Ne navijam ni za koga u ovoj grupi, al navijam za uzbuđenja kao u grupi A, pa šta bude
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
To smo već znali, ali repetitio est mater studiorum
Ne navijam ni za koga u ovoj grupi, al navijam za uzbuđenja kao u grupi A, pa šta bude
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo da ne razbijaju po Mostaru ako ispadnu, nije im babovina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Samo da ne razbijaju po Mostaru ako ispadnu, nije im babovina.
Druže, to će se desiti kad-tad, tako da, to je neizbježno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma neće, ne igraju s Turskom, jedino, ako se ne pojave sada simpatizeri Španije ili Italije, o majko moja, do čega je ovaj svijet došao 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Titova-Juga je napisao/la:
Europske prvake Španjolce Hrvatska i Italija mogu izbaciti samo u slučaju da obje ostvare pobjede u posljednjem kolu.
Nadam se tome ishodu
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa da nije tvoja možda?Elegant je napisao/la:Samo da ne razbijaju po Mostaru ako ispadnu, nije im babovina.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Kakav je bio posjed lopte na utakmici Hrv - Italija?
Eto jel moguće da imate takve komplekse?

52 - 48 u korist ItalijeKralj_Tvrtko je napisao/la:Kakav je bio posjed lopte na utakmici Hrv - Italija?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje se kod nas ima kupiti vel'ka zastava Španije ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji q će ti to? u Španskoj AmbasadiHigh je napisao/la:Gdje se kod nas ima kupiti vel'ka zastava Španije ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pazi sad reakcije. 
Otkud ti to??!bekicamir je napisao/la:
Valdes,juan fran,martinez,albiol,ramos,busquets,cazorla,navas,pedro,mata,Llorente!
Inače, Wolfgang Stark sudi meč.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

VEČERAS HRVATI PAKUJU KOFERE
Mada iskreno,dobra je Hrvatska ima šansi za prolaz,samo radi ovih naših selj*ka ne bih volio da prođu tip.Mostar,Široki,Livno,Orašje i sl.
PRESTANI DA MRZIŠ SVOJU ZEMLJU HAJVANU
Joj ovog zumbula 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Malo tezi trening za Spaniju

onaj nikola nikic katastrofa covjek , pa ni jedan jedini nije par pogodio hahahah joj ludog lika hahaha 
Znači zbog huligana koji prave nered u BiH zbog susjedne reprezentacije, treba Hrvatsku mrzit i nadat se njenom porazu. Znači uvijek treba biti protiv igrača, bilo koje reprezentacije, čim ta repka ima neke huligane koji zbog nje prave nerede. A na one normalne navijače i igrače koji s tim nemaju nikakve veze ne treba ni mislit. Da vam pravo kažem meni se to gadi. Dugo nisam htio ovo komentarisat, ali sad sam morao. Protiv države u kojoj živiš ne bi trebalo navijat, jer onda tu nešto ne štima, ali ako se navija za drugu repku ovako onda ok. A što je neko vezan za tu reprezentaciju, to sad ne ulazim. Uvijek pravo izbora, ali onda ne treba pravit nerede u kojoj živiš. Al to nije tema, neg sam samo na ovo gore reagovao, na ove izljeve mržnje. Umjesto da se ovde napravi prvi korak da se mržnja prevaziđe, ona se ovde još širi, a još ovde većina mladi ljudi. I na čemu onda BiH gradit???
A što se tiče raspleta u grupi, bit će super, super uzbudljivo, nakon što nam je grupa A ponudila onako triler završnicu onda i sutra (kao i večeras uostalom) možemo mnogo uzbuđenja očekivat.
A što se tiče raspleta u grupi, bit će super, super uzbudljivo, nakon što nam je grupa A ponudila onako triler završnicu onda i sutra (kao i večeras uostalom) možemo mnogo uzbuđenja očekivat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Spanija nije ni na 60% one sa zadnjeg SP , tako da lahko moze biti i X , ako smo mi mogli osim onda u Zenici uvjek parirati solidno onda moze i hrvatska.
A Italija ce tesko ( mozda u drugom poluvremnu 1-0) pobjediti Irsku jer im je Trapatoni trener nece da bude optuzen da je pustio svojima , tako da su puno vece sanse da prodje hrvatska jer prvo i sami odlucuju a i irci hoce da makar nesta pozitivno ostvare na EP.
A Italija ce tesko ( mozda u drugom poluvremnu 1-0) pobjediti Irsku jer im je Trapatoni trener nece da bude optuzen da je pustio svojima , tako da su puno vece sanse da prodje hrvatska jer prvo i sami odlucuju a i irci hoce da makar nesta pozitivno ostvare na EP.
Ne pakuju, gadno si se zajebaoTuzla950 je napisao/la:
VEČERAS HRVATI PAKUJU KOFERE![]()
niko ne pakuje kofere veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.