Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
Gledam ibričič ne igra već mjesec dana za svoj klub piše da je kao povrijedjen al nije poznat razlog povrede ne zna mzasto ga je Susic vodio u Argentinu kad je vec ispao iz forme kao i ZAhirovic,ZUkanovic i on ne igra vratio se nakon povrede jednu utakmicu bio na klupi i opet ga nema u timu Pandza takođe ispao iz 11 onog POljskog tima,Stevanovic opet nema ga u 18 itd..po meni komotno 4-5 novih igraca se moze ubaciti u ekipu
Gledam ibričič ne igra već mjesec dana za svoj klub piše da je kao povrijedjen al nije poznat razlog povrede ne zna mzasto ga je Susic vodio u Argentinu kad je vec ispao iz forme kao i ZAhirovic,ZUkanovic i on ne igra vratio se nakon povrede jednu utakmicu bio na klupi i opet ga nema u timu Pandza takođe ispao iz 11 onog POljskog tima,Stevanovic opet nema ga u 18 itd..po meni komotno 4-5 novih igraca se moze ubaciti u ekipu
Zukanovic i Pandza su porvrjedjeni tako da nemogu ni biti u kombinacijama za prvih 11, a Zahirovic, Ibricic i Stevanovic su nazalost van kombinacija u svojim klubovima.zgembo89 je napisao/la:Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
Pa Pape bi trebao pozvati Prcica, Tina i Besica da malo podmaldi ekipu, ne kazem da ih mora voditi na SP al im treba dati sanse u priateljskim tekmama da steknu iskustvo igranja za A repku, jer oni ce nam trebati vec u sljedecim kvalifikacijama.zgembo89 je napisao/la:Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
P ne baš do kraja tačno, Tamo bi trebala da ide najjača reprezentacija Bosne i Hercegovine.
A nužno ne znači da najjaču reprezentaciju Bosne i Hercegovine čine baš njeni najspremniji i najkvalitetniji igrači.
Ima tu još faktora, rekao bih vrlo značajnih.[/quote]
A što najjača nije boks?
[/quote]
Sve razmišljao na što si ovdje stvaio akcenat. I onda mi jedino palo na poamet, da sam trebao napisati najbolja fudbalska reprezentaciju
Jesam ugodio ?
.[/quote]
Šalim se jarane. Znam ja šta si ti htio reći ali zezao sam se jer si ispravljao momka a i ti se nisi dobro izrazio. I on je čini mi se mislio nešto slično kao ti samo nije do kraja objasnio. 23 najkvalitenija igrača koja se mogu uklopiti u najbolji tim (ovo si rekao u postu na drugoj stranici i ovo je najispravnije rečeno). Eto halali ako sam te uvrijedio.
A nužno ne znači da najjaču reprezentaciju Bosne i Hercegovine čine baš njeni najspremniji i najkvalitetniji igrači.
Ima tu još faktora, rekao bih vrlo značajnih.[/quote]
A što najjača nije boks?
Sve razmišljao na što si ovdje stvaio akcenat. I onda mi jedino palo na poamet, da sam trebao napisati najbolja fudbalska reprezentaciju
Šalim se jarane. Znam ja šta si ti htio reći ali zezao sam se jer si ispravljao momka a i ti se nisi dobro izrazio. I on je čini mi se mislio nešto slično kao ti samo nije do kraja objasnio. 23 najkvalitenija igrača koja se mogu uklopiti u najbolji tim (ovo si rekao u postu na drugoj stranici i ovo je najispravnije rečeno). Eto halali ako sam te uvrijedio.
Sigurno ti sa takvom pameti....Virtu4l je napisao/la:Znaš li koja je veza između njega i Džeke? Irfan Redžepagić. Uskoro će i Melunović put jedne od liga petice, pa ćemo onda vidjeti ko će se zadnji smijatiGoalgetter je napisao/la:Igra vise od Dzeke, mogli bi ga pozvatiElegant je napisao/la:Odkud sad Melunovic, nije valjda da nam igrac njegovog kalibra fali u reprezentaciji.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
TSS ne dolazi u obzir da se pozove ! Dosta dizelaša ova ekipa ima majku mu ! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Upravo tako, samo benzinac dolazi u obzirzizu1991 je napisao/la:TSS ne dolazi u obzir da se pozove ! Dosta dizelaša ova ekipa ima majku mu !
