Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ima li neko blizu RGGF fakulteta da slika konačnu listu primljenih na građevini? Bio bi jako zahvalan.
-
- Kontakt:
Ko nije bio na masinskom fakultetu u Tuzli, taj ne zna sta znaci " bit naguzen " 
jos moram dodat za onu komediju u vezi prijemnog na medicinskom fakultetu .. ako ne naucimo i ne polozimo prijemni, pravimo proteste

jos moram dodat za onu komediju u vezi prijemnog na medicinskom fakultetu .. ako ne naucimo i ne polozimo prijemni, pravimo proteste

Sta su sad odgodili za septembar prijemni hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mamini i tatini, to od rodjenja ima sve najskuplje. Sada roditelji ne mogu da podnesu kako su im djeca pala ispit jer su oni najbolji
Na tom fakultetu postoje ljudi koji u 5 godine ne padnu niti jednu parcijalu ili ljudi koji poloze najtezi ispit, a da nisu razradili onu knjigu iz koje uci. Knjiga kao nova ..

Na tom fakultetu postoje ljudi koji u 5 godine ne padnu niti jednu parcijalu ili ljudi koji poloze najtezi ispit, a da nisu razradili onu knjigu iz koje uci. Knjiga kao nova ..
imal' ko ovdje da je na masinstvu u sarajevu ? 

Kaže nisu dali u informator to što je bilo na prijemnom 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto kao kada bi ovi sto rade zadatke rekli niste nam dali zadatke iz zbirke iz koje smo mi vjezbaliDex je napisao/la:Kaže nisu dali u informator to što je bilo na prijemnom

-
- Kontakt:
Ljencuge, misle svi za doktora. Ja zbog ne ucenja u srednjoj sam cijelu matematiku uzduz i poprijeko presao za prijemni, a oni bi 20 strana da nauce. Mrs !
A dobro, a sto onda prodaju taj informator ako je vec tako?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
To ti je ono poput, znao sam sve, a profesor me obori, kukala mu majka.Jednostavno drugačije formulisana pitanje, generaciju interpretatora je šutnulo na dno.Al nije da nismo navikli 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Au kad bi znao sta se desava na UNTZ trenutno je glavni cilj postavit svoje poslusnike, nedavno su to i na PMFu uspjeli iako su stavili sposobnog covjeka opet to nije uredu, tehnicki fakulteti se tome opisru trenutno.Sveti je napisao/la:Pa imal' ovde ista da ne Ide stranackim vodama Allahu mili
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Prije 2 godine se ucilo iz sarajevskog i tuzlanskog informatora i bio je prijemni bas onaj da se vidi jel ko za doktora ili nije, a sad je poo tome isto bilo. Medjutim prosle godine se ucilo iz novog tuzlanskog informatora, gdje je prijemni bio ko upis u osnovnu, 300 ljudi se upisalo bog te .. Sad su se mamlazi zaletili pa najlakse ucili, pa im krivo sto im bio " tezak " test .. A informatore valjda uzimaju u kopirnicama.uschtipak je napisao/la:A dobro, a sto onda prodaju taj informator ako je vec tako?
Potpuno podrzavam reformu prijemnih ispita za fakultet ali isto tako i obrazovanje u osnovnim skolama a pogotovo u srednjim to mora pratiti jer ponekad nije do osobe koja polaze ispit nego do katastrofalnog nacina obrazovanja u srednjim skolama, pogotovo kada predmete vezane za medicinu predaju stari profesori koji su caseve drzali mojim roditeljima i to na isti nacin kao i meni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Podrzavate ove reforme? Hmm
Oni su najveci pakasi, neka nam bar dadnu preporucenu literaturu, mi na farmaciji nemamo ni to.
Oni su najveci pakasi, neka nam bar dadnu preporucenu literaturu, mi na farmaciji nemamo ni to.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
**** te zivot ko ce nas lijecit za 10ak godina. Kako roditelji koji su doktori forsiraju djecu na medicinu nevjerovatno, a djeca blagoretardirana.
Na prijemnim treba sve obarat, mars u pm svi ima hemeroide preko ljeta da dobiju ako hoce da poloze na narednom prijemnom, ti bi doktor da budes a da naucis napamet pitanja iz informatora, MRS.
Na prijemnim treba sve obarat, mars u pm svi ima hemeroide preko ljeta da dobiju ako hoce da poloze na narednom prijemnom, ti bi doktor da budes a da naucis napamet pitanja iz informatora, MRS.
Nad tobom sunce najljepše sja
True. Sa tim zanimanjem se ne treba za*ebavati, jer ipak su u pitanju zivoti ljudi.
LANET OLSUN!
Prijemni ne odredjuje ko ce bit doktor ili injzenjer, prijemni je tu da od 300 prijavljenih izabere traženih 100 (primjer). Doktor si sa šest godina fakulteta,ne sa prijemnim. Ko god nije dovoljno dobar za to vjerovatno će posusast u toku studija, druga je stvar sto god nas ti najčešće dobro prodju.
- elbflorenz
- Kontakt:
Za 10 godina ostaje samo elita.pinoglavi je napisao/la:**** te zivot ko ce nas lijecit za 10ak godina. Kako roditelji koji su doktori forsiraju djecu na medicinu nevjerovatno, a djeca blagoretardirana.

Prijemni odredjuje ko je sposoban da bude doktor ili inzinjer. Ceka ih milion tezih stvari na faxu, a oni se zale sto im nisu kao u informatoru pitanja. Ko sto neko gore napisa **** zivoti ljudi su u pitanju i taj fakultet ne smije svaki mutavac upisat. Ko ga upise, uz malo srece, para, veza, mozda neki ispit na bubicu, uz 1-2 godine da se obnovi i eto ti zavrsenog faxa. Zato treba to sve poizbacivat na pocetku odma.Devi1 je napisao/la:Prijemni ne odredjuje ko ce bit doktor ili injzenjer, prijemni je tu da od 300 prijavljenih izabere traženih 100 (primjer). Doktor si sa šest godina fakulteta,ne sa prijemnim. Ko god nije dovoljno dobar za to vjerovatno će posusast u toku studija, druga je stvar sto god nas ti najčešće dobro prodju.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Giuseppe1, VolimBiH96 i 7 gostiju.