Ma ima i za to rješenje, dajemo dupla imena, tipa Tino Sven. Eto kod mene može biti Avdija CicanCartman je napisao/la:Sta cemo ako zaigra Cican za nas, ko ce tu odgovornost preuzet.![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma ima i za to rješenje, dajemo dupla imena, tipa Tino Sven. Eto kod mene može biti Avdija CicanCartman je napisao/la:Sta cemo ako zaigra Cican za nas, ko ce tu odgovornost preuzet.![]()
E stvarno si nasao andjela ako ti zena na to pristane.NoName je napisao/la:Ma ima i za to rješenje, dajemo dupla imena, tipa Tino Sven. Eto kod mene može biti Avdija CicanCartman je napisao/la:Sta cemo ako zaigra Cican za nas, ko ce tu odgovornost preuzet.![]()
Sreća nisam u Norveškoj, kod nas još nije ta vrsta demokracijeCartman je napisao/la:E stvarno si nasao andjela ako ti zena na to pristane.NoName je napisao/la:Ma ima i za to rješenje, dajemo dupla imena, tipa Tino Sven. Eto kod mene može biti Avdija CicanCartman je napisao/la:Sta cemo ako zaigra Cican za nas, ko ce tu odgovornost preuzet.![]()
Normalno da ce poceti, em sto nam je donio super vaznu pobjedu protiv Izraela, em sto je standardan u klubu i zabija, em sto mu je konkurent za poziciju u repki navijac Werdera...KenoRob je napisao/la:mora poceti na krilu u Belgiji
Igrao bi Kvrzic.Papastathopoulos je napisao/la:Normalno da ce poceti, em sto nam je donio super vaznu pobjedu protiv Izraela, em sto je standardan u klubu i zabija, em sto mu je konkurent za poziciju u repki navijac Werdera...KenoRob je napisao/la:mora poceti na krilu u Belgiji
Da je i Pape selektor, vjerujem da bi donio ispravnu odluku...
Bravo majstore, ovaj igrac mi je strasno drag...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.