FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2012, 13:59

ne care zasto bi mi smetalo?...pa meni je nana sarajka, tako da mi je pola familije iz tvog grada, tako da meni ne smeta...na stranu to rivalitet na sportskom i navijackom polju tu to gledam drugacije jer mi smo ipak stari sportski rivali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 26 jan 2012, 14:05

SaltCityAttack je napisao/la:ne care zasto bi mi smetalo?...pa meni je nana sarajka, tako da mi je pola familije iz tvog grada, tako da meni ne smeta...na stranu to rivalitet na sportskom i navijackom polju tu to gledam drugacije jer mi smo ipak stari sportski rivali
Normalno, ne mozes ti klincima objasniti neke stvari, ma shega mi bilo samo covjek ni dosao a odma mu nasli zamjerku :mrgreen: , plakat ce komsinice za njim garantujem ti ko i za Pehlića i Maksumića, igračina je Hadžić samo da prodje komplet pripreme kako treba i imate igračinu u timu sto jest jeste, iskusan, dobar tehničar i prodoran ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 jan 2012, 14:13

Sve u svemu poslažemo polako ekipu za proljetni dio sezone .. Iskreno ,nisam se nadao jednom ,eventualno 2 pojačanja i to neki stari igrači koji su u Slobodi igrali prije uz neke minimalne plate .. Svaka čast Zahiroviću ,Vojvodiću i Hadžiću .. Ima ljudi koji vole ovaj klub ,kapa dole. Nisam jutros ustao da odem na trening da vidim oće li biti Huseinovića na treningu ,nadam se da je bio i da nije iznevjerio ,mada ponavljam po 10.ti put ne gotivim ga ,al doprinjet će Slobodi 100% bez ikakve sumnje .. Neću još sastave da prognoziram ,sredinom februara će se vidjeti prava slika Slobode ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 jan 2012, 14:26

Hadzic i Bekic su ODLICNA pojacanja! Ako uspiju koliko-toliko vratiti i Huseinovica Sloboda ce imati odlican napad.
Jer ipak do prvenstva ima jos mjesec i po,tako da mnogi mogu uhvatiti formu i skinuti kilograme.
Sretno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 jan 2012, 17:00

Hadzija je igracina,ali posle povrede to vise nije onaj igrac,i bojim se da on vise nije za fudbala nazalost. :oops:

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 26 jan 2012, 17:17

Četiri tuzlanska sportska kluba na „budžetskim jaslama“: Za FK Sloboda 85.000 KM!

Među javnim preduzećima, ustanovama i udruženjima, koji će putem redovnih mjesečnih tranši dobijati sredstva iz Budžeta Općine Tuzla, našla su se i četiri sportska kolektiva i Sportski savez Općine Tuzla.

Tako će Općina Tuzla u 2012. godini ovim putem sufinansirati rad FK Sloboda, KK Jedinstvo, OKK Sloboda i Aero klub Tuzla, dok će ostali sportski kolektivi sredstva od Općine Tuzla potraživati putem Javnog poziva, koji će biti objavljen u toku godine.

Najveći iznos će dobiti FK Sloboda, kojoj će, s obzirom na blokirani račun, sredstva biti doznačena putem računa SD „Sloboda“, čiji su udruženi članovi. Tako će FK Sloboda mjesečno dobijati 7.083 KM ili 85.000 KM za godinu dana.

Za OKK „Sloboda“ Tuzla je predviđeno 30.000 KM, za KK "Jedinstvo" Tuzla 26.350 KM, te "Aero klub" Tuzla, koji osim sportskog, ima i društveno korisni značaj za Općinu Tuzla, 36.000 KM .

Sportski savez općine Tuzla na godišnjem nivou dobije 28.000 KM, a putem mjesečne tranše za trenažni proces i troškove takmičenja sportskih klubova u sportskim objektima, 300.000 KM se doznači na JP SKPC „Mejdan“, „Aquatech“ Tuzla (Bazen Hotela Tuzla) i Univerzitetskoj sportskoj dvorani Tuzla.

Nije lose.Svaki novac je u ovim trenucima vazan.
Ovih zadnji dani je bilo mnogo lijepi vijesti oko nas. ;)
Neki igraci dobili svoju platu,obnavljaju se svlacionice,pregovara se sa igracima da dodju kod nas(i ako nisu bas neke zvijezde,ali nisu pali na glavu i znaju igrati fudbal,onda ona izjava od vojvodica,vidi se da covjek pokusava nesto,ima neku ideju i neki cilj,zvuci bas dobro,Covjek hoce da uvede neku organizaciju i disciplinu,samo tako dalje :D)
Jel neko zna sta je sa navijacima?Na video su se culi i bila je neka parola,ali hoce dolaziti na stadion?

