Haj ne pametuj ti puno ljubi ih sto ti ovako igrajuFormat je napisao/la:Sine imas Bayern,Barcu,bujrum![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Preglup poraz, al` bas preglup. Zasuzili su danas minimalno bod a dobili su punu mrezu i unisteno samopouzdanje nakon dobre serije. Ovaj debakl nas moze mnogo kostati na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sve po zasluzi, Valeta vratit u junioreFormat je napisao/la:Treba biti strpljiv,kako je biti navijac Dortmunda trenutno? Ne treba drvlje i kaMenje a kad dobijemo najbolji smo itd. Niko ne kaze da je dobro ali bice dobro.
Preiskusna pobjeda Evertona, dali im posjed, kružite do mile volje ali ni jednu kvalitetnu loptu nisu uspjeli napraviti. I normalno od silnog kruženja proradi vrtoglavica, izgubi se lopta i onda ovi opale kontru i gol.
Tofi, tofita tofi tofi tofita.
P.s od zadnjih 10 primljenih golova, siguran sam da na dušu Valencie idu makar 4.
Tofi, tofita tofi tofi tofita.
P.s od zadnjih 10 primljenih golova, siguran sam da na dušu Valencie idu makar 4.
Pa naravno da ce kruziti kada nemaju igraca sa mastom i znanjem da odigra kvalitetno ofanzivno dodavanje. Nazad ili na stranu....
E Klop, a ovaj ce vjerovatno ostati i Junajted ce sa njim izgubiti jos jednu godinu...
E Klop, a ovaj ce vjerovatno ostati i Junajted ce sa njim izgubiti jos jednu godinu...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Koliko samo fali Carrick
al neka, vratit će se doktor.
Valencia je toliko pročitan sa njegovim pokušajima desnom nogom, a on je još više forsira. Lijeva mu služi samo da ne padne na pod. Danas bi strašno godili Clyne ili zdrav Rafa umjesto njega.
Valencia je toliko pročitan sa njegovim pokušajima desnom nogom, a on je još više forsira. Lijeva mu služi samo da ne padne na pod. Danas bi strašno godili Clyne ili zdrav Rafa umjesto njega.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Htjedoh reci, Klop slobodan....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Eto nam sad i busilica sepa
Samo da pitam,jesmo li mi jedan mec dobili kada je Shaw igrao od pocetka?
Valencia
Stavrno je sramota da neko dobije platu za ovakvo nesto.
Valencia
Mozda ipak bude kakvih otkaza do kraja 
I Rooney cirkus
Zeljeznicar! 1921 !
Sto ce ti Klopp, Van Gaal sve ukupno radi dobar posao u prvoj sezoni.Valencia je napisao/la:Htjedoh reci, Klop slobodan....
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne znam samo šta si do sada čekao da počneš pljuvati po njemu?!Format je napisao/la:I Rooney cirkus
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
Mi ovdje čekamo dežurne pljuvače da opletu po svemu i svačemu. 
Uh, sad vidim da je najviđeniji već počeo, notifikacija nakon loše partije uspješno stigla.

Uh, sad vidim da je najviđeniji već počeo, notifikacija nakon loše partije uspješno stigla.
-
MrParanoic
- Kontakt:
Odma pljujete lagano ba momci poraz pa sta.kad je najteze bilo sve smo dobili.4 tekme do kraja cemo uzet12 bodova.Fali Karik
Pa ne drkam po nekim kao mnogi od vas,samo sam realan,ako je Blind danas los i odmah pads u vodu 10utakmica, u kojim je bio dobar,stw reci za Rooneya? Navikli smo na njegove padove kad je najpotrebniji.
Zeljeznicar! 1921 !
VAn Gaal je 0nod trenera **** mu posjed lopte sve. Ovo je peglanje lopte do bezsvijesti. Dajte Kloppa.
Ja koliko sam primjetio ti jedva čekaš priliku da pljuješ po kapitenu. Danas su svi podbacili osim možda Smallinga i Davida, ali ja ne tražim nekoga koga bih pljuvao mada ima materijala za Valenciu, Matu, Fellainija itd.. Takođe sam mišljenja da ni Michael ne bi puno pomogao danas jer je ovo jedna od onih utakmica kad ti ništa ne ide, ali ruku na srce i način na koji su pokušavali nešto napraviti nije bio ispravan.Format je napisao/la:Pa ne drkam po nekim kao mnogi od vas,samo sam realan,ako je Blind danas los i odmah pads u vodu 10utakmica, u kojim je bio dobar,stw reci za Rooneya? Navikli smo na njegove padove kad je najpotrebniji.
06.02.1958. Munich air disaster
Da se i ja slozim sa tobom,Rooney zadnjih utakmica los,ne znam sta je to zabranjeno reci da je on losFormat je napisao/la:Pa ne drkam po nekim kao mnogi od vas,samo sam realan,ako je Blind danas los i odmah pads u vodu 10utakmica, u kojim je bio dobar,stw reci za Rooneya? Navikli smo na njegove padove kad je najpotrebniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.