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ja ne mogu da shvatim neke likove po pitanju Tine Susica, momak igra dobro i svojim igrama zasluzuje priliku barem u prijateljskoj utakmici, momak ima tu sreci ili nesrecu sto mu je otac Sead, amidza Safet Susic, sad mozete zamisliti kakav je pritisak na momku prilikom svakog pomena moguceg igranja za reprezentaciju. Umjesto da podrzimo momka jer i onako ima preveliki pritisak na sebi da se pokaze, mi pravimo neke teorije zavjere u vezi obiteljske relacije selektor - TSS, a da je kojim slucajem momak prihvatio da igra za Hrvatsku bio bi izdajnik i svaki dan bi po jedna psovka minimalno bila upucena na njegov racun. Pljuvali ste i po Hajrovicu i Kolasincu a veze niste imali u kakvim su se situacijama nalazili (doduse Kolasinac manje nego ovaj prvi) zbog izbora druge reprezentacije. A kada su zaigrali ti isti likovi su poceli gotiviti njih dvojicu da je to doslo do ranga narodnog heroja. Najvise pametujemo o necemu o cemu nemamo pojma, a postavlja se pitanje ako bi Susic bio dizelas u reprezentaciji, sta su onda svi oni igraci koju su u skorije vrijeme dobijali prilike u reprezentaciji, a Susic je vec sad bolji igrac na svojoj poziciji nego sto ce oni ikada biti na svojoj?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ivica Osim: "Zlatan Muslimović bi nam malo podigao konkurenciju prema naprijed. Možda bi mogao da bude više kao opomena nekim drugim, da ima malo i konkurencije. Ne moraju uvijek igrati isti."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ako je ovo stvarno rekao, ovo je bilo upućeno Edinu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Shvatam da je ovo posredno prozivanje mene. Njegove dobre igre u nikada lošijem Hajduku ne smiju i ne mogu biti referenca za reprezentativni poziv. Na mjesto gdje se trpa imamo Medunjanina koji je ista tipa igrača kao i on, dobar prema naprijed, prema pozadi rupa. Šta bi mi to dobili njegovim pozivanjem samo me zanima ?Ethel je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim neke likove po pitanju Tine Susica, momak igra dobro i svojim igrama zasluzuje priliku barem u prijateljskoj utakmici, momak ima tu sreci ili nesrecu sto mu je otac Sead, amidza Safet Susic, sad mozete zamisliti kakav je pritisak na momku prilikom svakog pomena moguceg igranja za reprezentaciju. Umjesto da podrzimo momka jer i onako ima preveliki pritisak na sebi da se pokaze, mi pravimo neke teorije zavjere u vezi obiteljske relacije selektor - TSS, a da je kojim slucajem momak prihvatio da igra za Hrvatsku bio bi izdajnik i svaki dan bi po jedna psovka minimalno bila upucena na njegov racun. Pljuvali ste i po Hajrovicu i Kolasincu a veze niste imali u kakvim su se situacijama nalazili (doduse Kolasinac manje nego ovaj prvi) zbog izbora druge reprezentacije. A kada su zaigrali ti isti likovi su poceli gotiviti njih dvojicu da je to doslo do ranga narodnog heroja. Najvise pametujemo o necemu o cemu nemamo pojma, a postavlja se pitanje ako bi Susic bio dizelas u reprezentaciji, sta su onda svi oni igraci koju su u skorije vrijeme dobijali prilike u reprezentaciji, a Susic je vec sad bolji igrac na svojoj poziciji nego sto ce oni ikada biti na svojoj?
Isti dizelaški pogon kao i Medunjanin, kakva nam je čitava veza, i sada trebamo da je još učvršćavamo takvim igračem ? Nemam ništa protiv toga što je amidžino zlato, nego jednostavno nije profil igrača koji nam treba u ovom trenutku. On nije klasični DMF kakav nam treba, i zato sam protiv njegovog pozivanja.