Husejinovic nije bio danas ne treningu,zato sto je imo gripu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jan 2012, 17:46

dobro je ovo dvije ili tri plate od opštine, još kad bi kanton tako učestovato i sponzori i mogle bi se plate normalno isplaćivat´
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 jan 2012, 17:59

Nije to lose, al opet kad se pogleda da Radnicki od opstine Lukavac dobije oko 100 000 KM i ja mislim da se razmatra da se to poveca (u 2012. je izgleda 150 hiljada). Sloboda u prvoj ligi Radnicki u trecoj, jos za Radnicki dosta novca daju firme iz Lukavca, a u Tuzli izgleda svi zapostavljaju Slobodu sve se svodi na nekoliko ljudi.
Zadnja izmjena: _karabaja_, dana/u 26 jan 2012, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 jan 2012, 18:02

Evo valjda je potpisao i Almir Šmigalovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jan 2012, 18:29

MakeTZ je napisao/la:Evo valjda je potpisao i Almir Šmigalovic.
Nije valjda nego je danas potpisao i on je novo pojacanje. ;) mogao bi se i Gavaric vratit kako sam danas cuo :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2012, 18:47

eh Gavarica treba vratiti obavezno...sta to bi Zvijezdi pa ne zele ga vise?...odlicno sad imamo 3 dobra napadaca i tu jos svakako dodamo Alena Mesanovica, kao i Huseinovica koji ce se pokusati nametnuti..Po meni ovo jesve sad bespotrebno i ako nas sve ovo i raduje...pa ljudi necemo mi na titulu da idemo ili evropu, pa mi dovodimo ovoliko napadaca... treba nam Dzafic ako moze doci u vezu da cini taj nas vezni red sa Bekicem i eventualno jedan stoper i eto Gavaric samo zato sto je slobodan, jer dobro znamo koliko je on valjao nasoj ekipi...pa to je iskreno ekipa koja bi mogla se ravnopravno boriti za prvu poziciju, a ne za opstanak...ma ja sam uvjeren da bi mi i sa onom djecom osigurali opstanak pored onakvog Travnika i Slavije.... eh da su ova pojacanja dosli na pocetku sezone :(....pa ebote zasto nama uvjek to ide od ruke da se dovode igraci u onim trenutcima kad vec moramo zaboraviti eventualni plasman u evropu :(... hajde barem su nas sad sve obradovali i sa djos samo da se tribina zavrsi, pa da navijaci mogu napokon dobiti svoje mjesto uhhhhh bilo bi beton ocami :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 18:53

ma nasi seru gavaric je vec u azerbejdzanu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 20:33

ressspekt za pojacanja iznenadili ste me al pozitivno do jaja ni evropa nije daleko :D ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 jan 2012, 20:45

Bravo,mislio sam u kakvim ste problemima da ste jedan od kandidata za nizi rang.Sada vidim da sa upravom i Vojvodićem dovodite sjajna pojačanja na postojeći kadar.Divim vam se i nadam se da ćete i vi i mi završiti u gornjem dijelu tabele.Mi da smo u finansijskom problemu kao vi nebi mogli nit u Prvoj ligi opstat.Svaka čast........
Vjerujem da će te već u prvom kolu razvaliti Sarajevo.Volio bih i zbog vas ali i zbog seronje Jovića.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jan 2012, 20:52

zvjezdas je napisao/la:Bravo,mislio sam u kakvim ste problemima da ste jedan od kandidata za nizi rang.Sada vidim da sa upravom i Vojvodićem dovodite sjajna pojačanja na postojeći kadar.Divim vam se i nadam se da ćete i vi i mi završiti u gornjem dijelu tabele.Mi da smo u finansijskom problemu kao vi nebi mogli nit u Prvoj ligi opstat.Svaka čast........
Vjerujem da će te već u prvom kolu razvaliti Sarajevo.Volio bih i zbog vas ali i zbog seronje Jovića.
Komsije od vas imamo 3 bobe tamo kad dodjemo :P

Hadzic, Smigalovic, Bekic, pojacanja zasad jos kad se doda da ce Nikolic najverovatnije ostati. Jos bi nam falio jedan dobar stoper i to je to sto se tice pojacanja a tu je i Husejinovic pa cemo vidjeti

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 jan 2012, 20:53

Ajd dogovorit ćemo se,remi će biti taman.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 20:57

najbolje bi bilo da nikom nebudu prijeko potrebni bodovi i onda ce publika da uziva

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jan 2012, 20:59

astra1922 je napisao/la:najbolje bi bilo da nikom nebudu prijeko potrebni bodovi i onda ce publika da uziva
Realno Travnik i Slavija su najlosiji i oni bi trebali ispasti ove godine, a svakako da ce bit dobar kantonalni derby kao i dosad sto je bio, samo da ne bude sudije vas sjebale kao prosli put

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jan 2012, 21:01

astra1922 je napisao/la:ressspekt za pojacanja iznenadili ste me al pozitivno do jaja ni evropa nije daleko :D ;)
a oko moje,falis ih kao da nisu doveli igrace koje je kako ti kazes "raspadajuce i bez feninga "Sarajevo otpustilo kao visak... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2012, 21:04

Kako je samo lijepo procitati ove sve ohrabrujuce informacije.
Pojacanja, novac, plate, san ili java? :D

Idemo po opstanak, a ABD od sljedece godine po Europu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.