Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zgembo89 » 04 dec 2013, 02:32

Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
Gledam ibričič ne igra već mjesec dana za svoj klub piše da je kao povrijedjen al nije poznat razlog povrede ne zna mzasto ga je Susic vodio u Argentinu kad je vec ispao iz forme kao i ZAhirovic,ZUkanovic i on ne igra vratio se nakon povrede jednu utakmicu bio na klupi i opet ga nema u timu Pandza takođe ispao iz 11 onog POljskog tima,Stevanovic opet nema ga u 18 itd..po meni komotno 4-5 novih igraca se moze ubaciti u ekipu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 dec 2013, 08:51

zgembo89 je napisao/la:Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
Gledam ibričič ne igra već mjesec dana za svoj klub piše da je kao povrijedjen al nije poznat razlog povrede ne zna mzasto ga je Susic vodio u Argentinu kad je vec ispao iz forme kao i ZAhirovic,ZUkanovic i on ne igra vratio se nakon povrede jednu utakmicu bio na klupi i opet ga nema u timu Pandza takođe ispao iz 11 onog POljskog tima,Stevanovic opet nema ga u 18 itd..po meni komotno 4-5 novih igraca se moze ubaciti u ekipu
Zukanovic i Pandza su porvrjedjeni tako da nemogu ni biti u kombinacijama za prvih 11, a Zahirovic, Ibricic i Stevanovic su nazalost van kombinacija u svojim klubovima.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 dec 2013, 08:55

zgembo89 je napisao/la:Ali ne moze ga pozvati,a da ne pozove Prcića znaš koji bi to bio šamar svim navijačima..
Pa Pape bi trebao pozvati Prcica, Tina i Besica da malo podmaldi ekipu, ne kazem da ih mora voditi na SP al im treba dati sanse u priateljskim tekmama da steknu iskustvo igranja za A repku, jer oni ce nam trebati vec u sljedecim kvalifikacijama.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 dec 2013, 09:09

P ne baš do kraja tačno, Tamo bi trebala da ide najjača reprezentacija Bosne i Hercegovine.

A nužno ne znači da najjaču reprezentaciju Bosne i Hercegovine čine baš njeni najspremniji i najkvalitetniji igrači.
Ima tu još faktora, rekao bih vrlo značajnih.[/quote]

A što najjača nije boks? :)[/quote]

Sve razmišljao na što si ovdje stvaio akcenat. I onda mi jedino palo na poamet, da sam trebao napisati najbolja fudbalska reprezentaciju :D Jesam ugodio ? :mrgreen: .[/quote]

Šalim se jarane. Znam ja šta si ti htio reći ali zezao sam se jer si ispravljao momka a i ti se nisi dobro izrazio. I on je čini mi se mislio nešto slično kao ti samo nije do kraja objasnio. 23 najkvalitenija igrača koja se mogu uklopiti u najbolji tim (ovo si rekao u postu na drugoj stranici i ovo je najispravnije rečeno). Eto halali ako sam te uvrijedio.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 04 dec 2013, 09:48

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Odkud sad Melunovic, nije valjda da nam igrac njegovog kalibra fali u reprezentaciji.
Igra vise od Dzeke, mogli bi ga pozvati :mrgreen:
Znaš li koja je veza između njega i Džeke? Irfan Redžepagić. Uskoro će i Melunović put jedne od liga petice, pa ćemo onda vidjeti ko će se zadnji smijati :P
Sigurno ti sa takvom pameti....
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2013, 11:42

TSS ne dolazi u obzir da se pozove ! Dosta dizelaša ova ekipa ima majku mu ! :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2013, 11:57

zizu1991 je napisao/la:TSS ne dolazi u obzir da se pozove ! Dosta dizelaša ova ekipa ima majku mu ! :evil:
Upravo tako, samo benzinac dolazi u obzir :mrgreen:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 04 dec 2013, 12:02