Što se tiče te priče oko toga ŠBB - KBB da je prihvatio poziv Hrvatske, držati ću se stava da je to i dalje, samo ŠBB - KBB priča. Hajrovića nikada nisam opsovao, niti sam šta loše napisao za njega kada se odlučio za Švicarsku. Istina da mi je bilo krivo, no ipak nisam " prelivoda " kako želiš naglasiti, mada pucaš na neku generalnu sliku, u koju se ja ne uklapam, odnosno pucaš na grupu ljudi koji imaju takva razmišljanja.
posto za njega postoji interes klubova iz evrope a sigurno je da ce priej ili kasnije otici,dobili bi to da ga ovjerimo kao naseg ,pa uslucaju da se razvije na visokom nivu imali bi igraca odlicnog za kojeg ne bi mogli pricat da ga nam je neko oteo.Nista nas ne kosta a time stavramo temelje za buducnost.Ali zbog nnaseg stava da sve vagamo u momentu,mi jos uvjek nismo u stanju da to radimo i da gledmo u buducnost.Sad smo se docepali Svjetskog i vec smo postali preko noci neka velicina u kojoj samo igraci s odredjenim referencama mogu igrat pa makar imali 4 i po igraca i plesali samo jedno ljeto.
Kakve temelje ? Jel igrač budućnosti DMF tipa TSS ?
to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.zizu1991 je napisao/la:Kakve temelje ? Jel igrač budućnosti DMF tipa TSS ?
Kada pogledam irgace tipa Badelja,Vrsaljka,itd..., koju su od prilike te kvaltiete bili prije koju godinu dok su igrali na istom nivou ko sad Susic ,a takvi igraci bi nam itekako dobro dosli ,ne govorim o pozicijama nego o noviu na kojem igraju.
Svaki pespektivan igrac nam treba
Sta zna Ivica Osim, e moj Ivice za koga si ti lobiro majko rodjena ...Sabinho je napisao/la:Ivica Osim: "Zlatan Muslimović bi nam malo podigao konkurenciju prema naprijed. Možda bi mogao da bude više kao opomena nekim drugim, da ima malo i konkurencije. Ne moraju uvijek igrati isti."
Sta ce nama treci spic, ne treba nam, ima Visca ... njega kad za kapu uhvatis to je sreca nevidjena...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nisi razumio moje pitanje. Igrač njegovih karakteristika u modernom nogometu je u startu, na ozbiljnom nivou osuđen na propast. Igrač koji je defanzivno rupa, koji jako loše pokriva teren, sa solidnom tehnikom, koji je tek primjećen u Hajduku, bi trebao da bude igrač za visoke domete, i igrač koji nama trenutno treba ?ciza je napisao/la:to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.
Kada pogledam irgace tipa Badelja,Vrsaljka,itd..., koju su od prilike te kvaltiete bili prije koju godinu dok su igrali na istom nivou ko sad Susic ,a takvi igraci bi nam itekako dobro dosli ,ne govorim o pozicijama nego o noviu na kojem igraju.
Ne bih rekao.
Kako bi ovoj ekipi leg'o Said.Steta sto se povrijedi. 
1946
Ima godina kako bi on nama legao, al nikako da legne. Ne nama, nego nit samom sebi lik ne lezi ...Head je napisao/la:Kako bi ovoj ekipi leg'o Said.Steta sto se povrijedi.
postujem tvoje strucno misljenje ,ali ima i vecnih sportskih radnika koji imaju suprotno misljenje a znace nesto u fudbalu koji cesce prate klub gdje igra.zizu1991 je napisao/la:Nisi razumio moje pitanje. Igrač njegovih karakteristika u modernom nogometu je u startu, na ozbiljnom nivou osuđen na propast. Igrač koji je defanzivno rupa, koji jako loše pokriva teren, sa solidnom tehnikom, koji je tek primjećen u Hajduku, bi trebao da bude igrač za visoke domete, i igrač koji nama trenutno treba ?ciza je napisao/la:to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.
Ne bih rekao.
Ma skontaozaboljisportuBiH je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.