojica govorite o sebi i svojim stavovima.
Mirko je napisao/la:A ocekivati da ti Srbi/Hrvati u takvom odnosu budu mazohisti, moze se podvesti samo pod pojam bezobrazluk...
Realno, u Bosni i Hercegovini su samo Bošnjaci mazohisti. Da se ne lažemo. Jedino Bošnjaci imaju jednu državu (Bosnu i Hercegovinu), dok je ostalim to rezervna država. Dakle, ako ćeš o mazohizmu i mazohistima, pogrešno si adresirao.
Mirko je napisao/la:A i ovo cetnistvo/ustastvo ti je tralalala-prica...
Naravno, a Zemlja je ravna ploča.
Mirko je napisao/la:Moji preci su se borili protiv Ferdinanda, fon Hecendorfa, Hitlera, Bemea, dok im vi podizete spomenike...
Ne znam šta bih ti rekao na ovo. Znam,

.
Shadows je napisao/la:Sta ti pises rodjace.....cuj navijanje za Partizan cetnistvo.....
Kako objašnjavaš parole koje Grobari i Delije ističu u čast ratnim zločincima? Je l' to veličanje četničkog pokreta? Je li to podrška fudbalu ili Miloševićevoj ideologiji koja NIKAD neće izumrijeti? Dakle, svako u čije ime govore tribine i ko nema svoje ja, tj. ko podržava skandiranja ratnim zločincima (nebitno da l' su isti pripadnici jednog, drugog ili trećeg naroda), diskvalifikovao je samog sebe iz diskusije o fudbalu, a (nehotično) gurnuo o političko-istrebljivačke vode.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”