Ja ne mogu da shvatim neke likove po pitanju Tine Susica, momak igra dobro i svojim igrama zasluzuje priliku barem u prijateljskoj utakmici, momak ima tu sreci ili nesrecu sto mu je otac Sead, amidza Safet Susic, sad mozete zamisliti kakav je pritisak na momku prilikom svakog pomena moguceg igranja za reprezentaciju. Umjesto da podrzimo momka jer i onako ima preveliki pritisak na sebi da se pokaze, mi pravimo neke teorije zavjere u vezi obiteljske relacije selektor - TSS, a da je kojim slucajem momak prihvatio da igra za Hrvatsku bio bi izdajnik i svaki dan bi po jedna psovka minimalno bila upucena na njegov racun. Pljuvali ste i po Hajrovicu i Kolasincu a veze niste imali u kakvim su se situacijama nalazili (doduse Kolasinac manje nego ovaj prvi) zbog izbora druge reprezentacije. A kada su zaigrali ti isti likovi su poceli gotiviti njih dvojicu da je to doslo do ranga narodnog heroja. Najvise pametujemo o necemu o cemu nemamo pojma, a postavlja se pitanje ako bi Susic bio dizelas u reprezentaciji, sta su onda svi oni igraci koju su u skorije vrijeme dobijali prilike u reprezentaciji, a Susic je vec sad bolji igrac na svojoj poziciji nego sto ce oni ikada biti na svojoj?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2013, 12:03

Ivica Osim: "Zlatan Muslimović bi nam malo podigao konkurenciju prema naprijed. Možda bi mogao da bude više kao opomena nekim drugim, da ima malo i konkurencije. Ne moraju uvijek igrati isti."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 dec 2013, 12:09

ako je ovo stvarno rekao, ovo je bilo upućeno Edinu :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2013, 12:12

Ethel je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim neke likove po pitanju Tine Susica, momak igra dobro i svojim igrama zasluzuje priliku barem u prijateljskoj utakmici, momak ima tu sreci ili nesrecu sto mu je otac Sead, amidza Safet Susic, sad mozete zamisliti kakav je pritisak na momku prilikom svakog pomena moguceg igranja za reprezentaciju. Umjesto da podrzimo momka jer i onako ima preveliki pritisak na sebi da se pokaze, mi pravimo neke teorije zavjere u vezi obiteljske relacije selektor - TSS, a da je kojim slucajem momak prihvatio da igra za Hrvatsku bio bi izdajnik i svaki dan bi po jedna psovka minimalno bila upucena na njegov racun. Pljuvali ste i po Hajrovicu i Kolasincu a veze niste imali u kakvim su se situacijama nalazili (doduse Kolasinac manje nego ovaj prvi) zbog izbora druge reprezentacije. A kada su zaigrali ti isti likovi su poceli gotiviti njih dvojicu da je to doslo do ranga narodnog heroja. Najvise pametujemo o necemu o cemu nemamo pojma, a postavlja se pitanje ako bi Susic bio dizelas u reprezentaciji, sta su onda svi oni igraci koju su u skorije vrijeme dobijali prilike u reprezentaciji, a Susic je vec sad bolji igrac na svojoj poziciji nego sto ce oni ikada biti na svojoj?
Shvatam da je ovo posredno prozivanje mene. Njegove dobre igre u nikada lošijem Hajduku ne smiju i ne mogu biti referenca za reprezentativni poziv. Na mjesto gdje se trpa imamo Medunjanina koji je ista tipa igrača kao i on, dobar prema naprijed, prema pozadi rupa. Šta bi mi to dobili njegovim pozivanjem samo me zanima ?

Isti dizelaški pogon kao i Medunjanin, kakva nam je čitava veza, i sada trebamo da je još učvršćavamo takvim igračem ? Nemam ništa protiv toga što je amidžino zlato, nego jednostavno nije profil igrača koji nam treba u ovom trenutku. On nije klasični DMF kakav nam treba, i zato sam protiv njegovog pozivanja.

Što se tiče te priče oko toga ŠBB - KBB da je prihvatio poziv Hrvatske, držati ću se stava da je to i dalje, samo ŠBB - KBB priča. Hajrovića nikada nisam opsovao, niti sam šta loše napisao za njega kada se odlučio za Švicarsku. Istina da mi je bilo krivo, no ipak nisam " prelivoda " kako želiš naglasiti, mada pucaš na neku generalnu sliku, u koju se ja ne uklapam, odnosno pucaš na grupu ljudi koji imaju takva razmišljanja.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2013, 12:18

posto za njega postoji interes klubova iz evrope a sigurno je da ce priej ili kasnije otici,dobili bi to da ga ovjerimo kao naseg ,pa uslucaju da se razvije na visokom nivu imali bi igraca odlicnog za kojeg ne bi mogli pricat da ga nam je neko oteo.Nista nas ne kosta a time stavramo temelje za buducnost.Ali zbog nnaseg stava da sve vagamo u momentu,mi jos uvjek nismo u stanju da to radimo i da gledmo u buducnost.Sad smo se docepali Svjetskog i vec smo postali preko noci neka velicina u kojoj samo igraci s odredjenim referencama mogu igrat pa makar imali 4 i po igraca i plesali samo jedno ljeto.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2013, 12:23

