Nevalja nikakoredovno ubacujem u turbe sa zeljom da nas napusti ona nesreca od igraca
Meni trenutno stvarno ništa ne pada na pamet(´ta mislis, zasto se drug gero zatvorio u itikaf)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Nevalja nikakoredovno ubacujem u turbe sa zeljom da nas napusti ona nesreca od igraca
Meni trenutno stvarno ništa ne pada na pamet(´ta mislis, zasto se drug gero zatvorio u itikaf)
maca!!! nisu svi navijaci bayerna bili u njemackoj, pa bas zbog toga navijaju, nego ima nas "obicnih" bosanaca koji nikad nisu bili u njemackoj, ali opet za svoj jedini kub daju sve tj za Bayern, pa bih te zamolio, i sve vas ne samo tebe da napisete prevod, tih informacija.secer je napisao/la:opa, izgleda da ce murinjo ukrasti svajnija![]()
![]()
Am 13. August spielte Real gegen die Bayern zu Ehren von Franz Beckenbauer in München. Nach dem Spiel suchte Mourinho Kontakt zu unserem WM-Helden.
Nach BILD-Informationen hat sich das so abgespielt: Mourinho schüttelte Schweinsteiger die Hand, sah ihm in die Augen. Und sagte: „Ich wollte dich letztes Jahr schon holen. Da habe ich dich aber nicht bekommen. Nächstes Jahr gehörst du mir.“
Mourinho will Schweinsteiger!
Schon als Inter-Trainer schwärmte der Portugiese vom deutschen Nationalspieler, versuchte ihn nach Mailand zu lotsen. Doch Schweinsteiger hatte in München bis 2012 verlängert, blieb bei Bayern.
Was die Münchner alarmieren muss, sind Schweinsteiger-Sätze wie diese: „Ich kann und will nicht sagen, dass ich mit Bayern verheiratet bin. Das wäre nicht gerecht, auch nicht den Fans gegenüber.“
Schweinsteiger könnte nächstes Jahr von München nach Madrid wechseln. Sollte er seinen Vertrag bei Bayern nicht verlängern, wäre es für den deutschen Rekordmeister die letzte Möglichkeit, noch mal richtig Kasse mit dem Nationalspieler zu machen. Ein Jahr später wäre er ablösefrei. Nach der grandiosen WM ist Schweinsteigers Marktwert auf über 30 Millionen Euro explodiert.
A sto na ovoj temi?amell je napisao/la:savez NAPOLJE !!!! savez NAPOLJE !!!![]()
![]()
HALID BESLIC ZA TRENERA
![]()
![]()
![]()
DIABY vs bosnia and herzegovina
2 0![]()
![]()
![]()
![]()
susicu retardirani![]()
![]()
hahahahhaOmerbavarac je napisao/la:A sto na ovoj temi?amell je napisao/la:savez NAPOLJE !!!! savez NAPOLJE !!!![]()
![]()
HALID BESLIC ZA TRENERA
![]()
![]()
![]()
DIABY vs bosnia and herzegovina
2 0![]()
![]()
![]()
![]()
susicu retardirani![]()
![]()
Omerbavarac je napisao/la:Buyten 2x
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio
Ono sto pogrijesi, nadoknadjuje, u ovom slucaju duplo.Hare_BvB je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Buyten 2x
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio![]()
![]()
Bolje ga je u napad staviti...Lani se par puta isplatilo
I baš si našao grupu koju je napravio onaj malac iz mog grada hehehe. Ima takvih grupa koliko ho'š i to za svaki klub. Ovo npr. jedna od 1000.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ovo mi se svidjaanti schalke grupa
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 095&ref=ts
HeheZdena04 je napisao/la:I baš si našao grupu koju je napravio onaj malac iz mog grada hehehe. Ima takvih grupa koliko ho'š i to za svaki klub. Ovo npr. jedna od 1000.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ovo mi se svidjaanti schalke grupa
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 095&ref=ts
FC BAYERN je napisao/la:Svim Bavarcima, islamske vjeroispovjesti - Bajram serif mubarek olsun
Omerbavarac je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Svim Bavarcima, islamske vjeroispovjesti - Bajram serif mubarek olsun
**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
http://www.****.de/****/generated ... 00000.html
I da, vec se kuju planovi za narednu sezonu. Montolivo je meta, jer se ocekuje odlazak kapitena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.