Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Jel neko slučajno prati Arsenalov forum? Šta oni pričaju? 
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
pratim ja njihov forum i ljudi su odusevljeni sa spahicem.. i misle da je to gotova stvar i da ce potpisati.. sinoc cu svi gledali tekmu prodiv bordoa jer su mislili da ce spahic igrati...Alucard je napisao/la:Jel neko slučajno prati Arsenalov forum? Šta oni pričaju?
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
To je dobro,kad navijaci prime igraca.Samo jos da njihov klub izvadi milione gotovo.adnan_hzsa je napisao/la:pratim ja njihov forum i ljudi su odusevljeni sa spahicem.. i misle da je to gotova stvar i da ce potpisati.. sinoc cu svi gledali tekmu prodiv bordoa jer su mislili da ce spahic igrati...Alucard je napisao/la:Jel neko slučajno prati Arsenalov forum? Šta oni pričaju?
Volim slusat Spahica, jer ima sta rec i ima vokabular. A ne kad pojedini pocnu "ovaj, onaj, dakle, tako da". Svaka cast za intervju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hvala na informacijiadnan_hzsa je napisao/la:pratim ja njihov forum i ljudi su odusevljeni sa spahicem.. i misle da je to gotova stvar i da ce potpisati.. sinoc cu svi gledali tekmu prodiv bordoa jer su mislili da ce spahic igrati...Alucard je napisao/la:Jel neko slučajno prati Arsenalov forum? Šta oni pričaju?
ccc....... pogledaj te intervju sa Spahicem....
Da, jesmo i ?Edvin_Mg je napisao/la:ccc....... pogledaj te intervju sa Spahicem....
Pa ako je istina da prelazi u Arsenal onda je sigurno dobio naređenje od Wengera da šuti o svemu dok se posao ne završi. Jednostavno Wenger je takav čovjek, voli držati sve u tajnosti dok ne bude 100% sigurno. 
Samo da ne baxuzirate transfer ,kao sam Dzekom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Spaha zaslužuje da igra u velikom klubu i nadam se da će se ovi pregovori završiti na najbolji način i da će Spaha zaigrati u Arsenalu.
Prvo kolo Liverpool-Arsenal
)))
Pod prvo : Sretno u Arsenalu Emire 
Drugo : Trazi smjenu Susica, jer vidis sam da covjek nepoznaje nit taktiku nit tim...
Drugo : Trazi smjenu Susica, jer vidis sam da covjek nepoznaje nit taktiku nit tim...
BLUE NATION.
Jarane nije jos presao u ArsenalJaydoo82 je napisao/la:Pod prvo : Sretno u Arsenalu Emire
- Los*Blancos
- Kontakt:
Spahic ako predje u Arsenal, ja ode na Tibet provest cu tamo 7 godina

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
spremi kofere jarane, spaha je spremijo svojeLos*Blancos je napisao/la:Spahic ako predje u Arsenal, ja ode na Tibet provest cu tamo 7 godina![]()
BLUE NATION.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Samo cekam oficccc..onda se spremam za Tibet

- The PUNISHER
- Kontakt:
Spahic je meni licno najdrazi igrac u nasoj reprezentaciji i mislim da bi bilo sjajno da predje u Arsenal jer bi svoju igru podigao na jos bolji nivo,....
"mes que un club"
i ima li ista od svega ovoga? ima skoro pa sedmicu dana spahu niko vise i ne spominje, sve mi se cini da ce na kraju ostati u monte.. kako li se vec pise
;/
;/
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- The PUNISHER
- Kontakt:
Pa valjda ce biti nesto,...a i ako ne bude nema veze,bitno je da Spaha i dalje pruza dobre partije,....
A kaze se Montpellier

A kaze se Montpellier
"mes que un club"
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ma neka Spahic bjezi iz ove Monpapeljere
najbolje su mu godine za stopera 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, al87, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, Argentina, Beduin, BordoArmy88, COYGBiH, denza, edvaE2, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, GIBRA, hm59, hujdur007, inzomni, Jet2Holiday, Kajkutenjoyer, KarlMarx, kladionicar30, kolezeljovac, Konzerva, Majstorinho, Micron, moreno123, myself, Proximic, RacioEmocionalan, RaymondRed, s4mke, Serha, Sheyi, UtdBiH21, Venom, xinxee, zikerrz21 i 333 gosta.