invincible1921 je napisao/la:ZVIJEZDA-OLIMPIC 2:2
VARESANOVIC: Zasluzili smo tri boda sto posto da nije kisa pala mi bi ovo dobili sto posto, bolja smo ekipa bili, ali sta je tu je izvukli su se retno bog ih pogledo
TRENER ZVIJEZDE: Ma mi smo ovo morali dobit toliko smo bolji bili sudije su nas pokrale svi su protiv zvijedze mi cemo istupit iz lige ako se vako nastavi dominirali smo , al sudije nisu dale
Ko da su dvije utakmice gledali hahhahahaha
ujebaga ti sa ovom izjavom Dore(trenera Zvijezde) covjek kaze mi smo zasluzili tri boda, ovaj bod je poklon sudija, sta neko hoce da mi istupimo iz lige, sta su se okomili na nas jel to nekom u cilju.. u ovom je fazonu bilo

. sto se utakmice same tice po prilikama i svemu na terenu dje su se nasi momci borili

zasluzili smo 3 boda, ekipa Olimpika ne znam da je 2 akcije odradila da valja i gol su na kraju dali greskom naseg golmana kada on dodaje loptu igracu Olimpika koji postize gol za 2-2. ovaj trener Olimpika je men smjesan trener jos iz doba kada je vodio Velez imoje svoje neke famozne izjave i kad je odlazi izjavio je nesto u fazonu da je Velez pred raspadom, a nije to tako davno bilo a gledaj Veleza sad. ja ne znam po cemo je on vidio da su zasluzili bodove jer prvo kaze da su se oba puta vracali u utakmicu, a gol dali u 90+ ako je to vracanje u utakmicu ekipe sa kvalitetom onda ne znam.. i jos da dodam da je taj isti dosao u konflikt sa publikom na zapadu i u tome mu se pridruzi taj predstavnik koji je spusi iskljucenje. nakon jucerasnje utakmice ova ekipa Olimpika je na mene ostavila los utisak kako samo prgavo igraju i sta rade pa golman im se prepucaje s publikom a ne dobija za to karton, trener takodje i taj predstavnik kluba koji je na kraju dobijo iskljucenje, a domaceg trenera iskljuci ja jos ne znam zbog cega. sudija ziva katastrofa covjek je sve ukupno podijelio 4 crvena kartona.