mora se to i zalit kasnijeKaunas je napisao/la:Izljevaju plocuemir_ je napisao/la:Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
To je taj daaaaaaaaaaaaaan
Ubit cemo sve bogove u njimaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ubit cemo sve bogove u njimaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Teško ribu u vodunedim93 je napisao/la:mora se to i zalit kasnijeKaunas je napisao/la:Izljevaju plocuemir_ je napisao/la:Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rob do bagro
- Kontakt:
INAT SILAN BOSANSKI !!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jos 13 sati aaaa
@Otelo jesi li se naspavao
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ajmooo Zmajevi, ajmo BIH.... Nikad docekat utakmicu, pa od neke nervoze samo jedem... 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ma ne mozes se naspavati nikako, vjerovano bih da je neki drugi dan sada bio mrtvav umoran ali ovakoKaunas je napisao/la:Jos 13 sati aaaa![]()
Danas ce Argentinci da se
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- 1988risha
- Kontakt:
Leg'o sam u pola 4,gled'o malo one Japance,i opet se rano probudim,fkt je ovo tesko iscekivanje
Znam samo da ce mi u 00:00 h postati hladno i da ću se trest k'o bugarska skupština
Sretno Zmajevi,kako fudbalerima tako i rukometašima

Znam samo da ce mi u 00:00 h postati hladno i da ću se trest k'o bugarska skupština
Sretno Zmajevi,kako fudbalerima tako i rukometašima
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
IndependenT
- Kontakt:
Gled'o tekmu Obala-Japan i legnem čim je se završila,uvijek se budim oko 12h,a sad u 10 ...
Idemo ludo idemo jakoo! Volim te Booosnoooooooo
Idemo ludo idemo jakoo! Volim te Booosnoooooooo
rob do bagro je napisao/la:

vecers cemo im yebat znanje
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Evo ja se prosetao ovdje u Becu, sreo vec 5-6 nasih u dresovima.... Joj koja NERVOZA!!!! HAJMOOOOO MOMCIIII
Jučer sam bio hladan kao špricer, a danas se već nervoza uvlači pod kožu. Ne mogu dočekati ponoć i intoniranje naše himne na najpoznatijem brazilskom stadionu. Kako će to biti emotivan trenutak za sve nas koji nosimo reprezentaciju u srcu.
Pokušat ću prekratiti vrijeme rukometom do početka susreta. Nadam se da će poslije meča biti slavljenička atmosfera, spavanja nema kako god okreneš pa se bolje radovati pozitivnom ishodu. 
Nikad dočekati utakimcu,trema lagano uzima maha.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
svi smo plakali, kad volimo ovu zemlju i ove momke u pmHead je napisao/la:Isplaka se ko piicka poslije ovog dokumentarca
4-IN-A-ROW
citavo vrijeme sam bio hladan k´o spricer, sve dok se ne zayebah i pogledah bahin dokumentarac.Claus je napisao/la:Jučer sam bio hladan kao špricer
ono mi nije trebalo. kuknjava
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
nisu Argentinci svjesni da mi nemamo ni jedan poraz na svjetskim prvenstvima

Pustiću sunce da topi ljubav!
Link?Head je napisao/la:Isplaka se ko piicka poslije ovog dokumentarca
Ja te volim, volim Željo..
Ima na nekoj od prethodnih stranagio10 je napisao/la:Link?Head je napisao/la:Isplaka se ko piicka poslije ovog dokumentarca
15.10.2013.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.