Dešava se isto kao prošle godine, kad je Amar'e bio povrijeđen. Igraju pravo dobro. A kad se on vrati, krenuće pad, jer se očigledno ne uklapa u koncepciju. Ako su pametni u Knicksima, napraviće neki kvalitetan trade sa njim, a ako ne uspiju, vrlo lako bi mu mogla slijediti klupa.STEVEN je napisao/la:Kakva prva cetvrtina Mela, 19 poena, 8/9 sut iz igre za vodstvo od 12 razlike za Knickse.
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ja sam davno rekao da me baš zanima kako će to sve izgledat kad se vrati amare, ali nema šanse da on sjedi na klupi.
fazon je što dosta forumaša misli da bi moglo krenut nizbrdo kad se on vrati zbog, ajmo reć, egoizma... ali moguće je da knicksi zaigraju još bolje njegovim povratkom.
felton - brewer/kidd - anthony - amare - chandler
izgleda fantastično, ali to je samo na papiru tako
fazon je što dosta forumaša misli da bi moglo krenut nizbrdo kad se on vrati zbog, ajmo reć, egoizma... ali moguće je da knicksi zaigraju još bolje njegovim povratkom.
felton - brewer/kidd - anthony - amare - chandler
izgleda fantastično, ali to je samo na papiru tako
Što se ne igra sutra, zna li neko (da ne googlam)?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Uz Amarea možemo biti samo bolji, nikako gori. Živi bili pa vidjeli.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu Knicksi itekako biti gori sa Amareom u petorci. Covjek jednostavno ne zna igrati odbranu, a nije neki talenat ni na skoku. Recimo idealno bi bilo da ulazi sa klupe ali se to nece desit jer ga placaju previse da bi to bio slucaj.Carlo je napisao/la:Uz Amarea možemo biti samo bolji, nikako gori. Živi bili pa vidjeli.
Ne znam brate. Neki su govorili da Carmelo ne zna igrati odbranu, a gledaj šta sada radi u odbrani. Mnogi zaboravljaju da je Amare radio s Dream Shakeom skoro tri sedmice + je Hakeem dolazio u NY da radi još jednu sedmicu s njim, Chandlerom i Carmelom.Donnie Darko je napisao/la:Mogu Knicksi itekako biti gori sa Amareom u petorci. Covjek jednostavno ne zna igrati odbranu, a nije neki talenat ni na skoku. Recimo idealno bi bilo da ulazi sa klupe ali se to nece desit jer ga placaju previse da bi to bio slucaj.Carlo je napisao/la:Uz Amarea možemo biti samo bolji, nikako gori. Živi bili pa vidjeli.
Amare je pokazao napredak u jedinoj utakmici koju je odigrao za Knickse u predsezoni kada je u nekih dvadesetak minuta ubacio petnaestak poena (da, igrao je zajedno s Carmelom u petorci) uz šut preko 70%.
Upravo sada mnogi podcjenjuju Amarea kao što su podcjenjivali Knickse. Samo bih spomenuo kvazistručnjake poput Barkleya i Bowena koji su rekli da Knicksi nemaju nikakve šanse, te da su Netsi najbolji tim u NYu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Carmelo je uvijek bio samo lijen, i nije se trudio u odbrani. Amare takodjer, samo sto plus nikada nije ni znao igrati odbranu. Jednostavno ga nikada nisu naucili. Cisto sumnjam da je to uspio hakeem za tri sedmice, te da ce Amare poslije 10 godina u ligi zaigrati neku neku iole kvalitetnu odbranu.
Ma Amari ima 30 godina.
za 10 godina nije naucio igrati odbranu(nije zelio) nece ni sada
ono da ne mozes starog kera naucit novim trikovima
i Melo i STAT zele/trebaju loptu u svojim rukama
idealno bi bilo da kao sto @Wolwerin kaze da bude 6 igrac.
gdje ne bi previse vremena provodio sa Melom na parketu , gdje bi kada udje vrtio pick and roll sa Feltonom i slicno
igra ne bi trpila dok je Melo na klupi , a ne bi trpio ni Melo na parketu kad igra
a vidjet cemo
do sada nije najbolje funkcionisalo
za 10 godina nije naucio igrati odbranu(nije zelio) nece ni sada
ono da ne mozes starog kera naucit novim trikovima
i Melo i STAT zele/trebaju loptu u svojim rukama
idealno bi bilo da kao sto @Wolwerin kaze da bude 6 igrac.
gdje ne bi previse vremena provodio sa Melom na parketu , gdje bi kada udje vrtio pick and roll sa Feltonom i slicno
igra ne bi trpila dok je Melo na klupi , a ne bi trpio ni Melo na parketu kad igra
a vidjet cemo
do sada nije najbolje funkcionisalo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije funkcionisalo, vidjećemo hoće li. Ja vjerujem i nadam se da hoće.
mi vama gasola, vi nama amarea i svi zadovoljni 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Amare jeste mladji (2 god), ali ima istoriju sa ozljedama, Gasol ima puno vise skill-a , a nije opterecen statustikom i time da nije u centru paznje.KK_Bosna je napisao/la:mi vama gasola, vi nama amarea i svi zadovoljni
Mozda zna igru sa Nashom , ali sta onda uraditi sa Howardom , prioritet je da on bude zadovoljan pa da produzi ugovor , prema tome ja nebi rizikovao da Howardu padne statistika , samo bi mu nabavio 2 trenera samo za slobodna
mislim da gospodin iz tvog nicka nema bas toliko vremna da ceka howarda do 30. godine da sazri kao igracKobe Bryant je napisao/la:Amare jeste mladji (2 god), ali ima istoriju sa ozljedama, Gasol ima puno vise skill-a , a nije opterecen statustikom i time da nije u centru paznje.KK_Bosna je napisao/la:mi vama gasola, vi nama amarea i svi zadovoljni
Mozda zna igru sa Nashom , ali sta onda uraditi sa Howardom , prioritet je da on bude zadovoljan pa da produzi ugovor , prema tome ja nebi rizikovao da Howardu padne statistika , samo bi mu nabavio 2 trenera samo za slobodna
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ne bih dao Amarea za Gasola nema šanse, a i siguran sam da to ne bi nikad učinili Glunwald i Woodson.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj prekuc'o

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
108 suteva za 38 minuta
koji motherfucker , u minuti dvije trice pucao u prosjeku.
vole Ameri prodati vijest
aj čovjeku nek se ispuca pa ćemo ga u novine stavit.
vjerovatno je još igrao protiv neke obalne ekipe
igra li anthony davis večeras?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ima i tvoja mjesta, ali Phoenix sa jos boljim krilnim igracima i mladjim Nashom nije mogao ni do finalaKK_Bosna je napisao/la:
mislim da gospodin iz tvog nicka nema bas toliko vremna da ceka howarda do 30. godine da sazri kao igrac
Raul_64 je napisao/la:108 suteva za 38 minuta
Spanci su Rubia ,jer je zabio 50+nekoj djeci od 14 godina
Ovaj momak je zabio najmanje15 trica preko ruke covjeku
Jesi siguran ? pitaj Boga protiv koga je igrao.lumani je napisao/la:Ovaj momak je zabio najmanje15 trica preko ruke covjeku
3 suta u minuti , znaci svaki ebeni napad je on potezao sut..
strasno..
- Donnie Darko
- Kontakt:
71 trica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.