Kakve temelje ? Jel igrač budućnosti DMF tipa TSS ?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2013, 12:28

zizu1991 je napisao/la:Kakve temelje ? Jel igrač budućnosti DMF tipa TSS ?
to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.
Kada pogledam irgace tipa Badelja,Vrsaljka,itd..., koju su od prilike te kvaltiete bili prije koju godinu dok su igrali na istom nivou ko sad Susic ,a takvi igraci bi nam itekako dobro dosli ,ne govorim o pozicijama nego o noviu na kojem igraju.

Svaki pespektivan igrac nam treba

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 dec 2013, 12:44

Sabinho je napisao/la:Ivica Osim: "Zlatan Muslimović bi nam malo podigao konkurenciju prema naprijed. Možda bi mogao da bude više kao opomena nekim drugim, da ima malo i konkurencije. Ne moraju uvijek igrati isti."
Sta zna Ivica Osim, e moj Ivice za koga si ti lobiro majko rodjena ...
Sta ce nama treci spic, ne treba nam, ima Visca ... njega kad za kapu uhvatis to je sreca nevidjena...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2013, 12:59

ciza je napisao/la:to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.
Kada pogledam irgace tipa Badelja,Vrsaljka,itd..., koju su od prilike te kvaltiete bili prije koju godinu dok su igrali na istom nivou ko sad Susic ,a takvi igraci bi nam itekako dobro dosli ,ne govorim o pozicijama nego o noviu na kojem igraju.

Nisi razumio moje pitanje. Igrač njegovih karakteristika u modernom nogometu je u startu, na ozbiljnom nivou osuđen na propast. Igrač koji je defanzivno rupa, koji jako loše pokriva teren, sa solidnom tehnikom, koji je tek primjećen u Hajduku, bi trebao da bude igrač za visoke domete, i igrač koji nama trenutno treba ?

Ne bih rekao.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 dec 2013, 13:04

Kako bi ovoj ekipi leg'o Said.Steta sto se povrijedi. :cry:
1946

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 dec 2013, 13:08

Head je napisao/la:Kako bi ovoj ekipi leg'o Said.Steta sto se povrijedi. :cry:
Ima godina kako bi on nama legao, al nikako da legne. Ne nama, nego nit samom sebi lik ne lezi ...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2013, 13:25

zizu1991 je napisao/la:
ciza je napisao/la:to ne znamo ni ja ni ti dal ce on i postati igrac tog kalibra,ali da posotoji sansa da bude ,postoji,isto tako ne znamo sta nosi sutra u kom smjeru ce ici karjere medunjanina,hajrovica, pa i malog susica,i ne mozemo predvidjati sta ce se desiti za koju godinu.

Nisi razumio moje pitanje. Igrač njegovih karakteristika u modernom nogometu je u startu, na ozbiljnom nivou osuđen na propast. Igrač koji je defanzivno rupa, koji jako loše pokriva teren, sa solidnom tehnikom, koji je tek primjećen u Hajduku, bi trebao da bude igrač za visoke domete, i igrač koji nama trenutno treba ?

Ne bih rekao.
postujem tvoje strucno misljenje ,ali ima i vecnih sportskih radnika koji imaju suprotno misljenje a znace nesto u fudbalu koji cesce prate klub gdje igra.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 04 dec 2013, 13:46

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Šalim se jarane. Znam ja šta si ti htio reći ali zezao sam se jer si ispravljao momka a i ti se nisi dobro izrazio. I on je čini mi se mislio nešto slično kao ti samo nije do kraja objasnio. 23 najkvalitenija igrača koja se mogu uklopiti u najbolji tim (ovo si rekao u postu na drugoj stranici i ovo je najispravnije rečeno). Eto halali ako sam te uvrijedio.
Ma skontao :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.